Akik nem nyertek
| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 28 / 175 oldal |
Nekem sem, de kb 12/0, orbit és horalky sem sikerült és fb-n se jön össze semmi min 1 hónapja, előtte 2 hónap alatt hozzászoktam a jóhoz.
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Pick 31/0
" alt="
"> (tudom, másnak többel sem sikerült, de az engem nem vigasztal...)
szerettem volna 1 kontaktgrillt...
" alt="
">
" alt="
"> (tudom, másnak többel sem sikerült, de az engem nem vigasztal...)
szerettem volna 1 kontaktgrillt...
" alt="
">Lehet, hogy nem is akkor nyert csak most írta be!
Nem hiszem el... Pick.
Már min. negyedjére történik meg, hogy kb. 1/4-1/2 órával korábban küldök be blokkot, mint ahogy itt beírja vki, hogy most végre nyert és sikerült Pick-kel valami... Nekem miért nem akar összejönni???
" alt="
">
Már min. negyedjére történik meg, hogy kb. 1/4-1/2 órával korábban küldök be blokkot, mint ahogy itt beírja vki, hogy most végre nyert és sikerült Pick-kel valami... Nekem miért nem akar összejönni???
" alt="
">jelica!
Köszönöm válaszod,igazad van.
" alt="
">
Én csak azért vagyok mérges,mert náluk még sohasem nyertem.
Az Anyum nyert egyetlen egyszer 1 serpenyőt!
Bár az is valami!
" alt="
">
Köszönöm válaszod,igazad van.
" alt="
">
Én csak azért vagyok mérges,mert náluk még sohasem nyertem.
Az Anyum nyert egyetlen egyszer 1 serpenyőt!
Bár az is valami!
" alt="
">
Hajnalom
Sajnos nekünk sem lett a végére semmi, közel 200 pályázatból semmi....
Van ilyen. Persze én most nem panaszkodom, csak azért írom, mert való igaz, hogy van hogy egy pályázat is elég és van amikor rengeteggel sem mész semmire.....
Sajnos nekünk sem lett a végére semmi, közel 200 pályázatból semmi....
Van ilyen. Persze én most nem panaszkodom, csak azért írom, mert való igaz, hogy van hogy egy pályázat is elég és van amikor rengeteggel sem mész semmire.....
Gyermelyi sok/0
" alt="
">
K..ják be....
" alt="
">
K..ják be....
b.agi! kb. én is hasonlóan jártam, de nekem a paula plüss mostanában a 'nyeremény', kezd elegem lenni...
" alt="
">
" alt="
">Kicsit csalódott vagyok. Ilyen rossz évem még nem volt, pedig elég sok játékkal játszok. Az egyik nyereményemet nem tudtam kihasználni, mert megváltoztatták az időpontot és pont akkor nyaraltunk. A másikat, egy Manner csomagot pedig már 2x elküldtek Bécsből, de egyszer sem ért ide. Most állítólag futár hozza majd. Remélem, hogy 2016 jobb lesz, hacsak nem megy el addigra teljesen a kedvem az egésztől.
" alt="
">Olvastam vhol, amíg sokan tanakodnak azon félig üres v. félig tele a pohár, addig én megittam. Üdvözlettel: Lehetőség...
" alt="
">
" alt="
">Aham, erre gondoltam.
" alt="
">
" alt="
">Most már teljesen világos.
" alt="
">
Nem vagyok az a kesergős fajta. Ha nem nyerek, az a több játékra, jobb stratégiára, több gondolkodásra kényszerít.
" alt="
">
" alt="
">
Nem vagyok az a kesergős fajta. Ha nem nyerek, az a több játékra, jobb stratégiára, több gondolkodásra kényszerít.
" alt="
">Reacska - nem azért vezeted a kimutatást, hogy keseregj rajta.
Tehát félig tele van a poharad, nem félig üres, mint azoké akiknek nem jó a közérzetük ha nem nyernek 5/50/100, stb. pályázattal.
Erről szólt az okoskodásom is, hogy akkor érdemes játszani (sztem), ha nem ezen rágódsz, hanem várod a fortunát.
Elvégre aki kitartó, ahhoz tutira egyszer bekopogtat.
" alt="
">
Tehát félig tele van a poharad, nem félig üres, mint azoké akiknek nem jó a közérzetük ha nem nyernek 5/50/100, stb. pályázattal.
Erről szólt az okoskodásom is, hogy akkor érdemes játszani (sztem), ha nem ezen rágódsz, hanem várod a fortunát.
