Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 28 / 2027 oldal |
brainbox! Ilyen stílusban komunikálj azzal aki nem nevelt meg! Olyan sötét vagy mint a korom Gondolom lehet valamiféle érdekeltséged a colánál ikeánál v a ninjánál. A ninjánál nincs egy normális mosó hűtő v bármiféle komolyabb nagy háztartási gép az ikea is a szegények kommersz boltja Svédországban Először tanulj meg ár-érték arányban gondolkozni kismaki!!!
Csak tud valamit, ha az 1992-es olimpiai játékok hivatalos sportitala volt.
Izotóniás sportital, amely segít visszapótolni a sportolás közben elvesztett folyadékot és ásványi sókat, B6-vitaminnal.
Izotóniás sportital, amely segít visszapótolni a sportolás közben elvesztett folyadékot és ásványi sókat, B6-vitaminnal.
SzerencsétlenFlótás
Azért ez így nagyon erős.... Az összetétele miatt sportital és nem a színe miatt...
Szerintem a Ninja fődíjnak is lesz aki örül. Te meg játssz azokkal ami neked tetszik.
Minek ide ez a sírás állandóan.... Unalmas!
Azért ez így nagyon erős.... Az összetétele miatt sportital és nem a színe miatt...
Szerintem a Ninja fődíjnak is lesz aki örül. Te meg játssz azokkal ami neked tetszik.
Minek ide ez a sírás állandóan.... Unalmas!
A Powerade nem sportital!!! Egy színezet löty!!! Sajnos Én sem tudtam mert színében hasonlít egy valóban sport italra. Rowerade -soha többet!
A Coca Cola marketingje eléggé fárasztó és átláthatatlan a nyerteseket jól álcázzák. Most is ez a 3.5 milliós nyereményük. Nem aztmondom,hogy nem kellene hanem a kp sokkal jobb lenne 2M az IKEA ban 1,5 M a Ninja webshopban ahol igen csak szűkös a választék. Milyen szerencsés aki eleve nem a nyereményért játszik. Meg legyen az bármi neki csak jó lehet. Azért vannak szerencsére korrektül és okosan gondolkodó marketingesek is Nestle 6M forintocska Unilever 3 M Kit Kat 3 millió Egyre jobban meg kell ezt becsülni ,szerintem.
A Coca Cola marketingje eléggé fárasztó és átláthatatlan a nyerteseket jól álcázzák. Most is ez a 3.5 milliós nyereményük. Nem aztmondom,hogy nem kellene hanem a kp sokkal jobb lenne 2M az IKEA ban 1,5 M a Ninja webshopban ahol igen csak szűkös a választék. Milyen szerencsés aki eleve nem a nyereményért játszik. Meg legyen az bármi neki csak jó lehet. Azért vannak szerencsére korrektül és okosan gondolkodó marketingesek is Nestle 6M forintocska Unilever 3 M Kit Kat 3 millió Egyre jobban meg kell ezt becsülni ,szerintem.
Sada,
Bocsánat akkor ismét rosszul fogalmaztam.
Csak egy idézet volt. Majd kikeresem honnan. Viccnek szántam.
Meg is van: https://youtu.be/QBLMA2zkJo4?t=194
Ha emlékszel a beszélgetéseinkre, vagy az itteni hozzászólásaimra, akkor tudod hogy csak a játékért játszom, a nyeremény csak hab a tortán. Sok szerencsét mindenkinek.
Bocsánat akkor ismét rosszul fogalmaztam.
Csak egy idézet volt. Majd kikeresem honnan. Viccnek szántam.
Meg is van: https://youtu.be/QBLMA2zkJo4?t=194
Ha emlékszel a beszélgetéseinkre, vagy az itteni hozzászólásaimra, akkor tudod hogy csak a játékért játszom, a nyeremény csak hab a tortán. Sok szerencsét mindenkinek.
Nos ugyan azt a semmitmondó levelet írta nekem is cég. Szóval már ment is a levél szintén továbbítva a korábbi levelezéseket is a Coca Cola felé .
6 lier löttyért, cca 5ezer forintért "idegállapotban" voltál?
" alt="
">
Az én lelki egyensúlyom ennél azért többet ér.
" alt="
">
" alt="
">
Az én lelki egyensúlyom ennél azért többet ér.
" alt="
">Köszi Sada,
A Powerade alatt természetesen a márka tulajdonosát értettem.
Csak idegállapotban voltam...
" alt="
">
Küldök is nekik egy levelet hogy érezzék a törődést.
A Powerade alatt természetesen a márka tulajdonosát értettem.
Csak idegállapotban voltam...
" alt="
">
Küldök is nekik egy levelet hogy érezzék a törődést.
szentesinè igen èn ☺️
Van olyan aki szerepel a listán ,de nem kapta még meg a nyereményt?
Vérlázító önmagában ez a levél amit bemásoltatok, hogy X-edik pályázat és sajnos NEM NYERT. Ezt nem így kellett volna lereagálniuk. Semmi említés nincs róla, hogy kiírta a rendszerük, hogy nyertél és hónapokig abban a hitben voltak itt sokan hogy nyertek, akkor ezt miért nem lehet felvállalni és kompenzálni?
sada, Téglagyári
Én írtam levelet a Coca Colának. Leírva az esetet és kérve ,hogy a lebonyolító hibája véget "kártalanítsák " a "majdnem nyerteseket"(tudom nyertes mind akinek kiírta a rendszer) kíváncsian várom a válaszukat.
Én írtam levelet a Coca Colának. Leírva az esetet és kérve ,hogy a lebonyolító hibája véget "kártalanítsák " a "majdnem nyerteseket"(tudom nyertes mind akinek kiírta a rendszer) kíváncsian várom a válaszukat.
TéglagyáriM
Mit szólna? A Powerade csak egy flakon spartital, egy márkanév.
A szervező cég a Cola-Cola HBC Magyarország Kft.
email: coca-cola.vevoszolgalat@cchellenic.com,
Mit szólna? A Powerade csak egy flakon spartital, egy márkanév.
A szervező cég a Cola-Cola HBC Magyarország Kft.
email: coca-cola.vevoszolgalat@cchellenic.com,
Én tegnap írtam nekik egy nagyon odapirítós levelet ! Még nem érkezett rá válasz de megírtam hogy nagyon sok embert vertek át és inkorrekt módon kezelik az egészet . Én amondó vagyok hogy a megbízó céggel is fel kellene venni a kapcsolatot volt már eset hogy így rendeződött nyeremény mert a lebonyolító cég finoman szólva tojt az egészre rá .
Ha kapok választ és érdemben írnak valami használhatót jelzek. De akinek már megírták az elutasító levelet sztem írjon a megbizóknak
Ha kapok választ és érdemben írnak valami használhatót jelzek. De akinek már megírták az elutasító levelet sztem írjon a megbizóknak
Bbsc sajnálom, pedig azt mivel magyarázzák ki?! Hibázni emberi dolog, de azt illik kompenzálni.
Timotka :01.06 -án 11:30-12:00 között töltöttem fel szerintük 340edik voltam. Nincsenek előnyben a képernyő fotósok én is küldtem nekik képernyő fotó képet mégse küldenek Powerradet hiába írta ki hogy nyertem.
nem úy néz ki a dolog...szerinem a panaszok érkezési sorrendjében a készlet ereéig tolták..de hogy arra se reagál, hogy órákkal későőbi nyert..nagyfokú amatőrizmus
Lehet, h a képernyőfotósok előnyben vannak?
Nem az a baj, hogy mi nem tudjuk követni, már ők se..
És mit szól ehhez a Powerade?