30.000 Ft-os MEXX ruhautalvány átvehető értéke 70%-áért.
flyguy@index.hu
Archivum - // Nyereménytárgy csere-bere
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 270 / 487 oldal |
Budapesten beválható 5000 ft értékű My 77 utalvány féláron eladó vagy hasznos nyereménytárgyra cserélné a hugom.
Marlboros webkamerám van.
2 Marlboros hálózsákot szeretnék vagy egy darabot és még vmi mást.
2 Marlboros hálózsákot szeretnék vagy egy darabot és még vmi mást.
Nem emléxem hogy ki, de valaki elakarta nekem adni az AÁ házimoziját, de nem találom az e-mail-t!
Írj!
Vagy ha valaki elszeretné adni írjon!

Írj!
Vagy ha valaki elszeretné adni írjon!

Gyöngyös05 !
Válaszoltam,írtam!
Válaszoltam,írtam!
Aranyászok házimozit és utalványokat vennék!!!!!!!!!!!!!!!!
Írjatok!

Írjatok!

Fáreó! Van Rámás sütiskönyvem, írj mi van cserébe.
Pénzes Bethen: TERRÁRIUM HÜLLŐKNEK, KÉTÉLTŰEKNEK, KISEMLŐSÖKNEK című könyv cserére vár
Köszi,mindenkinek,aki írt csere ügyben,sikerült cserélnem Visa sál-sapit,tehát azt már nem keresek! Sem Pallmall sálat!
Viszont még szeretnék 1 Rámás sütikönyvet cserélni és 1 Medvesajtost is. Akinek van feleslege ezekből,légysz írjon,biztos megállapodunk,köszi!
Viszont még szeretnék 1 Rámás sütikönyvet cserélni és 1 Medvesajtost is. Akinek van feleslege ezekből,légysz írjon,biztos megállapodunk,köszi!
Arany Ászok tévét és házimozit keres egy ismerősöm is reális csereként vagy utalványért. Segítség lenne ha valaki megírná a pontos tipusszámot és a bolti árat.
kapitány és katona távcsövet adnék
( van más is) villanyborotváért.
( van más is) villanyborotváért.
március 8., szerda 20 óra (Palace Mammut)
javitok a vetités helye és ideje változott.
javitok a vetités helye és ideje változott.
Lumnitzer nővérek? című filmet mutatjuk be.
A vetítésre március 9-én, szerdán, a budapesti a Palace Mammutban kerül sor, 20 órai kezdettel!
a filmre vannak kétszemélyes jegyeim ha valakit érdekel cserére irjon 11ig eklérhető vagyok emailon holnap napközben viszont ha lehet smsen: 06306439778
A vetítésre március 9-én, szerdán, a budapesti a Palace Mammutban kerül sor, 20 órai kezdettel!
a filmre vannak kétszemélyes jegyeim ha valakit érdekel cserére irjon 11ig eklérhető vagyok emailon holnap napközben viszont ha lehet smsen: 06306439778
Ismételten vennék vagy cserélnék AÁ cuccokat!!!!
(házimozi, tv, hűtő)
És utalványokat!
Írjatok!
(házimozi, tv, hűtő)
És utalványokat!
Írjatok!
Márc. 18. ra szóló DanceTunningDisco (Kiskunhalas) ingyenes belépőmet elcserélném
Go Play party
Ballantime's 1 fizet=2 kap

Go Play party
Ballantime's 1 fizet=2 kap

Utazási utalványt cserélnék origi értékben azonos vagy hasonló mobiltelefonra, részletek magánban. 

Bacchus Nekem ugyan a csillagok háborognak ugyanúgy mint neked csak a hanganyaga van meg, viszont ha érdekel a Bazi nagy roma lagzi megvan VCD-n.
Sziasztok! Douwe Egberts pontjaim vannak, több mint 5000 pont. Whiskas vonalkódokra cserélném elsősorban.
Mindenkinek válaszoltam csere-bere ügyben. Holnap este leszek ismét.
Szia Bacchus!
Nekem lehet megvan!

Nekem lehet megvan!