Elvégre aki kitartó, ahhoz tutira egyszer bekopogtat.
" alt="
">Többiek aránya meg hihetetlen...
Tímea1981, szerintem néha olvass a sorok között, vagy jelen esetben a betűk között.
" alt="
"> Semmi rosszindulat nem volt a zshajninak szánt válaszomban, szerintem ezt Hajni tudta is, ha rosszindulat lett volna benne vagy be sem írom neki, v. emailben, és szerintem van benne igazság amit írt. Én örülök ha beírjátok a "számokat" viszonyításnak...
Annak is sokszor örülök ha vki sokból nem nyer, v. kevésből nyer. Hiszen minden érzelmi kérdés... és "pofára" megy... Ha tudnád h. mi Hajnival kicsit közelebbi kapcsolatban vagyunk, tudhattad volna ez nem beszólás volt neki, csak helyeseltem...
Pick: olyanokat lehet nyerni, amiből mindenkinek van otthon, lehet nem is egy... jó szeletelőgép az újdonság... de az üzletben is le tudják szeletelni...
" alt="
"> Nem is értem mi ez a nagy búzgóság...
Annyi pick blokk koboról a városban mint a szemét... gondolom ezért se lehet nagyon nyerni.
Csigusz 6/1 arányának meg végképp örülök, kb. annyira mint Hajninak szoktam... :-*
" alt="
"> Semmi rosszindulat nem volt a zshajninak szánt válaszomban, szerintem ezt Hajni tudta is, ha rosszindulat lett volna benne vagy be sem írom neki, v. emailben, és szerintem van benne igazság amit írt. Én örülök ha beírjátok a "számokat" viszonyításnak...
Annak is sokszor örülök ha vki sokból nem nyer, v. kevésből nyer. Hiszen minden érzelmi kérdés... és "pofára" megy... Ha tudnád h. mi Hajnival kicsit közelebbi kapcsolatban vagyunk, tudhattad volna ez nem beszólás volt neki, csak helyeseltem...
Pick: olyanokat lehet nyerni, amiből mindenkinek van otthon, lehet nem is egy... jó szeletelőgép az újdonság... de az üzletben is le tudják szeletelni...
" alt="
"> Nem is értem mi ez a nagy búzgóság...
Annyi pick blokk koboról a városban mint a szemét... gondolom ezért se lehet nagyon nyerni.
Csigusz 6/1 arányának meg végképp örülök, kb. annyira mint Hajninak szoktam... :-*
A mondást ismerem, de nem értem mire gondolsz pontosan.
Reacska - nem mondtam, hogy rossz hobbi, inkább csak nem muszáj űzni, ha csak a nyereményt várjuk, és esszük a kefét ha nem jön a manna.
Az egy dolog, hogy összeírod, csak most egy kicsit úgy látom, hogy nálad félig tele a pohár, ha érted.
" alt="
">
Paint- ki tudja. Már inkább alapból számítok rá.
Az egy dolog, hogy összeírod, csak most egy kicsit úgy látom, hogy nálad félig tele a pohár, ha érted.
" alt="
">
Paint- ki tudja. Már inkább alapból számítok rá.
Én is vezetem, hogy kb. mi mennyi. Nincs ebben semmi. Nekem jó érzés tudni. Van aki inkább nem akarja tudni. Mindig vannak a szerencséseknél szerencsésebbek.
" alt="
">
Aki ésszel játszik annak még mindig megéri.
zshajni: bármilyen hobbid van költesz rá. És a legtöbb csak viszi a zsét. Ez meg hoz is. Úgyhogy ilyen hobbit szerintem nem nagyon találsz. Najó talán a tőzsde.
Más?
" alt="
">
" alt="
">
Aki ésszel játszik annak még mindig megéri.
zshajni: bármilyen hobbid van költesz rá. És a legtöbb csak viszi a zsét. Ez meg hoz is. Úgyhogy ilyen hobbit szerintem nem nagyon találsz. Najó talán a tőzsde.
Más?
" alt="
">Ne hogy már megmondjátok mit mutathat ki a másik vagy mit ne!
Hm "megmondtad a tutit"atyám de nagy tutiság van ebben Paintuci .Mért baj ha le írom a véleményem a tapasztalatom egy játékkal kapcsolatban?Ez a fórum azért( is) van nem de bár?
Hm "megmondtad a tutit"atyám de nagy tutiság van ebben Paintuci .Mért baj ha le írom a véleményem a tapasztalatom egy játékkal kapcsolatban?Ez a fórum azért( is) van nem de bár?