Nagyon vidám:
Kaptam egy e-mailt az Éva magazintól. Megírták, hogy elküldték a lapot, fizessek elő kedvezményesen. Nem kaptam semmit tőlük, kérték a véleményemet, megírtam...
Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 28 / 511 oldal |
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Nők Lapja nálunk sem rendeződött még. Ha reklamálok,mindíg pont egy héttel később kapom meg az újságot és még örüljek neki,hogy megkapom. Éva magazinról ma jöttek e-mailok,hogy azóta már megkaptam az újságukat,szeretnék,ha előfizetnék rá. Természetesen 4 különböző névre,címre regisztráltam és egyik helyre sem érkezett újság. Írtam nekik e-mailt,hogy nem érkezett újság. Maximára előfizettünk a Valentin napi akciókor,újság persze nem jött!!!!!!!!!!!!!
Bubus!
Ne búsulj,majd legközelebb. Báár nekem sem volt olyan rossz évem még, mint az idei.
Ne búsulj,majd legközelebb. Báár nekem sem volt olyan rossz évem még, mint az idei.
A Nők Lapja nálam sem rendeződött. Februárban kaptam 2 számot-persze utólag, azóta semmi. Írok minden héten a Sanomának, meg Doba Évának, de sajnos semmi.
Pont egy Évának nem jutott Éva magazin.
Kár.
Kár.
én sem kaptam,pedig visszaigazolták a regisztráció, hogy hamarosan küldik a mazagint.
Nekem se jutott 

Nekem már nem jutott Éva magazin, pedig 2 hete regisztráltam. 

Bubus!
Én 2,5 hónap alatt csak egy gyorsasági mobildíszt kaptam és 2 jegyet a Lakáskultúra kiállításra. Amikor már napjában ezerszer nézed az e-maileket, hátha végre sikerül valami, akkor van gond... Én már itt tartok...
Én 2,5 hónap alatt csak egy gyorsasági mobildíszt kaptam és 2 jegyet a Lakáskultúra kiállításra. Amikor már napjában ezerszer nézed az e-maileket, hátha végre sikerül valami, akkor van gond... Én már itt tartok...
Ebben a hónapban még nem nyertem semmit!
Nekünk szerencsére megjött már mindhrom startlapos nyeremény.
Martus
Egy családtagomnak ajándékcsomaggal tartoznak. Szerintem sosem tudjuk meg mi van benne
Az NLC - advent Nők Lapja sem rendeződött. Ma azt mondta a postásunk, hogy olyan jött nekik, hogy nem jár nekem az újság
Látom van aki kapott Barillával nyert Nők Lapja Konyháját. Holnap, ha nem kapok, kezdhetek pedálozni a postásomnál. hogy tud-e róla valamit.
Tele van a hócipőm !
Egy családtagomnak ajándékcsomaggal tartoznak. Szerintem sosem tudjuk meg mi van benne
Az NLC - advent Nők Lapja sem rendeződött. Ma azt mondta a postásunk, hogy olyan jött nekik, hogy nem jár nekem az újság
Látom van aki kapott Barillával nyert Nők Lapja Konyháját. Holnap, ha nem kapok, kezdhetek pedálozni a postásomnál. hogy tud-e róla valamit.
Tele van a hócipőm !

Sziasztok! Van még rajtam kívül olyan aki nyert a kincsvadászat játékon és se híre se hamva a nyereménynek? Én egy wellnes utat nyertem, amit április végéig lehet felhasználni, és a játék vége óta mindig csak egyeztetünk a startlappal. Meg ígérgetnek össze- vissza. Már volt a késett a futár, de mostár úton van. Egy hónapra rá írtam nekik hogy messziről jöhet a szegény ember és arra írt vissza egy nő, hogy ő meg sem nézte mit nyertem és csak egy sablon választ írt nekem, elnézést kér érte, mert a késés a borokra vonatkozott. Azóta is a nagy semmi. Kár volt nekik kattintgatni a pénzt, ha ilyen gerinctelenül állnak hozzánk. Nagyon mérges vagyok az egész startlapos csapatra. Mit lehet ilyenkor tenni?
Ez a Globus mustár annyira rossz, úgy ég tőle a gyomrom....
Nem hiába csak 219 ft.... GO-ért így feláldozom magam. 
Nem hiába csak 219 ft.... GO-ért így feláldozom magam. 
Bednarik!
eleve kedvesen mentünk oda hozzájuk.
ott ahol emberekkel foglalkozol, nem engedheted meg magadnak a rossz napot. kötelező mindig mosolyogni! még ha a bánatba is küldenéd az illetőt.
bár lehet én vonzom az ilyen embereket.
a metróban is voltunk és ott a vevőszolgálatostól a pénztárosig mindenki jófej volt. a vevőszolg-os csajszi mindjárt telefonált, hogy a kérdésünkre választ adjon, nem küldött el minket az adott részlegre, hogy ott vadásszunk egy munkatársat.
eleve kedvesen mentünk oda hozzájuk.
ott ahol emberekkel foglalkozol, nem engedheted meg magadnak a rossz napot. kötelező mindig mosolyogni! még ha a bánatba is küldenéd az illetőt.
bár lehet én vonzom az ilyen embereket.
a metróban is voltunk és ott a vevőszolgálatostól a pénztárosig mindenki jófej volt. a vevőszolg-os csajszi mindjárt telefonált, hogy a kérdésünkre választ adjon, nem küldött el minket az adott részlegre, hogy ott vadásszunk egy munkatársat.

annipanni
emberek, sosem volt még rossz napod? légy ilyenkor kedves. nekem bejön
emberek, sosem volt még rossz napod? légy ilyenkor kedves. nekem bejön

annipanni
én is találkoztam egy bunkó pénztárossal a Knorr-os éjszakán... mikor mondtam neki, hogy külön blokkra szeretném. Olyan furcsán nézett rám, hogy muszáj volt hozzátennem: be szeretném küldeni... Erre ő: Te hiszel még a csodákban???
én is találkoztam egy bunkó pénztárossal a Knorr-os éjszakán... mikor mondtam neki, hogy külön blokkra szeretném. Olyan furcsán nézett rám, hogy muszáj volt hozzátennem: be szeretném küldeni... Erre ő: Te hiszel még a csodákban???

tegnap a pécsi tesco-s pöttyös túróbonbon-os hostes elég bunkó volt, na meg aki a tropicana üdítőket kóstoltatta!
ilyenekkel már régen találkoztam.
úgy tettek, mintha a sajátjukat kellett volna odaadni.
és akkor még nem említettem a pénztárost, akinél fizettünk!
miért dolgoznak az ilyenek???
ilyenekkel már régen találkoztam.
úgy tettek, mintha a sajátjukat kellett volna odaadni.

és akkor még nem említettem a pénztárost, akinél fizettünk!
miért dolgoznak az ilyenek???
Lexi
te is jól megjártad?
te is jól megjártad?

Tegnap a Campona Tescoban nem lehetett kapni pöttyös túrórudi bonbont, és nem volt stand a cégtől, illetve délelőtt megjelentek, de mivel sem a kóstoló, sem a termék nem érkezett meg, levonultak a színről. Állítólag ez így történt a múlt héten is. Kérdésem: ez a Tesco elég nagy, nem éri meg odaszállítani a terméket, ha már promóciót hirdetnek ide?!