Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 28 / 243 oldal |
Sziasztok! Az Unilever-Rexona táskához kapcsolódóan , mindenki 2 sms-t kapott arról , hogy elég emailben elküldeni?
jandzs!
info@unileverinfo.hu
info@unileverinfo.hu
fitoska, milyen e-mail címre lehet? Más játszós is van a blokkon, nem küldeném el, ha nem muszáj... Köszi!
Bár én szombaton már feladtam....
A sporttáskához elegendő emailben elküldeni a blokkot!
Most jött üzi!
Most jött üzi!
Supergirl!
Engem a városban minden lánc boltjában már ismernek, több helyen van "kedvenc" pénztárosom, akik megteszik kéréseimet. Azért egy-egy alkalommal 10 blokknál többet nem nagyon szoktam, mert nem élek vissza a türelmükkel.
Privátban elárulom Neked a boltot, mindenkinek nem szeretném kiadni.
Nyerj sokat! üdv
Engem a városban minden lánc boltjában már ismernek, több helyen van "kedvenc" pénztárosom, akik megteszik kéréseimet. Azért egy-egy alkalommal 10 blokknál többet nem nagyon szoktam, mert nem élek vissza a türelmükkel.
Privátban elárulom Neked a boltot, mindenkinek nem szeretném kiadni.
Nyerj sokat! üdv
@Péntek, szabad tudni, hogy melyik bolt volt ilyen rendes és beblokkolta egyesével 1 perces eltéréssel?
agili!
Köszi a jókívánságot, de rettentő kicsi az esély a "filléres" játékokkal.
A rögzítéssel semmi gond, én naponta több tucat ilyen-olyan nyugtát töltök fel. Sok nyer. De ha tudnád, mennyi nem nyer...
Nyerj sokat! üdv
Köszi a jókívánságot, de rettentő kicsi az esély a "filléres" játékokkal.
A rögzítéssel semmi gond, én naponta több tucat ilyen-olyan nyugtát töltök fel. Sok nyer. De ha tudnád, mennyi nem nyer...
Nyerj sokat! üdv
Péntek!
Kívánom, hogy nyerj vele, megérdemelnéd, mert ennyi nyugtát rögzíteni sem egyszerű feladat!
Kívánom, hogy nyerj vele, megérdemelnéd, mert ennyi nyugtát rögzíteni sem egyszerű feladat!
Az a szerencsém, hogy nekik kiírós.
Ilyen "last minut" bolt itt is van.
" alt="
">
De sajnos gyűjtős blokkjuk van.
" alt="
">

De sajnos gyűjtős blokkjuk van.

sada!
Nekem ez az üzlet kedvenc ilyen lelőhelyem, nagyon sokszor vannak rövid lejáratú termékek, bagóért és du. 4-től már szinte nincs senki vásárlójuk. 10-20 blokkot már sokszor nyomattam itt, de ennyit még nem. A Sparban már a tíz is kemény...
üdv
Nekem ez az üzlet kedvenc ilyen lelőhelyem, nagyon sokszor vannak rövid lejáratú termékek, bagóért és du. 4-től már szinte nincs senki vásárlójuk. 10-20 blokkot már sokszor nyomattam itt, de ennyit még nem. A Sparban már a tíz is kemény...
üdv
Egy ilyen lehetőséget felfedezni már maga qrva nagy mázli!
" alt="
">

sada!
3 nap /3 éjjel/...
3 nap /3 éjjel/...
Bevállalták?
" alt="
">
200 blokk, 1 perces szünetekkel:
egy pénztáros 3 és fél órás munkaideje.
Hacsak nem Spar.
Meg lehet csinálni, meg szokták csinálni, de egyvégtében 200 az nagyon sok.

200 blokk, 1 perces szünetekkel:
egy pénztáros 3 és fél órás munkaideje.
Hacsak nem Spar.
Meg lehet csinálni, meg szokták csinálni, de egyvégtében 200 az nagyon sok.
👍✌️🤔😮
Egyszer, mikor a Knoppers-szel volt játék, a szolnoki Tescoban találtam két karton rövid lejáratút 15 forintért.
jojó, Paintuci!
Igen, úgy van!
üdv
Igen, úgy van!
üdv
Maxxonnál bármi megtörténhet, és annak az ellenkezője is. 🤣
Szuper !!!
" alt="
"> Sok szerencsét kívánok,de ugye tudod,hogy 1 blokkal is lehet nyerni !
" alt="
">