Ingyenes dolgok, vásárláshoz kötött ajándékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 270 / 393 oldal |
Az Intersparban az Algida Kids dobozos jégkrémhez (850 ml) LEGO figura az ajándék. (649.-Ft).
1946
Min. május 19 óta használják a fórumosok ezt a Photohall szolgáltatást, nagy sikerrel.
Én nem, ezért a konkrét választ nem tudom, de itt keress vissza és rátalálsz!
Min. május 19 óta használják a fórumosok ezt a Photohall szolgáltatást, nagy sikerrel.
Én nem, ezért a konkrét választ nem tudom, de itt keress vissza és rátalálsz!
A Photohall.hu oldalon is hirdetnek 25 kép ajándék kidolgozását, de amikor feltöltöttem 40 képet az árkalkulációban nem vette figyelembe a kedvezményt. Valaki már igénybe vette a szolgáltatást? és mi a tapasztalat?
Sajnos elektropont nincs a közelünkben, Komárom megyében nincsennek jelen.
Sajnos elektropont nincs a közelünkben, Komárom megyében nincsennek jelen.
Galeria
Köszi az infót!
Köszi az infót!

béju
szívesen
szívesen

Nagyon szépen köszönöm. Sikerült!!!!!
Szia!
elektropont.hu és 20 kép ingyenes
elektropont.hu és 20 kép ingyenes

Sziasztok
Lemaradtam valmiről, hol lehet képet feltölteni?Ez most megint ingyenes?
Köszi
Lemaradtam valmiről, hol lehet képet feltölteni?Ez most megint ingyenes?
Köszi
béju
gyors rendelés, itt mind a 20 kép mellett levő tallózás...ra egyesével rákattintasz, és megkeresed a képet, kiválasztod, ok.
Ha mindegyiket betallóztad, akkor kattints a képek feltöltésére, ez eltart valameddig, és majd ha átvált egy másik oldalra, akkor jön a folytatás...
gyors rendelés, itt mind a 20 kép mellett levő tallózás...ra egyesével rákattintasz, és megkeresed a képet, kiválasztod, ok.
Ha mindegyiket betallóztad, akkor kattints a képek feltöltésére, ez eltart valameddig, és majd ha átvált egy másik oldalra, akkor jön a folytatás...
béju
elöször rákattintasz a képre aztán a mentés gombra és így egyessével
elöször rákattintasz a képre aztán a mentés gombra és így egyessével
Ezt megtaláltam, és elolvastam, de azt sem tudom, hogy hogy kell a fényképet feltölteni. Rákattintok a Tallózásra, utána próbáltam a fényképre, nem lett semmi. Megpróbáltam a kép alatti számra rákattintani, így áthúztam a fényképet máshová. Szóval rettenetesen béna vagyok, pedig mielött írtam volna próbálkoztam.
béju
I.M.R.E. Hozzászólás - 2005. június 21. :: 23:55
A képfeltöltés a következőképp történik: Gyors feltöltés esetén a képeket Tallozó segítségével kiválasztod jelen esetben 20 db-ot, azt elküldöd. Ez lassan felmegy, majd kiválasztod a méretet 10x13. A következő oldalon kiírja hogy ennyi megy ennyi forint, itt beütöd a kódot amit megadnak, most a kód: pont, leokézod, és kiíja hogy 0 Forint. Tovább gomb után a regisztrációra kattintva megadod az adataid. A következő oldalon kiválasztod melyik üzletbe kéred a képeket, ide kell elmenni érte. Elfogadod a szerződés feltételeit egy pipálással, és kész! A többi teendődről emailban értesülsz!
I.M.R.E. Hozzászólás - 2005. június 21. :: 23:55
A képfeltöltés a következőképp történik: Gyors feltöltés esetén a képeket Tallozó segítségével kiválasztod jelen esetben 20 db-ot, azt elküldöd. Ez lassan felmegy, majd kiválasztod a méretet 10x13. A következő oldalon kiírja hogy ennyi megy ennyi forint, itt beütöd a kódot amit megadnak, most a kód: pont, leokézod, és kiíja hogy 0 Forint. Tovább gomb után a regisztrációra kattintva megadod az adataid. A következő oldalon kiválasztod melyik üzletbe kéred a képeket, ide kell elmenni érte. Elfogadod a szerződés feltételeit egy pipálással, és kész! A többi teendődről emailban értesülsz!
Megmondanátok, hogy hogy kell a fényképet feltölteni? Először rákattintok a Képek hozzáadására és utána? Most szeretnék csinálni először, de nem megy.
bolond-szel,
örök hálám
!
örök hálám
!Köszi!!!!!!!
PONT a hiányzó szócska
én sem találom még....
Wodehouse, kerestem én is, de még nem tudom,h mit kell beírni a bón helyére 

Sziasztok,
az elektropontos ingyen fénykép megrendelésénél milyen kódot kell beírni hogy a kedvezményt érvényesítsem? Köszi.
az elektropontos ingyen fénykép megrendelésénél milyen kódot kell beírni hogy a kedvezményt érvényesítsem? Köszi.
Coccolino duopackhoz ajándék coccolino maci ujjbáb, és mesekönyv.