Rengetegen játszunk mindenhol... én voltam egy sorsoláson... Trilak/Lazurán és hihetetlen h. egy 6000ft-os festékkel is igencsak komoly mennyiségű pályázat bement, és a trilak mintabolt dobozában 1 kivételével csak az én pályázataim voltak ÉS nem nyertem...!!!!
Pedig volt jó pár pályázatom, és nem féláras kedvezményes mivel az nem játszott... és a festék az nem medve sajt, meg nestea, meg olcsó termék és mindenki meg tudja venni.... mennyi pályázat lehet az olcsó játéknál.... ????
Sokan állandóan sírnak, nem nyernek pedig aztán nyertek már jó pár dolgot... életük során akár olyat is ami meg tudta változtatni az életét.
Sokan minden nyerteslistán szerepelnek.... mert nincs bennük egy egészséges állj... 15 után már minek??? Azt el is kell adni....
Sokan azon síránkoznak h. nem telik rá...
Úgy érzem amiket nyerünk mitha elfelejtődne, és felszívódna és nincs... és lehet nyafogni h. nem sikerül semmi... brühüm!!!!!
Most is a nesteán jaj gyorsan szeretnék rollert, aztán az előzőt is árulja....
Én sem vásárolok olyat,amit nem szoktunk enni,vagy használni,nincsenek blokkgyűjtő boltos ismerőseim(sajnos),soha nem cseréltem még blokkot,soha nem blokkoltattam 3-nál több felé(így is csak ritkán),anyagilag nem is tehetném meg,hogy sokat költsek a játékokra(1 "munkás"fizetésből élünk 5-en),viszont soha nem görcsölök rá egyik nyereményjátékra sem,nem is tudom,írtam-e valaha a nem nyertem topikba.
A te hozzászólásaidból mindig a negatív hozzáállás jön le nekem,olyan mintha valami munkának fognád fel."X összeget ráköltöttem,X időt belefektettem és nem lett eredménye."
Én sem nyerek minden játékban,amiben elindulok,de alapvetően szerencsésnek érzem magam és nem panaszkodom.
Azért az utolsó mondatodban már látok némi pozitív hozzáállást,csak így tovább!Drukkolok!
" alt="
">