Sajnos nem tudom feltölteni a Lidl Mizót. Hol lehet? Köszi
Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 28 / 9363 oldal |
Tőlem is kérték is már, megadtam...semmi gondom nem volt belőle
adózáshoz kell.pont
ha nem akarod megadni nem kell játszani
ha nem akarod megadni nem kell játszani
Danon-o visszanyertem a vásárlásom összegét. Én is meglepődtem, hogy miért kérik a TAJ számot. Megírtam a Screvo-nak, hogy azt nem szeretném megadni, mert túl érzékeny adatnak gondolom. 1 hét után visszaírtak, hogy rendben átutalják a nyereményt így is, de még keresnek. Az adózáshoz kellene nekik.
A Gemini szerint a TAJ szám a szocho-hoz kell.
De, de ahhoz az adószám teljesen elég lenne.
Nem a Bonafarm szokott küldeni adóbevalláshoz papírt? Mert akkor ahhoz kell gondolom.
A jogszerűség érdekes kérdés.
Mivel a játékszabályzatot közjegyző hagyja jóvá "elvileg", ezért az abban foglaltak jogszerűek. Gondolom ahol kérik az taj számot, ott a szabályzatban is rendelkeznek róla, hogy hogyan kezelik.
Korábban a Bonafarm-tól kérdeztük miért kell, azt mondták így ellenőrzik, hogy valaki létező személy-e.
Mivel a játékszabályzatot közjegyző hagyja jóvá "elvileg", ezért az abban foglaltak jogszerűek. Gondolom ahol kérik az taj számot, ott a szabályzatban is rendelkeznek róla, hogy hogyan kezelik.
Korábban a Bonafarm-tól kérdeztük miért kell, azt mondták így ellenőrzik, hogy valaki létező személy-e.
Sziasztok!
Lehet, hogy volt már kérdés: a nyereményjátékok szervezői jogszerűen kérnek nyertesség esetén Taj számot? Esetelg tudja valaki mihez kell nekik?
Lehet, hogy volt már kérdés: a nyereményjátékok szervezői jogszerűen kérnek nyertesség esetén Taj számot? Esetelg tudja valaki mihez kell nekik?
Szamócám! A múlt héten kaptam egy emailt, hogy kiszállították a nyereményt az áruházban, majd onnan keresnek. Másnap hívott is az áruházvezető és megegyeztem vele, hogy aznap késő délután bemegyek érte. Nagyon kedvesek voltak, még fotót is készítettek az átadásról
" alt="
">
AndiBarbi! Még nem jött nekem sem Coca-Cola pohár
" alt="
">
" alt="
">
AndiBarbi! Még nem jött nekem sem Coca-Cola pohár
" alt="
">AndiBarbi:SAJNOS NEM
Sziasztok,
Aki nyert az Auchan sörös játékán-attól kérdezném...
-a megjelölt áruháztól fognak keresni/ vagy be kell menni a nyeremény sörös csomagért?
Köszi a választ.
🍺🍻
Aki nyert az Auchan sörös játékán-attól kérdezném...
-a megjelölt áruháztól fognak keresni/ vagy be kell menni a nyeremény sörös csomagért?
Köszi a választ.
🍺🍻
Coca-cola poharakat kapott már valaki?
A játék oldalán legalul meg bármilyen kiszerelést ír. 😐 Úgyhogy elvesztettem a fonalat.
De sima regular bejelölést nem enged.
Játékszabiban regular, twist, zero, stb...
Az oldalon regular twist, zero, cherry...
Máshol van a vessző.
Blokkon Pepsi Cola (216) vajon mi lehet a 216? 🤔
Gondolom a sima...
Megkérdeztük őket azt mondták jelöljük be a zerot. 😯
Játékszabiban regular, twist, zero, stb...
Az oldalon regular twist, zero, cherry...
Máshol van a vessző.
Blokkon Pepsi Cola (216) vajon mi lehet a 216? 🤔
Gondolom a sima...
Megkérdeztük őket azt mondták jelöljük be a zerot. 😯
Jsz?
"A Játékban kizárólag az alábbi termékek megvásárlásával lehet részt venni:"
wny főoldal:
"Vásárolj ...... promócióban résztvevő"
"A Játékban kizárólag az alábbi termékek megvásárlásával lehet részt venni:"
wny főoldal:
"Vásárolj ...... promócióban résztvevő"
A Lid Pepsin ezt latom fe lehet h mem jelent semmit? Durvaro bosszanto lenne
Vásárolj egy darab bármilyen ízű és kiszerelésű Lay's, Pepsi, Doritos vagy Gatorade terméket bármelyik magyarországi Lidl üzletben, hogy indulhass az értékes nyereményekért!
Vásárolj egy darab bármilyen ízű és kiszerelésű Lay's, Pepsi, Doritos vagy Gatorade terméket bármelyik magyarországi Lidl üzletben, hogy indulhass az értékes nyereményekért!
Szerintem is. A Max viszont nem játszik, mint ahogy az 1.75-ös normál méret sem önmagában.
Szerintem az a Regular.
Jól látom, hogy azt látom a sima Pepsi nem játszik a Lidli Pepsinél? 👀