Sziasztok!
Tudna valaki nekem is segíteni? Botond irodájában megtaláltam a 2 tárgyat, de nem tudom, hogyan kell használni, így nem jutok tovább. Előre is köszi.
Oldalt van 1 térkép, ott rá kell menni a Botond irodára, ott összeszedni két tárgyat, használni, és majd előjön a fehér nyíl. Eztuán várunk nov. 06-ig , amikor indul a második kör.Nekem a lányom kattingatott , és végül előjött a nyíl.

miért kell játszani?
nem értem, hiába olvasom el...
Én is ott tartok, hogy megvan Botond irodája, a két tárgy, meghallgattam az üzenetet, de sehol egy nyíl, és az a lusta nyomozó sem mozdul... Biztosan én vagyok a béna, de lehet innen tovább menni most??!
Azokat a tárgyakat használni kell, amik a lenti csíkon vannak.
Segítséget kérnék szépen. A Botond szobájában a 2 tárgyat , a szöveget elolvastam, Otthon meghallgattam a telefont. Fehér nyíl sehol? Mit tehetek? (Köszi előre is a segítséget.
Köszi,közben rájöttem és megcsináltam.

Tényleg rájöttem. Kicsit nehezen fogtam fel.
Na végre nekem is sikerült! Nem is volt nehéz!

Ja és mit csináljak azzal a 4 tárggyal ,ami ott van lennt a vizszintes sávban. ? nem kellene annak üresnek lennie? Azt hittem nekem kell összeszednem ezeket a cuccokat. Vagy a sávból kell betenni a szobába?
Már többször elolvastam a játékleírást, de sajnos így sem értem, hogy mit és hogy kell csinálni.
én is beléptem a pallmallra. De ez a nyomozó lusta. Egy folytában fekszik. Meg sem mozdul nekem.
Én hiába olvasom el a leírást. Valaki adhatna egy kis segítséget. lécci...
Sikerült!! Köszi a segítséget!
fehér nyil? lift? Akkor ezek szerint még én sem értem a végére a jétéknak! Mit kell csináljak? Valaki segítsen priviben léccike!
Jankuc
Olvasd el figyelmesen a játék leirását - minden benne van.
Lehet nagyon béna vagyok, de abszolut nem tudom, hogy kell elindulni a szobából. Mit kell csinálni? Légyszi segítsen valaki.
Logikai játéknak egészen jó és nagyonsokat lehet megtudni a Pall Mall
történelméröl /a kviz kérdések válaszai/ ,én már befejeztem a fordulot.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások