Knorr nyeremény akció
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 28 / 143 oldal |
futár, Dunakeszire kb. mikor jön a barátnős csomi? Köszi Kata
bocsi dundibongo, a nyertesek között kicsit lemaradt a válaszom. Ma du. fog időpontot egyeztetni a futi - szervízbe kellett vinni az autóját. Pici türelmet kérünk, a verda holnapra meggyógyul (dr. szervíz ezt mondta)
futár
futár
futár, köszi a választ.
Még nem, ma már viszik az ajikat Nyíregyen és környékén, várhatóan holnapra végeznek.
futár
futár
Sbetty!
Lehet, hogy malacod van, a futár még Debrecenben van, ott átveheted. Küldj SMS-ben vagy e-mailben egy telefonszámot, hogy egyeztetni tudjanak veled, mert nem érnek el. (06-30-694-2450 vagy info@complexpress.hu) Siess!
futár
Lehet, hogy malacod van, a futár még Debrecenben van, ott átveheted. Küldj SMS-ben vagy e-mailben egy telefonszámot, hogy egyeztetni tudjanak veled, mert nem érnek el. (06-30-694-2450 vagy info@complexpress.hu) Siess!
futár
Futár! Ugye Nyíregyházán még nem vittétek ki mindenhová a barátnős ajándékokat? Én még várom!
Én az első fordulóban nyertem, de volt egy kis probléma a recepttel, de megoldódott., vagy lehet, hogy mégsem ? Mikorra várhatom a tálat és a barátnős ajándékot ? Gyöngyösön lakunk, Dobosné T.I. a nevem .
Futár!
Én is szeretném a segítségedet kérni.
Hajdúszoboszlón már volt a futár, de sajnos én nem vagyok otthon. Szoboszlón van még a futár, hogy ott valaki átvehesse, vagy ha Debrecen felé jön itt nem tudom átvnni?
Én is szeretném a segítségedet kérni.

futár
Megkaptuk a barátnős csomikat. Anyukám vette át az enyémet is. A kedves kollégád emlékezett rá , hogy ( mivel éjszakás voltam) a múltkor úgy keltett fel és ezt most el akarta kerülni
Nagyon szépen köszönjük a gyors és gondos kézbesítést
Találkozzunk gyakran
Megkaptuk a barátnős csomikat. Anyukám vette át az enyémet is. A kedves kollégád emlékezett rá , hogy ( mivel éjszakás voltam) a múltkor úgy keltett fel és ezt most el akarta kerülni

ok köszi, én a másodikkal várom, akkor még van idő mire kihozzák
futár
Megírtam Knorréknak a pozitív tapasztalatom. De ezt komolyan is gondolom,mert engem még sosem hívott fel egy futár sem,hogy időpontot egyeztessünk. Ezt így kell csinálni!!!Rendik vagytok.
SOrsi
nekem első havi beküldéses "cucc" jött.
Megírtam Knorréknak a pozitív tapasztalatom. De ezt komolyan is gondolom,mert engem még sosem hívott fel egy futár sem,hogy időpontot egyeztessünk. Ezt így kell csinálni!!!Rendik vagytok.
SOrsi
nekem első havi beküldéses "cucc" jött.
Zsámbékon.
Ha hív a futár tudunk egyezkedni,a munkahelyem jó helyen van!
Ha hív a futár tudunk egyezkedni,a munkahelyem jó helyen van!
A Knorr tál és barátnős ajicsomag az első fordulós vagy már a második szállítás?
Helyileg hol melózol, Páty, Tök, Zsámbék közelében? Ha igen, megoldható némi átszervezéssel.
futár
futár
Kedves futárka!
Akkor most én is kérdeznék.
Pécelre mikor várható a barátnős ajándék és a Cocco takaró? Még jó hogy nem a 3 nap alatt jött, mert nem voltam itthon.
Köszi, Viki
Akkor most én is kérdeznék.

Köszi, Viki
futár
nekem nem válaszolsz?
nekem nem válaszolsz?

szia délink
Örülök, ha elégedettek vagytok, és ha megírod megköszönjük!
futár
Örülök, ha elégedettek vagytok, és ha megírod megköszönjük!
futár
Egyik szemem sír,másik nevet.
Ma este 8-ig dolgozom!
Ma este 8-ig dolgozom!
evimamzi!
Páty, Zsámbék és Tök ma délutánra várható.
futár
Páty, Zsámbék és Tök ma délutánra várható.
futár
Ma megjött a tál és a barinős aji is,szuper!!!!Írok is Knorréknak,hogy dícsérjem a futárszolgálatot