Élményeid a játékkal kapcsolatban?
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 28 / 160 oldal |
Miért kell a vkódot leszednie?
A bevezetéskor szó volt ezekről a pénztárakról a hírekben, és ott egyértelművé tették, hogy be vannak kamerázva. Gyakorlatban még nem láttam ilyet.
Az engem is érdekelne, hogy pontot is ad-e? A kedvezmény kuponokat gondolom ugyanúgy le lehet húzni, mint a pénztárosnál, mert azokon van vonalkód.
Az engem is érdekelne, hogy pontot is ad-e? A kedvezmény kuponokat gondolom ugyanúgy le lehet húzni, mint a pénztárosnál, mert azokon van vonalkód.
Paint - nem elég a kabátja alá dugnia! A vkódot is le kell előbb szednie.
A bizt. őrők pedig nyilván azért figyelik - főként a kétes alakokat.
A bizt. őrők pedig nyilván azért figyelik - főként a kétes alakokat.
De így könnyebb... viszi a drága bort, hopp nincs blokkolva... könnyebb mint kabát alatt....
De figyeljék csak rendesen, ne csórjanak....
De figyeljék csak rendesen, ne csórjanak....
Igen, aki lopni akart, az megtette idáig is.
Azért az automata pénztárakat is figyelik!Van 1 ember,akinek csak az a dolga,hogy a 3-4 pénztárnak a kameráját figyelje,illetve egyéb biztonsági dolog is van...nem azt mondom,hogy lehetetlen nem lehúzni,de aki "hajlamos"a lopásra,az már a vásárló részlegben megteszi.Szerintem.
Szerintem ez a történet tuti megbukik, hiszen jó páran nem fognak mindent blokkoltatni... hacsak nem lesz mindegyiknél ott segítő... akkor meg minek gép?
...és fila pontokat is ad a gép....?
...és fila pontokat is ad a gép....?
Hát erre már én is gondoltam, erre a "jó nagy hiányra". Bár ki tudja. A pénztáros fizetése + járulékai bőven fedezi a hiányt.
" alt="
">
" alt="
">Pesterzsébeti tescoban is van ilyen, és egyszer elkísértem a bnőmet oda... Ő ott fizetett, aztán amíg szenvedett a géppel, én nézelődtem... és biza nem mindent kell blokkolni egyesek szerint...
" alt="
"> jó sok hiány lesz...
" alt="
">
" alt="
"> jó sok hiány lesz...
" alt="
">Volt pár élményem pénztárosokkal. Némelyik annyira szemét volt, hogy nincs rá szó. Úgyhogy marhára nem bírom sajnálni. Nyilván elsőként az olyanokat építik le akik egy mosolyt nem tudnak megereszteni. Pénztáros meg mindig maradni fog, mert az idős néni nem fog ilyen pénztárhoz menni.
zshajni
bennem tegnap ugyanez fogalmazódott meg. Ezért szűnik meg egyre több munka. Néhány év, és óvodában is robotok dolgoznak
" alt="
">
bennem tegnap ugyanez fogalmazódott meg. Ezért szűnik meg egyre több munka. Néhány év, és óvodában is robotok dolgoznak
" alt="
">A Camponában is van ilyen, én is kipróbáltam. Nekem is nagyon tetszett, olyan érzés volt, mint amikor gyerekkoromban boltosat játszottam
" alt="
">. A nyereményjátékos haszna eddig nem jutott eszembe, köszi Rea a tippet.
" alt="
">. A nyereményjátékos haszna eddig nem jutott eszembe, köszi Rea a tippet.A Fogarasi úti Tecsóban is van ilyen pénztár. Sztem nem feltétlenül jó, mert 8 pénztárból alakítottak ki ilyet - így ha nem is 8 állás szűnt meg, mert van 2-3 segítő, de kb. 5 pénztáros felesleges.
Nyereményjátékos blokkolás szempontjából viszont tényleg kánaán.
" alt="
">
Nyereményjátékos blokkolás szempontjából viszont tényleg kánaán.
" alt="
">Kár... Tömegközlekedünk, akkor előbb eszünk otthon. Köszi az infót.
Egy orosz specialitásokat áruló bolt van még, szerintem az jó.
Nincs. Megszűnt a KFC korábban, most nemrég meg még a Meki is. A meki helyett lett egy Fornettis. Ugorj át az MO-ra ott van éjjel nappali KFC.
" alt="
">
" alt="
">Reácska: hú ez nagyon jó, én is elmegyek kipróbálni.
Kajálda van már? Azért ment el a kedvünk a megaparktól, mert sorba zárták be az "éttermeket", mi meg éhesen mentünk és már nem tudtunk hol enni.
Kajálda van már? Azért ment el a kedvünk a megaparktól, mert sorba zárták be az "éttermeket", mi meg éhesen mentünk és már nem tudtunk hol enni.
Én biztosan nem tépném le az AP kódot a blokkról, magamban megbízok.
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
Jó lenne ha egyre több helyen lenne ilyen választási lehetőség.
nekem is jó lenne ilyen. ma a dm.-ben voltunk és a kártyát a párom húzza le a kasszánál. ma mondta a csajoknak,hogy nyugodtan takaríthatnak,már a pénztárgépet is tudná kezelni
" alt="
">
" alt="
">