Archivum - // Nyereménytárgy csere-bere
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 28 / 487 oldal |
óriás danoninót és egy vitatigrist lehetőleg kp-ra cserélnék wellnes is érdekelne
közeleg a gyermeknap! 2 db Vitatigrisemet(fekvő) és 1 db macimat kp.-re vagy étkezési utalványokra cserélném. Hatalmas nagyok!

FC Portó és Liverpool könyveket elcserélném.
Testzsír analizátort cserélnék törülközőre (Garnier, Pöttyös, Darling) vagy GO utalványra.
Nokia 6510 telefonhoz lila előlap 2 db gumi nyomógombokkal (nem gyári). Nokia (gyári) BBH-1SF akkumulátor 800 mAh NiMh Nokia C6 / 450 / 2100 sorozatú telefonokhoz. Nokia 5100 sorozathoz telefonokhoz szürke-ezüst előlap (gyári) .... vk-ra cserélném
Jaaa.
Az más. Nem gondoltam hogy meg is kell fejteni. 
Az más. Nem gondoltam hogy meg is kell fejteni. 
Biztos a fazék formájú Delikát tartó fémdoboz.
Knorr delikát fazék?
Le vagyok maradva.
Le vagyok maradva.

van egy Rosszcsont plüss, és hozzá egy rosszcsont kulcstartó. Érdekelne, hogy milyen az a Knorr delikát fazék? üdv gasex@freemail.hu
Shakira cd-t, amit Pepsi Colához adtak 2003-ban elcserélnék valami hasznosra. (én nem rajongok túlzottan érte, ezért egyszer sem lett még hallgatva)
Érdekel: Floriol, Fornetti, de ha az nincs, írj, megegyezünk.
Érdekel: Floriol, Fornetti, de ha az nincs, írj, megegyezünk.
1db knorr tál eladásra vár, a legutolsó nyerős. Sütötál?
Ki mennyit szánna rá?
Ki mennyit szánna rá?3 db BEBA2 800gr-os tápszerem ,nyereménytárgyra cserélném,2008-ig jó a szavatosságuk. Van még 7 db uszópelus 12kg feletti babáknak, és pall mall oldaltáska kék szinü
Keresek rosszcsont plüsst, Garnier törölközőt vagy csomagot, Coccolino törölközőt!
Írjátok meg ki mit szeretne érte!
Írjátok meg ki mit szeretne érte!
Keresek: Panadol figurákat, OTP hűtőtáskát, Kinder Pingvint
Lenne:
-1 Haribo 100g vonalkód
-1db 2l-es, 7db 1l-es Vénusz címke
-0,5 kg Rama
-Tesco üzemanyagkupon ápr 25-ig beváltható
-dm márc-ápr kuponfüzet+pár bababónuszos kupon
-3 db Spar AudiA6 nyereményszelvény+blokk
-sok Nescafé stick vk
-Sió vk folyamatosan (jelenleg 3 db)
-kérdezz, hátha vmit kifelejtettem
Lenne:
-1 Haribo 100g vonalkód
-1db 2l-es, 7db 1l-es Vénusz címke
-0,5 kg Rama
-Tesco üzemanyagkupon ápr 25-ig beváltható
-dm márc-ápr kuponfüzet+pár bababónuszos kupon
-3 db Spar AudiA6 nyereményszelvény+blokk
-sok Nescafé stick vk
-Sió vk folyamatosan (jelenleg 3 db)
-kérdezz, hátha vmit kifelejtettem

Sminktanácsadáson nyert PUPA Comfort3 alapozó 02-es szín, eladó bolti árnál alacsonyabban v. elcserélendő.
Keresek: Garnier törcsit, Rosszcsont plüssöt, Garnier blokkot, és haribo vk-at - utóbbiból sokat.
Adok:
Persil mosópor minta, Hipp tea minta, 3 Mivi kuponfüzet, vk-k, Knorr delikát "fazék", Herbal Essenties gyertya, Bionicle 3db Mc donalds-os, Milli PVC táska, Knorr fűszertartó - műanyag, Omnia gyertya, Naturland csalántea 3 doboz, Lipton fémdoboz, Amodent fogkefe, Stella söralátét szett, Majonézes receptfüzet 2db, Danone utitársas, Avon ajándékdoboz 2db, Nivea krémminták, Avon fémdoboz, DE bögre, Dove szappantartó, Audi póló xxl-es, Trilak póló xl-es szürke, Calgonit 4:1 minta, 25ml-es Cif active, Libresse tisztas. betét 2 doboz, Meglepetés szemceruza, Oriflame szappanok, Pepsi VHS, Jacobs maci 2db, Avon kulcstartó és habfürdő, Spar-Audi játékhoz blokk
Adok:
Persil mosópor minta, Hipp tea minta, 3 Mivi kuponfüzet, vk-k, Knorr delikát "fazék", Herbal Essenties gyertya, Bionicle 3db Mc donalds-os, Milli PVC táska, Knorr fűszertartó - műanyag, Omnia gyertya, Naturland csalántea 3 doboz, Lipton fémdoboz, Amodent fogkefe, Stella söralátét szett, Majonézes receptfüzet 2db, Danone utitársas, Avon ajándékdoboz 2db, Nivea krémminták, Avon fémdoboz, DE bögre, Dove szappantartó, Audi póló xxl-es, Trilak póló xl-es szürke, Calgonit 4:1 minta, 25ml-es Cif active, Libresse tisztas. betét 2 doboz, Meglepetés szemceruza, Oriflame szappanok, Pepsi VHS, Jacobs maci 2db, Avon kulcstartó és habfürdő, Spar-Audi játékhoz blokk
- otp-s hütőtatyi
- kismackó társas
- kaiser kupa
-pallmall rádiós toll
- globus fémdoboz kártyával csiptetővel
- avon termékek
- kismackó társas
- kaiser kupa
-pallmall rádiós toll
- globus fémdoboz kártyával csiptetővel
- avon termékek
Cserére vár egy db PallMall-os hűtőtáska, és egy db oldaltáska(piros)!
Globus fémdoboz csiptető nélkül!
Pöttyös Óriás csomik, Floriol címkék vagy Haribo vkódokért cserébe!
Globus fémdoboz csiptető nélkül!
Pöttyös Óriás csomik, Floriol címkék vagy Haribo vkódokért cserébe!
3 Mivi kuponfüzet keresi gazdáját
1 kuponfüzetért 2 haribot kérek
1 kuponfüzetért 2 haribot kérek
Még van a Spar- Audi játékhoz is 3 blokkom