Lipton játék
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 28 / 40 oldal |
A tegnap este nyertem egy kannát és egy bögrét. :-)
5 nem nyertes kódom van, 7próbára még felhasználható.
Szeretnék új sms kódot érte, természetesen nem 1:1 arányban, plusz beküldés után visszaadom játékra azt is, amit cserére kaptam.
Ha érdekel, írj!
Szeretnék új sms kódot érte, természetesen nem 1:1 arányban, plusz beküldés után visszaadom játékra azt is, amit cserére kaptam.
Ha érdekel, írj!
Sziasztok!
3 nyeretlen kód Stelláért vagy PallMallért.
prescott
3 nyeretlen kód Stelláért vagy PallMallért.
prescott
6db nyeretlen kód cserére vár,7 próba játékhoz még jó!
szeretnék értük whiskas vk.-t ,vagy setllát. vagy mid van?
szeretnék értük whiskas vk.-t ,vagy setllát. vagy mid van?
Lipton 4/2.
Mostanába úgyse nyertem semmit!
Van 2 felhasznált kódom bombiért.Internetes játékhoz még jó.
Mostanába úgyse nyertem semmit!
Van 2 felhasznált kódom bombiért.Internetes játékhoz még jó.
VárszegiViki Hozzászólás - 2007. szeptember 07. :: 20:41
Lerta: de jóóóó, ilyen könnyen pottyant e gy Lipton bögre, nekem alig akar összejöni. Én sem tudtam továbblépni a szókihúzósból, majd újra megcsináltam sorba és akkor már továbbengedett. Szerintem sorba kell kihuzkodni.
Lerta: de jóóóó, ilyen könnyen pottyant e gy Lipton bögre, nekem alig akar összejöni. Én sem tudtam továbblépni a szókihúzósból, majd újra megcsináltam sorba és akkor már továbbengedett. Szerintem sorba kell kihuzkodni.
Nem. Kinyomtam a bezárás gombot, azt a kis x-et.
Én tegnap előtt megcsináltam az első 2 szintet ,2 küdot kért .Tegnap beléptem a harmadik szintre engedett egyből ,persze kért kódot ismét .Reácska a pihenésnél léptél ki ?
Szókihuzásban egy betűvel többet húztam ki javítani akartam. Véletlenül kiléptem és visszarakott a kezdő szint teréz anya kérdéséhez.
reklamálni hol lehet?
Miért oda rakott vissza mikor a kezdőt sikeresen teljesítettem és a következő szintet is?
;((
reklamálni hol lehet?
Miért oda rakott vissza mikor a kezdőt sikeresen teljesítettem és a következő szintet is?
;((
Én befejeztem a játékot, oké katt, majd kiírta, hogy a középső rejtvényén vagyok.
Akkor most mégse értem végig????
Akkor most mégse értem végig????Van 2 sms-ben beküldött kodom,bombira cserélném.
Tegnap befejeztem az első szintet és beírtam a kódot a második szinthez. Ma visszadobott a keresztrejtvényig és a következő szinthez megint kért kódot.
Hova írtatok nekik?
Hova írtatok nekik?
Most néztem meg a képet
Nagyon tetszik. Van egy ilyenem cica mintával
Természetesen csak dísz
Nagyon tetszik. Van egy ilyenem cica mintával
Természetesen csak dísz
én is, én is, én is! 

nyertem nyertem nyertem

3 netes játékban még érvényes lipton kódom van... szeretnék érte stellát,vagy whiskas kódot,vagy írd meg mid van!
clari: passz, ha tudnánk mindenki akkor küldené. Nekem 4/1.
mikor érdemes kódot beküldeni? van vmi tippetek? Úgy örülnék egy kannának...
azért a tili-tolit nem tudjuk megcsinálni senki helyett ...
Tényleg jobb mint a regizős. De ezt se fogják kevesebben kitölteni.