Startlap Földkörüli Utazás Bubbával
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 28 / 59 oldal |
Én sem kaptam még meg,pedig már több mint 1 hónapja nyertem.
Én sem kaptam még. 

Sziasztok! Van még olyan, aki nem kapta meg a Bubbát? Mert én azok közé tartozom

10-én nyertem, még nincs itt...
Utolsó napokban nyertem, akkor még biztosan 1 vagy 2 hét mire megjön 

Sziasztok! Megkapta már mindenki a Bubbát?
Nem akaródzik megérkezni 
Nem akaródzik megérkezni 
És még sokan várjuk !!!

Várom a bubbát 

7-én nyertem és tegnap kaptam meg. Szép rikítósárga, de az alja ki van szakadva, meg kell varrnom. Postás hozta.
Az első Bubba megérkezett.
Sziasztok!Tesómnak is postás hozta Bubbát és az elején nyerte.Tök ari.
Megérkezett a Bubba párna, szép narancssárga
Hozta a postás bá' 
Hozta a postás bá' 
Nekem is megérkezett.
Viszont nem a "sima" postás hozta kis, hanem postásautó...
/lesz még ezügyben még egy fordulója
, de azt csak később gondolom, mert az első Bubbát a második napon nyertem -az érkezett meg, a másikat valamikor az utolsó napok egyikén.../
Viszont nem a "sima" postás hozta kis, hanem postásautó...
/lesz még ezügyben még egy fordulója
, de azt csak később gondolom, mert az első Bubbát a második napon nyertem -az érkezett meg, a másikat valamikor az utolsó napok egyikén.../ide is érkezett egy Bubba..Én is még az első napokban nyertem
Én miért nem nyertem 

nekünk is meg jött,és erről mi sem kaptunk értesitést 

Kerekecske!
Május 6-án szombaton nyertük azt hiszem. És elég nagy, nem egy tenyérni "jószág". Olyan 30*40cm kb és jó vastag is.
Május 6-án szombaton nyertük azt hiszem. És elég nagy, nem egy tenyérni "jószág". Olyan 30*40cm kb és jó vastag is.
Hodyma, melyik nap nyerted, az első napok egyikében, hogy már megkaptad? Mekkora méretileg most akkor?
A sima postás hozta ki? Én is várom akkor már, mert a második napon mikor indult az egész akkor nyertem Bubbát...
/Jut eszembe nálunk bezzeg csak délután 3 után jár a postás/tegnap délutn 5 -kor ért ide/, Nálatok már reggel ott van, nahát....
/
A sima postás hozta ki? Én is várom akkor már, mert a második napon mikor indult az egész akkor nyertem Bubbát...
/Jut eszembe nálunk bezzeg csak délután 3 után jár a postás/tegnap délutn 5 -kor ért ide/, Nálatok már reggel ott van, nahát....
/Megjött a Bubba. Az egyetlen, amit nyertünk, és nagyon örülünk neki. Ma reggel hozta apostás, mint ajánlott levelet. Mi korábban nem kaptunk róla emilben értesítést (csak azért írom, hogy aki hasonló cipőben jár, bízzon benne, hogy megjön)
M
M
Apja meg a fia, pl.