Hűtőmágnes
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 28 / 255 oldal |
Mapei noteszes hűtőmágnest cserélnék játszós blokkra, kódra
Szalon sörös hűtőmágnes sörnyitóm van cserére, ha szeretne valaki.
Persze:-).
teni!
Félre értettél. Dehogy, nem nehezményezek semmit, akkor én értettelek félre, azt hittem Te neheztelsz a beírás miatt, hogy ugyan olyan régi mágneseket is találtál, és esetleg az én beírásom miatt vásároltál be. Én gondoltam, hogy Te haragszol. Nyugodtan idézzél máskor is, nekem nincsenek ilyen problémáim senkivel, és az sem zavar, ha esetleg úgy tűnik, hogy én vettem észre és más beírja, mintha.... ez butaság lenne a részemről, nem verseny ez. Szerintem így korrekt minden. Rendben?.
Félre értettél. Dehogy, nem nehezményezek semmit, akkor én értettelek félre, azt hittem Te neheztelsz a beírás miatt, hogy ugyan olyan régi mágneseket is találtál, és esetleg az én beírásom miatt vásároltál be. Én gondoltam, hogy Te haragszol. Nyugodtan idézzél máskor is, nekem nincsenek ilyen problémáim senkivel, és az sem zavar, ha esetleg úgy tűnik, hogy én vettem észre és más beírja, mintha.... ez butaság lenne a részemről, nem verseny ez. Szerintem így korrekt minden. Rendben?.
"A sonkás"
Riverride
Bio Hair hajvágószalon
mágnesek vannak cserére.
Másnest nem gyűjtők, játszós blokkokat vagy kódokat szeretnék.
Riverride
Bio Hair hajvágószalon
mágnesek vannak cserére.
Másnest nem gyűjtők, játszós blokkokat vagy kódokat szeretnék.
Heny76!
Ezt most nem értettem: nehezményezed, hogy átmásoltam a hozzászólásod? Ha igen, bocsi, többet nem fog előfordulni. Azért írtam be a neved, hogy ne úgy tűnjön, mintha én vettem volna észre az akciót.
Ezt most nem értettem: nehezményezed, hogy átmásoltam a hozzászólásod? Ha igen, bocsi, többet nem fog előfordulni. Azért írtam be a neved, hogy ne úgy tűnjön, mintha én vettem volna észre az akciót.
teni! Lehet meg kellett volna várnod, hogy megjelenjen az oldalukon is, a múltkori is megjelent.
Heny76 hozzászólása:
Auchanos újságban láttam, ami szep. 07-től 20-ig jó, Pickwick gyerektea sárga dobozos, promós csomagolás új jelzéssel 8 új hűtőmágnessel. Másik gyerekteában is van a 8 féle mágnesből.
Én ma vettem 4 doboz teát, 3-ban a régi sorozat mágnesei voltak. Vásárolt más is belőlük? Ti mit találtatok?
Auchanos újságban láttam, ami szep. 07-től 20-ig jó, Pickwick gyerektea sárga dobozos, promós csomagolás új jelzéssel 8 új hűtőmágnessel. Másik gyerekteában is van a 8 féle mágnesből.
Én ma vettem 4 doboz teát, 3-ban a régi sorozat mágnesei voltak. Vásárolt más is belőlük? Ti mit találtatok?
Sziasztok!
A következő hűtőmágneseket cserélném nem hűtőmágnesre:
Mc Donald's kis jegyzetfüzetes
Fővárosi Vízművek
Kinder Paradiso ovális (régebbi lehet, most találtam meg)
Műanyag Nyílászáró Szervíz
Tündérretikül
Milumil
A következő hűtőmágneseket cserélném nem hűtőmágnesre:
Mc Donald's kis jegyzetfüzetes
Fővárosi Vízművek
Kinder Paradiso ovális (régebbi lehet, most találtam meg)
Műanyag Nyílászáró Szervíz
Tündérretikül
Milumil
Van Univer bébiételes hűtőmágnesem
mariann kérem !!!!
BNI juliális hűtőmágnesem van cserére, valami apróságért.
szalon sör hűtőmágnest keresek
Csereberére tettem fel új hűtőmágneseket.
Pepsi-s, focis, fenyős, lábnyomos, brekis,... egy egész szett smile-s, ha valakit érdekel:
http://www.cserebere.hu/eladotermekei/magdalin
Pepsi-s, focis, fenyős, lábnyomos, brekis,... egy egész szett smile-s, ha valakit érdekel:
http://www.cserebere.hu/eladotermekei/magdalin
Ha valaki szeretne egyedi hűtőmágnes készíteni van nekem jó pár darab kis karika mágnesem amit kisebb dolgok hátuljára lehet ragasztani.... cserélném valami hasznos dologra....
Van egy kék színű Suzuki Splash hűtőmágnesem. Képet tudok küldeni.
Sziasztok!
Pickwick hűtőmágneseket keresek, ami most év elején volt a gyerekteás dobozokban. Sajnos még egy sincs belőlük, mert kicsit későn kapcsoltam. Vásárolnék vagy cserélni is tudok pombar illetve verbena mágnesekre.
Pickwick hűtőmágneseket keresek, ami most év elején volt a gyerekteás dobozokban. Sajnos még egy sincs belőlük, mert kicsit későn kapcsoltam. Vásárolnék vagy cserélni is tudok pombar illetve verbena mágnesekre.
3 féle magyar katonás hűtőmágnesem van: helikopteres, tankos és harci repülőgépes, kerek formájú Zewa Softis blokkok érdekelnének cserébe.
Hupikék törpikés hűtőmágnes lenne cserére.
Érdekel: rama vk, rossmann p&g blokk
Érdekel: rama vk, rossmann p&g blokk
Küldjél képet!