// Csere-bere feketelista
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 28 / 110 oldal |
nyuszika1975 október 22-e óta nem küldte a cserét. aki szeretne idegeskedni ilyenen annak ajánlom,különben nem. Mint kiderült sok Fórumossal eljátszotta,hogy vagy nem küldte vagy nagyon sokára.
valakivel cseréltem ,október 22-én egyeztünk meg. Az én cserémet megkapta,itt a Fórumon elismerte. azóta sem küldte a cserét,pedig ma november 10 van. Írtam neki 2 e-mailt azóta,üzentem Facebookon,semmi. Mert elvileg nem ér rá,akkor minek cserél. Nekem is ez volt az utolsó vele,mert nem jótékonykodok . Csalódott vagyok, ha a héten nem érkezik meg a cseréje névvel beírom
Benéztem a települést, én bakonyszombathelyre gondoltam, szentlászlón nincs ismerősöm " alt="">
DZsuzsa: Ma a falu jegyzőjével beszéltem telefonon, annyit mondott, hogy egy 20 körüli csaj, és hogy már többen tettek feljelentést ellene.
magdalin: Igen, láttam sajnos, hogy több nickről is írogat, ma utánanéztem rendesen fórumokon.
Az illetőre rátudok jövő héten kérdezni, hogy valójában milyen 4 faluval lakik mellettünk.
Csak a helyesírásáról ismersz rá!
Több portálon csal, már feljelentették. Rengeteg nick-je van.
Több portálon csal, már feljelentették. Rengeteg nick-je van.
5 év cserélgetés után sajnos én is átverés áldozata lettem. " alt=""> Mivel az illető megjelent már babaszobán, és nlc-n is, beírom ide is, gondolom, előbb-utóbb itt is meg fog jelenni.
Cserét ajánlott, ami persze azóta sem érkezett meg. Egy darabig próbált hitegetni, aztán eltűnt.
Nekem ezt a címet adta meg: Havasi Alexandra 8431 Bakonyszentlászló Fenyves utca 37 2/14
Nlc-n ezen a néven volt:
nomili2010
Különös ismertetője, hogy nagyon rossz a helyesírása.
Egyébként nlc-n ruhákat is ajánlott fel postaköltségért cserébe, amit persze soha nem adott fel, csak a pkg árát nyúlta le másoktól, a többiekkel "cserélt", ami sajnos egyoldalú volt, mert az övé senkihez nem érkezett meg.
Cserét ajánlott, ami persze azóta sem érkezett meg. Egy darabig próbált hitegetni, aztán eltűnt.
Nekem ezt a címet adta meg: Havasi Alexandra 8431 Bakonyszentlászló Fenyves utca 37 2/14
Nlc-n ezen a néven volt:
nomili2010
Különös ismertetője, hogy nagyon rossz a helyesírása.
Egyébként nlc-n ruhákat is ajánlott fel postaköltségért cserébe, amit persze soha nem adott fel, csak a pkg árát nyúlta le másoktól, a többiekkel "cserélt", ami sajnos egyoldalú volt, mert az övé senkihez nem érkezett meg.
szemijoe
De lehet! Pont ez az a topik.
De lehet! Pont ez az a topik.
az a kár hogy itt nem lehet értékelni mint pl vatera, teszvesz stb. Bár én még csak egyszer cseréltem és egyszer vásároltam de minden rendben ment. Szerencsére.
" alt="">
na jó,én megelőlegezem,hogy nem egy" alt=""> a lényeg: ne e-mailest újonccal!
Törpi, meggyőződésem, hogy nem egyre több....hanem egyvalaki egyre több néven!
cserénél tessék figyelni! egyre több új emberke van aki csak olyan dolgot keres amit nektek elég e-mailben küldeni!!!!!!!!!!!!!!
tesz-veszen nem ő a feri2005 ?
elnézést kérek,ha nem ő!
elnézést kérek,ha nem ő!
Takács Ferenc engem is szépen becsapott. 12 Konyha ördöge kódom bánja. Eddig még ilyen tapasztalatom nem volt, hogy valaki itt átvert volna, de most szépen belefutottam.
Legközelebb okosabb és bizalmatlanabb leszek." alt="">
Legközelebb okosabb és bizalmatlanabb leszek." alt="">
Sziasztok!
"Ferike" nálam is próbálkozott.
"Tesco Floriol blokk adataiért átküldöd a 3 medve kódot?"
Szerencsére nem jött össze neki, mert azt gondoltam, hogy nem lesz elég, ha csak az adatokat küldi. Szerencsém volt, még most sem kaptam volna meg a medve kódokat.
"Ferike" nálam is próbálkozott.
"Tesco Floriol blokk adataiért átküldöd a 3 medve kódot?"
Szerencsére nem jött össze neki, mert azt gondoltam, hogy nem lesz elég, ha csak az adatokat küldi. Szerencsém volt, még most sem kaptam volna meg a medve kódokat.
Nálam is próbálkozott, de nagyon gyanús volt az ajánlata, így inkább ismerős fórumossal cseréltem.
Nálam is próbálkozot az "úriember"...
de az itt olvasottak alapján -kivételesen- nem is válaszoltam..
de az itt olvasottak alapján -kivételesen- nem is válaszoltam..
Takács Ferenc nálam is próbálkozott.
Ő postázott volna, nekem csak emailben kellett volna kódot küldenem.
Azt írtam, neki, mivel még nem cseréltünk, csak akkor küldöm a kódokat, ha megjött a levele.
Természetesen sem levél sem email válasz....
Viszont én sem küldtem kódot! " alt="">
Ő postázott volna, nekem csak emailben kellett volna kódot küldenem.
Azt írtam, neki, mivel még nem cseréltünk, csak akkor küldöm a kódokat, ha megjött a levele.
Természetesen sem levél sem email válasz....
Viszont én sem küldtem kódot! " alt="">