hmm

" alt="

"> ma kb.3X fél órát játszottam a karácsony oldalon és egy juhém sem volt

" alt="

"> érdekes

" alt="

">
Igaza van sadának.
Privátban én is kapok segítséget, meg íly módon segítek én is, ha tudok.
Nem kellemes (látványnak sem), ha egy oldal "lécci"-kkel és megfejtésekkel van tele.
Ha kérsz, biztosan kapsz segítséget e-mailben.
De a fórumra beírt megfejtéseket nem csak a "rászorulók" használják, hanem több száz potyázó.
S onnantól már felesleges akár 2 percet is szánnod a keresgélésre, mert a szerencse vak, s azok nyernek, akik semmit sem tették érte.
Köszönöm a tegnapi segítséget. Egy egy éves gyerek mellett jó egy kis idő megtakarítás. Sajnálom, hogy mások ezt nem így látják.Igaz nekem is végül keresgélnem kellett mert tegnap csk az első hét szaloncukrot sikerült segítséggel megszerezni mivel utánna elromlott az oldal. Mára meg már levették a segítséget. Kár, hogy nem tartunk össze.
Igen érdekes a szaloncukor. Nekem is 1 db hiányzik.
És minden oldalt megnyitottam.
Időközönként ki írja hogy az Kész, az oldal hibás!
Elegem van a szaloncukros játékból. Tegnap is és ma is kétszer végigmentem az összes cikken, de nincs meg. 1 db hiányzik.
Feladtam......

" alt="

">
Az éremnek 2 oldala van:
- azok, akik időt, energiát nem kímélve kikaparják, megsütik a gesztenyét, azok szerint túlzás,
- azok szerint, akik csak nassolni járnak ide, nem túlzás.
Maradjunk annyiban, hogy mindenki próbálkozzon önállóan, s csak akkor kérjen segítséget, ha végképp elakad.
S még egy megjegyzés:
A segítség a háló és nem a komplett halvacsora...
Na már 10 szarvas is van. Mindenhol szarvas van.
cappucci: a szaloncukor mindenkinek ugyanott van. Szerintem is túlzás volt az a segítség itt.
Más! Miért van az hogy én ma már 8 db rénszarvast találtam?
Nekem ez a szaloncukros nem megy

" alt="

"> hiába keresgélek. Tud valaki segíteni?
Nem értelek titeket, tudom, hogy megfejtést nem írunk be, de az nlcafe-sat is mindig ide írjuk, hogy ki merre talált rénszarvast. És ennél a másik játéknál se mindenkinek ugyanott volt. Tehát ez is ugyanolyan játék.

" alt="

"> Na mindegy
Ha a szaloncukor minden szó nélkül kicsomagolja magát, az nem jó, ugye? Pedig boldicsi beírása alapján keresgélek...
én is vigigcsináltam kétszer, de az ellenségemnek sem kívánom, hogy neki is muszály legyen... Ezért segítettem.
Ha nem tetszik, nem probléma, nem azért írtam be, hogy tetsszen, csupán önzetlen segítség akart lenni.
Én nem mértem az időt, mert nem folyamatosan csináltam.
nemeths: 2 óra alatt megvolt

" alt="

">
Pláne azokkal kiszúrás, akik végigseggeltük az egészet.
Szoktunk egymásnak priviben segíteni ,de így kiírni .
boldicsi: köszönjük! kettő nekem is hiányzott,de így meg lett!
nekem csak kibontja de felugró ablakot csak az első kettönél csinált

" alt="

">
nekem nem mutatja,de a végén kiírta: Gratulálunk,kiszabadítottad a királylányt!.....
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások