Mit nyernék? / Ideális nyereményjáték
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 28 / 320 oldal |
Ha meg dolgozol akkor meg örüljél h. van hol.
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Fel kell fogni, sokan vagyok ezekre a nyereményekre, és nagy üzemben kell nyomni... időt, energiát, pénzt nem kímélve....
...és el kell dönteni megéri e...
Ha nem... el lehet menni dolgozni is... ha van hová...
...és el kell dönteni megéri e...
Ha nem... el lehet menni dolgozni is... ha van hová...
Lehet engem már megszoktak....
" alt="
">
Tévedés ne essék mindenki azt csinál amit akar.... árulja az 5. rollerét, hozza az Auchanból a blokkjait, sírjon h. nem telik stb...
Csak néha furán jön le...
" alt="
">
Tévedés ne essék mindenki azt csinál amit akar.... árulja az 5. rollerét, hozza az Auchanból a blokkjait, sírjon h. nem telik stb...
Csak néha furán jön le...
Remember???? Emlékeztek?
Én is ennek a felháborodásomnak adtam hangot, igaz más formában de a lényege ugyanez volt amit VargaErzsi83 és Paintuci összefoglalt, hogy mi történt ezután??? Nem idézném vissza mindenki kristálytisztán emlékszik rá! Lehet "radirozni" a beírásom, de mielött erre sor kerülne , bízom benne páran el fogják olvasni.
Én is ennek a felháborodásomnak adtam hangot, igaz más formában de a lényege ugyanez volt amit VargaErzsi83 és Paintuci összefoglalt, hogy mi történt ezután??? Nem idézném vissza mindenki kristálytisztán emlékszik rá! Lehet "radirozni" a beírásom, de mielött erre sor kerülne , bízom benne páran el fogják olvasni.
"Sokan állandóan sírnak, nem nyernek pedig aztán nyertek már jó pár dolgot... életük során akár olyat is ami meg tudta változtatni az életét.
Sokan minden nyerteslistán szerepelnek.... mert nincs bennük egy egészséges állj... 15 után már minek??? Azt el is kell adni....
Sokan azon síránkoznak h. nem telik rá...
Úgy érzem amiket nyerünk mitha elfelejtődne, és felszívódna és nincs... és lehet nyafogni h. nem sikerül semmi... brühüm!!!!!
Most is a nesteán jaj gyorsan szeretnék rollert, aztán az előzőt is árulja...."
Paintuci szívemből szóltál
" alt="
">
Sokan minden nyerteslistán szerepelnek.... mert nincs bennük egy egészséges állj... 15 után már minek??? Azt el is kell adni....
Úgy érzem amiket nyerünk mitha elfelejtődne, és felszívódna és nincs... és lehet nyafogni h. nem sikerül semmi... brühüm!!!!!
Most is a nesteán jaj gyorsan szeretnék rollert, aztán az előzőt is árulja...."
Paintuci szívemből szóltál
" alt="
">Rengetegen játszunk mindenhol... én voltam egy sorsoláson... Trilak/Lazurán és hihetetlen h. egy 6000ft-os festékkel is igencsak komoly mennyiségű pályázat bement, és a trilak mintabolt dobozában 1 kivételével csak az én pályázataim voltak ÉS nem nyertem...!!!!
Pedig volt jó pár pályázatom, és nem féláras kedvezményes mivel az nem játszott... és a festék az nem medve sajt, meg nestea, meg olcsó termék és mindenki meg tudja venni.... mennyi pályázat lehet az olcsó játéknál.... ????
Sokan állandóan sírnak, nem nyernek pedig aztán nyertek már jó pár dolgot... életük során akár olyat is ami meg tudta változtatni az életét.
Most is a nesteán jaj gyorsan szeretnék rollert, aztán az előzőt is árulja....
Pedig volt jó pár pályázatom, és nem féláras kedvezményes mivel az nem játszott... és a festék az nem medve sajt, meg nestea, meg olcsó termék és mindenki meg tudja venni.... mennyi pályázat lehet az olcsó játéknál.... ????
Sokan állandóan sírnak, nem nyernek pedig aztán nyertek már jó pár dolgot... életük során akár olyat is ami meg tudta változtatni az életét.
Most is a nesteán jaj gyorsan szeretnék rollert, aztán az előzőt is árulja....
glücklich!
Én sem vásárolok olyat,amit nem szoktunk enni,vagy használni,nincsenek blokkgyűjtő boltos ismerőseim(sajnos),soha nem cseréltem még blokkot,soha nem blokkoltattam 3-nál több felé(így is csak ritkán),anyagilag nem is tehetném meg,hogy sokat költsek a játékokra(1 "munkás"fizetésből élünk 5-en),viszont soha nem görcsölök rá egyik nyereményjátékra sem,nem is tudom,írtam-e valaha a nem nyertem topikba.
A te hozzászólásaidból mindig a negatív hozzáállás jön le nekem,olyan mintha valami munkának fognád fel."X összeget ráköltöttem,X időt belefektettem és nem lett eredménye."
Én sem nyerek minden játékban,amiben elindulok,de alapvetően szerencsésnek érzem magam és nem panaszkodom.
Azért az utolsó mondatodban már látok némi pozitív hozzáállást,csak így tovább!Drukkolok!
" alt="
">
Én sem vásárolok olyat,amit nem szoktunk enni,vagy használni,nincsenek blokkgyűjtő boltos ismerőseim(sajnos),soha nem cseréltem még blokkot,soha nem blokkoltattam 3-nál több felé(így is csak ritkán),anyagilag nem is tehetném meg,hogy sokat költsek a játékokra(1 "munkás"fizetésből élünk 5-en),viszont soha nem görcsölök rá egyik nyereményjátékra sem,nem is tudom,írtam-e valaha a nem nyertem topikba.
A te hozzászólásaidból mindig a negatív hozzáállás jön le nekem,olyan mintha valami munkának fognád fel."X összeget ráköltöttem,X időt belefektettem és nem lett eredménye."
Én sem nyerek minden játékban,amiben elindulok,de alapvetően szerencsésnek érzem magam és nem panaszkodom.
Azért az utolsó mondatodban már látok némi pozitív hozzáállást,csak így tovább!Drukkolok!
" alt="
">
Egyre inkább nyeretlen kétévesnek érzem magam köztetek.
Igaz nem gyűjtögetek blokkokat, kupakokat, nem csereberélek, nem játszom olyan termékekkel amit nem fogyasztunk, de a nekünk való játékosokra nem sajnáljuk a pénzt, és az ésszerűség határain belül az időnket sem, a külön blokkolásra. És szinte semmi, és van olyan játék amin 10, vagy több éve semmi, max garantált, vagy gyorsasági, vagy pont gyűjtött, amíg volt ilyen.
Némelyik termék fogyasztásától elmegy a kedvem emiatt.
Kitartok, majd csak eljön az én időm megint...!
Igaz nem gyűjtögetek blokkokat, kupakokat, nem csereberélek, nem játszom olyan termékekkel amit nem fogyasztunk, de a nekünk való játékosokra nem sajnáljuk a pénzt, és az ésszerűség határain belül az időnket sem, a külön blokkolásra. És szinte semmi, és van olyan játék amin 10, vagy több éve semmi, max garantált, vagy gyorsasági, vagy pont gyűjtött, amíg volt ilyen.
Némelyik termék fogyasztásától elmegy a kedvem emiatt.
Kitartok, majd csak eljön az én időm megint...!
Fortunácska! Ide is jól jönne egy szép nyeremény.Reménykedem.
Nekünk is kellene már valami nagyon szuper dolog, te is tudod! Kérlek, segíts a héten Fortuna!
Fortunácska! Nagyon örülnék a héten,ha meglepnél!
" alt="
">
" alt="
">Köszönöm...
" alt="
">
" alt="
">Kedves Fortuna!
Reméllem nem felejtettél el!
Reméllem nem felejtettél el!
Kérlek holnap járjak szerencsével.
kedves Fortuna, most én is szeretnék egy kis segítséget!!!!!
Köszönöm!!!
" alt="
">
Köszönöm!!!
" alt="
">Fortuna! holnap és holnapután segíts nekem és a családomnak is. Köszönöm
Kedves Fortuna kérlek holnap segíts nekem ! Remélem mellém állsz!
Nagyon bízom benned!
Nagyon bízom benned!
fozo.gabi, csatlakozom!
" alt="
">
" alt="
">jövő héten jó pár sorsolás lesz, amiben érdekelt vagyok.
" alt="
"> jó lenne ha hívnának...
" alt="
"> jó lenne ha hívnának...Köszi a babzsit...
" alt="
"> Nagyon örülök...
" alt="
"> Nagyon örülök...