Balaton szelet nyeremény akció
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 28 / 69 oldal |
Köszi!

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Igen. Felhívtam a szállodát, elmondtam, hogy a balaton szeletes játékban nyertünk, mikor mennénk, stb. és hogy meg lehet-e oldani a cserét, természetesen úgy, hogy a különbözetet fizetjük. Rugalmasan alkalmazkodtak az igényeinkhez, sőt!! a különbözetet kedvezményesen számolták, tehát nem a listaár szerinti kiszámolt összeggel kellett többet fizetnem még a gyerek félpanzióját sem.
Vadaska! És ezt a cserét előre elintéztétek?
mvincze
Mi tavaly szintén egy gyerekkel mentünk, és szobát cseréltünk, mármint nagyobbra. Szerintem ott is van valami családi szoba, vagy apartman néven futó szobakategória, ahová most ti mentek. A pótágy véleményem szerint hosszú távon (6 éjszaka) kicsit kényelmetlen lesz.
Mi tavaly szintén egy gyerekkel mentünk, és szobát cseréltünk, mármint nagyobbra. Szerintem ott is van valami családi szoba, vagy apartman néven futó szobakategória, ahová most ti mentek. A pótágy véleményem szerint hosszú távon (6 éjszaka) kicsit kényelmetlen lesz.
Valami hasonló összeg lehetett,6 éj/2 fő félpanzióval 108ezer-párszáz.Üdülési csekkel fizetem a fiúkét,még jó hogy elfogadják

Köszönöm, nektek is jó nyralást!
Mi hárman megyünk, elég nagy gyerekkel. Nem tudom, jó megolás-e a pótágy, vagy még egy szoba kellene. Mennyi volt a másik szoba ára? Úgy emlékszem, a honlapon 8900/fő.
Mi hárman megyünk, elég nagy gyerekkel. Nem tudom, jó megolás-e a pótágy, vagy még egy szoba kellene. Mennyi volt a másik szoba ára? Úgy emlékszem, a honlapon 8900/fő.
Én is remélem
Jó időt és jó nyaralást kívánok
Mi 3 gyerekkel megyünk,2 nagy és 1 kicsi,már lefoglaltam a szállást is a két fiamnak,éppen aznap lesz az Anna-bál,biztos tele lesz a város
Jó időt és jó nyaralást kívánok
Mi 3 gyerekkel megyünk,2 nagy és 1 kicsi,már lefoglaltam a szállást is a két fiamnak,éppen aznap lesz az Anna-bál,biztos tele lesz a város
Remélem, jó idő lesz akkor is!
Július 28-aug.3-ig,Benneteket váltunk

július 21-től. És ti?
mvincze!
Ti melyik turnusban nyertetek?
Ti melyik turnusban nyertetek?
vadaska!
Magamtól leültem,mert a kártyaszerződést kellett megkötni,illetve csak egy lapot kitölteni.Két hölgy egyeztette az adatokat,(a Balaton szeletes csomagolásom náluk maradt)mindez kb.5,de max.10 perc volt.Még azt sem mondták,hogy gratulálnak vagy jó nyaralást kívánnak
Előttem lévő egri nyertesek egy üveg egri bort hoztak ajándékba,átadták a két hölgynek,ahogy én láttam,még egy mosolyt sem eresztettek el érte.
A balatoni nyaralás pedig egy A/4-es lapra van nyomtatva,ünnepi forma mellőzésével!Az egésznek olyan "hivatalban intézem a dolgom"íze volt,de én nem bántam,hogy ilyen gyorsan végeztünk,csak egy "jó nyaralást" jól esett volna.Az a hölgy,akivel előtte (2-3-szor) telefonon egyeztettünk,nagyon kedves volt!
Magamtól leültem,mert a kártyaszerződést kellett megkötni,illetve csak egy lapot kitölteni.Két hölgy egyeztette az adatokat,(a Balaton szeletes csomagolásom náluk maradt)mindez kb.5,de max.10 perc volt.Még azt sem mondták,hogy gratulálnak vagy jó nyaralást kívánnak
Előttem lévő egri nyertesek egy üveg egri bort hoztak ajándékba,átadták a két hölgynek,ahogy én láttam,még egy mosolyt sem eresztettek el érte.
A balatoni nyaralás pedig egy A/4-es lapra van nyomtatva,ünnepi forma mellőzésével!Az egésznek olyan "hivatalban intézem a dolgom"íze volt,de én nem bántam,hogy ilyen gyorsan végeztünk,csak egy "jó nyaralást" jól esett volna.Az a hölgy,akivel előtte (2-3-szor) telefonon egyeztettünk,nagyon kedves volt!
Most nem rohangált fotós, nem kínáltak semmivel, viszont aki tudott, leülhetett, míg a paprt kitöltötte. 11-kor kezdődött, én pár perccel később érkeztem. Az ajó előtt - előttem hatan-heten álltak. Mikor az ajtóig értem, akkor láttam, hogy a terem tele van. Egyébként elég gyorsan ment, 3/4 12-re végeztem, és a terem szerencsére légkondicionált volt.
Mondani nemigen mondtak semmit, kitöltötték amit kellett és a kezünkbe nyomták.
Mondani nemigen mondtak semmit, kitöltötték amit kellett és a kezünkbe nyomták.
szednori
Le sem ültettek benneteket?
Mi tavaly valami Kávézó és étteremben voltunk, szendvicset is kaptunk, innivalót hozzá, apró balaton szeletek voltak az asztalon, fotós rohangált köztünk (fényképeket azóta sem láttam - szerencsére
) Kb. 1 órát tartott a felhajtás, be kellett mutatni a kódos papírt, meg aláírni, meg elmondta egy pali, hogy mi a további teendőnk...
Le sem ültettek benneteket?
Mi tavaly valami Kávézó és étteremben voltunk, szendvicset is kaptunk, innivalót hozzá, apró balaton szeletek voltak az asztalon, fotós rohangált köztünk (fényképeket azóta sem láttam - szerencsére
) Kb. 1 órát tartott a felhajtás, be kellett mutatni a kódos papírt, meg aláírni, meg elmondta egy pali, hogy mi a további teendőnk...vadaska!
Köszi! Most olyan gyorsak voltak,hogy kb.5 perc alatt átvettem a nyereményem és a pénz is rajta volt a számlán,ahogy aktiváltattam
Egyébként a július 10. sem rossz dátum(nekem),a szülinapom aznap van
Köszi! Most olyan gyorsak voltak,hogy kb.5 perc alatt átvettem a nyereményem és a pénz is rajta volt a számlán,ahogy aktiváltattam
Egyébként a július 10. sem rossz dátum(nekem),a szülinapom aznap van

Az egyik nekem is májusi,a másik június 5.-ei.
evimamzi, Macskusz
A balatonszelet honlapján olvastam:
"A pólók postázását fix időpontra tettük, melyek a következők:
2007 junius 11. junius 25. július 9. jőlius 23. az utolsó postázási ídőpont augusztus 6-án.
Elvileg egy hete postázták őket !!!
Én még május 18-án vettem a polót, remélem a héten megkapjuk.
A balatonszelet honlapján olvastam:
"A pólók postázását fix időpontra tettük, melyek a következők:
2007 junius 11. junius 25. július 9. jőlius 23. az utolsó postázási ídőpont augusztus 6-án.
Elvileg egy hete postázták őket !!!
Én még május 18-án vettem a polót, remélem a héten megkapjuk.
szednori
Gratulálok!
Akkor most már gyorsabbak voltak, mint tavaly (július 10), bár akkor is ilyen tikkasztó meleg volt
Gratulálok!
Akkor most már gyorsabbak voltak, mint tavaly (július 10), bár akkor is ilyen tikkasztó meleg volt

evimamzi
Én már egy hónapja megrendeltem, de még mindíg nem kaptam meg.
Én már egy hónapja megrendeltem, de még mindíg nem kaptam meg.
Mennyi idő alatt jön meg a weblapon rendelt poló?