én se tudtam vásárolni a marketbe, 3 pp-vel se

" alt="

">
bankiz minden nap 20 partit ad.
http://www.bankizocodes.com ezen az oldalon ha lejátszottam a kezdő játékokat akkor minden nap nem ad ugyan ennyit? Hoygan lehet játszani?
Nekem sem sikerült a Market-ben vásárolni. Én is beváltottam egy Max Pack-ot,de hiába. Úgy jártam mint az előttem szóló. Tudja valaki,hogy mi a módja?
Tud valaki segíteni hogyan lehet vásárolni a prizee marketben?Sajnos nem jövök rá. Én is beváltottam egy max pp-ét és csa 0.3-at adott érte.Utánna sem tudtam semmit kezdeni a markettel.
psy
ha nem vagy benne biztos, akkor inkább klikk a GIFT-re aztán a QUEUE-ra aztán pedig alul a RECAP-ra, és akkor ha arra rámész akkor már tuti, hogy meg van erősítve. Nehogy ez miatt kiess a sorból.
akkor lehet h ma már megerősítettem?

" alt="

"> vagy hmm.... rejtély
Segítsetek!

" alt="

">
Hogy lehet vásárolni a marketben? Kiválasztottam egy ajit, oda kattoltam a prem's-re aztán pirossal írkált nekem oda kattoltam, beváltottam egy maxpackot de aztán csak jött az a söprögetős csajszi, adott 0,30 bubzot és ennyi.

" alt="

"> Mit rontottam el? Hogy lehet vásárolni?

" alt="

">
psy
nekem ugyanott ott volt, legfelül
most lehet én vagyok a vak, de hova tűnt a sorban állás megerősítő izé a főoldalról? beléptem és sehol sem találom

" alt="

"> hülye market miatt át lett rendezve minden

" alt="

"> heeelp
Melyik az az oldal, ahol nem nagyon "macerás" pp-t szerezni, és gyakran van is?
Ahhoz, hogy eladjak valamit a Prizee market-en, szintén kell PP? Vagy az csak a vásárláshoz kell???
Egyébként ezt azért korábban is írhatták volna, hogy az eladás nem csak annyi, hogy adok--veszek, hanem kell hozzá még más is...

" alt="

">

" alt="

">
villám, én is írtam Neked:-)
VárszegiViki, igazad van,azt elfelejtettem oda írni,hogy magyar oldalt keresek.
villám
van maxpackod, és hogyan mennyiért miért adod?

" alt="

">
korlátozott számban nálam is van Maxpack, ha érdekel priviben keress
Chicken: szia. Legegyszerűbben és leggyorsabban a Prizee oldalán tudsz Max packot venni.

" alt="

">
Tud valaki olyan helyet ahol gyorsan és egyszerűen lehet Max Pack-ot venni?
Be kell váltani hozzá egy Max Pack-ot.
A Prizee-n hogy lehet a marketban vásárolni?
Hiába kattintok rá arra, amit kiválasztottam, nem történik semmi..
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások