Wodehouse
a 30 db-os csak 2 nap volt.
Erre a 25 db-ra nem jöttünk rá kinek jár.

Libri könyvesboltban vásárlás esetén július 18. és augusztus 7. között egy új Siesta Prémium ostyát adnak ajándékba.
Beírom még egyszer, hátha valakinek van új infója:
aktuális még a Photohall ingyenes fotóelőhívási akciója? Ha igen, tudja valaki a bónuszhoz a kódot?
Előre is köszi a választ!
Hát... nagyon úgy tűnik..
Egyébként a vista honlapján is van feltöltési lehetőség, de sajnos csak azoknak küldtek bónt, akiknek havonta küldenek postán hírlevelet. Ilyen vagyok én is

szomorka!
Tegnap lehetett a képeket ingyenesen feltölteni! Erről lecsúsztál...

Sziasztok!
Elektropont közvetlen link-et valaki írja már be, mivel nem találom a honlapjukon az ingyenes feltöltést.
Köszi,
remélem, kiderül majd valahogy a bón száma is.
Tescoban 3/4-edes Kalinkához tollat adnak ajándékba!
Modositottam az 1946-ot Fero-ra.
Én kérdeztem a Photohall.hu-ról. Regisztrálás után rendeltem és valóban kért valami számot, amit nem tudtam. De nem jelezték, hogy az akció már nem él.
Figyu, a Photohall-nál fel van tüntettve, hogy 25 kép ajándék...ha bejelntkezel , akkor aktív lesz a mező és értelemszerűen lehet(ne) rendelni, de nem értem, hogy milyen bónszámot kell megadni (amikor akció volt,akkor írta, hogy 1234, de most csak kéri...) Tehét szerintem valamit nehezítettek a dolgon, mert sok volt az ingyenkép-rendelés... Majd kitaláljuk, hogy kell és akkor megint lehet rendelni. Maga a megrendelési procedúra nem hehéz...csak ez a fránya BÓN-szám :-)
Aki nagyon ért a photo hall-os, rossmanos, stb. képfeltöltéshez, nyisson már egy topicot, ott rendszerezve lennének a kérdése-válaszok. Én nyitnék, de nem töltöttem fel képet, ezért nem értek hozzá.
A photohall-os dolog ingyen képkidolgozás engem is érdekelne. Tud valaki segíteni? Egyáltalán aktuális még ez a dolog? Előre is köszi

!
.cosmopolitanban" M "méretű Bikini össz ár 990 FT
naracs sárga és fekete
Az Intersparban az Algida Kids dobozos jégkrémhez (850 ml) LEGO figura az ajándék. (649.-Ft).
1946
Min. május 19 óta használják a fórumosok ezt a Photohall szolgáltatást, nagy sikerrel.
Én nem, ezért a konkrét választ nem tudom, de itt keress vissza és rátalálsz!
A Photohall.hu oldalon is hirdetnek 25 kép ajándék kidolgozását, de amikor feltöltöttem 40 képet az árkalkulációban nem vette figyelembe a kedvezményt. Valaki már igénybe vette a szolgáltatást? és mi a tapasztalat?
Sajnos elektropont nincs a közelünkben, Komárom megyében nincsennek jelen.
Galeria
Köszi az infót!

béju
szívesen

Nagyon szépen köszönöm. Sikerült!!!!!
Szia!
elektropont.hu és 20 kép ingyenes

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások