Természetesen nem a szervezőtől, hanem a lebonyolítótól.
Ott a játék oldalán a kapcsolatnál az e-mail cím
meg a jsz. 4. pontjában is.
Catliss
A játék szervezőjével vedd fel a kapcsolatot. Ez benne van a játékszabályzatban. Biztosat csak innen fogsz megtudni.
Tegnap a nyerő márkák nyereményjátékon én lettem a napi nyertes. P&G ajándékcsomagot nyertem.😊 Viszont ahogy az adatokat töltöttem fel a végén nagyon sokáig gondolkodott az oldalt, majd annyit írt ki, hogy nem várt hiba történt, lehetséges, hogy már feltöltöttem az adataimat. Azóta próbáltam többször is, ugyanezt írja. Tudja valaki esetleg, hogy ettől függetlenül beért vajon a visszaigazolásom a blokkról meg az adataimról? Nem olyan régóta játszok nyereményjátékokkal és még nem biztos, hogy tudom mit kell tenni ebben a helyzetben. Nagyon köszönöm, ha valaki tud segíteni!😊
Chefcsaba
Köszi ezeket az infókat is!
Én elég sokszor próbáltam már ki hasonló (ingyenes) játékokon a szerencsémet. Apróságok azért jöttek össze (pár x 10e Ft értékben), de - több másik mellett - ez a SPAR-os például kimaradt. Pedig nagyon tetszik az oldal, szerintem élvezetesek a játékok, valahogy ügyesek a programozóik.
És igen, a random nevekből sejtettem, hogy sokan próbálkozunk.
De majd jelzem, ha nálunk köt ki a hűtőszekrény!
" alt="
">
Anyoka
Nem olvastam a játékszabályzatot. De kb 5x enged regisztrálni.aztán kiírja hogy elértem a napi regisztrációs limitet. Na én kijátszom minden az 5-öt és bízok a szerencsében. Szóval ezért ajánlottam, hogy nekem így bejött, kívánom hogy másoknak is sikerüljön.
Johnny-X
Köszönöm szépen! Egy regisztráció is elég lehet ha melléd áll a szerencse. Voltam már így pl. A budafoki élesztős játékkal kb 2 éve egy blokkom volt az utolsó előtti játéknapon, feltöltöttem. Nyertem vele 100.000ft Media markt utalványt. Tavasszal pedig 1 milliós fődíjat a reál-al pedig ott is kb 5 blokkom volt feltöltve. Nagyfokú szerencse is kell.előtte egy évig semmit nem nyertem.
Én szurkolok neked. 🍀Azért írd meg ha összejön valami! 🍀
Chefcsaba
Köszönöm szépen a választ, és egyben szívből gratulálok! (Nem szokásom feladni, én is próbálkozni fogok, pláne így, hogy ezek szerint van esély + remény nyerni...)
Chefcsaba
Azért érdekes amit írsz, mert a játékszabályok szerint egy embert 1x enged regisztrálni... Vagyis enged többször a játék, de a szabályzat szerint akármennyit játszol csak 1x vagy kalapban....
Nem tudom igazából, mert én mindegyiket megcsináltam 1x, de még sosem nyertem.
Johnny-X- nek válaszolnák a kérdésére.
Nekem kétszer sikerült nyernem idén a Spar ingyenes applikációs játékaival. Egymás után 2x.
"Kihagyhatatlan helyzet" játékkal -JBL hangszórót.
"Légy te a bajnok és nyerj" játékkal -Philips szódagépet.
Telefonnal játszottam naponta többször más más időpontokban. Annyi próbálkozásig ameddig csak engedett. Csupán én játszom a családban.
Szerintem nagy adag szerencse is kell hozzá is.mert sokan játszanak.
Szinte mindig más- más emberek nyernek.szoktam figyelni. Nem úgy mint a "Reál nyerő tízes "játékában szinte minden hónapban ugyan azok nyernek : Pálfi , Mázló, Illyés, Pajger család tagjai . Polgár pukkasztó ami ott megy. Szerintem azoknak gyűjtik a blokkokat ismerősök vagy hozzátartozók esetleg pénztárosok stb. Korlátot kellene bevezetni a napi vagy havi mennyiségi feltöltésre. Na de Mind1. ez van.
Remélem tudtam segíteni. Ne ad fel! Sikerülni fog! sok sikert neked és mindenkinek a Fórumban!
Igen, ezt tudjuk, de amikor az értesítés 4 hónappal ezelőtt volt, nyeremény meg sehol és ez tök rendszeres, akkor az már semmiképp nem oké szerintem.
Már a játékszabály szerint sem ígérnek expressz szállítást.
+ 30 mn sorsolás
+ 30 mn értesítésre
+ 3 mn visszaigazolás
+ 30 mn postázás
ez 93 munkanap, min 130 nap, cca 4 és fél hónap.
Tesco utalványról? Tyű, az még az általam leírt játékoktól is régebbi, a lejártak között sincs. Mondjuk már az se, amit én nyertem legutóbb és persze az sem jött meg, mint ahogy a többek által várt Old Spice csomag és a Jar mosogatótabi sem. A legutolsó csomag ami érkezett, az egy Oral B csomag volt. Érthetetlen, hogy miért ennyire nyögvenyelős.
weber
a férjem kapott kb két hete egy tavaszi játékkal kapcsolatban nyertes értesítést tesco utalványról.
szomorú (bosszantó stb...), hogy én már csak akkor hiszem, hogy megkapjuk ha megérkezett. Nem is értem hogy működhetnek így a p&g nyereményjátékai. Több hónapos csúszással kiértesítenek majd több hónapos csúszással talán megkapod
" alt="
">
weber
azon se csodálkoznék, eltúnnének postázás nélkül..
legalább utána valami komolyabb ügynőkséget bíznának meg..
Az everydayme kiküldte már vajon a nyertesértesítőket a Tesco-s, Rossmann-os, Aldi-s meg mittudomén milyen játékokról? Projektor, tévé, laptop, tablet, pelenka meg hasonló nyeremények voltak egymás utáni játékokban.
Csak hogy kb. belőjjem, hol tartanak. Azt tudom, hogy a postázással piszkosul el vannak maradva szokás szerint.
Sziasztok! Ilyesmi típusú játékkal:
https://jatek.spar.hu/halloween-alfoldi
nyert már valaki a fórumról? Gondolom, mivel "ingyen van" rengetegen próbálkoznak, és még a sima, 1 termékes játékokhoz képest is elenyésző az esély nyerni. De ha valakinek mégis sikerült, megosztaná, hogyan? (Telefonról / laptopról / 1 vagy rengeteg próbálkozásból... csak 1 névvel vagy az egész família nyomta... stb. stb.) Nagyon érdekelne! Előre is köszi, ha valaki megosztja a tapasztalatait!
indingo: Az Unilever csak akkor válaszol ha valami gond van a blokkal. Ha nem írnak akkor rendben van.
Sziasztok!
Aki nyert a Tesco Domestos játékán mozijegyet az e-mailjére kapott már választ?
Korrigálás
A visszaigazolásban leírt mennyiségnek néztem utána a játékszabályzatban: egyezést találtam!
Idemásolom a blokkfotó beküldését követően érkezett e-mail lényegi részét.
Gratulálunk!
A kampányban nyertesként validáltunk, és pályázatod a a nyertes szekcióban közzétettük.
AP kód: **********
Nyugtaszám: ***********
Vásárlás időpontja: ****************
Nyerőidőpontos nyeremény: Chio & Pom-Bär válogatás, melynek tartalma: Chio Chips Sós 18x130g Chio Chips Paprikás 18x130g Chio Chips Bacon 18x130g Chio Lentil Chips Paprika 15x65g Pom-Bär Original 18x50g Pom-Bär Tejszínes-hagymás 18x50g
Ilyen tartalmú csomag érkezését vártam, de mindegyikből csak 1db volt a küldeményben.
Screvo nagyon nincs képben. Nekünk Heineken sportáska helyett Coca Cola fejhallagtó jött.
Törpi totál igazad van! Azért mert ők benne hagynak véletlen valamit a listába az az ő problémájuk. Mi van a mellékletben ? Ennyi ..
Oldják meg!
Legközelebb meg nézzék meg amit kiírnak...
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások