Túlgondolod.
Ha csalni akarnak, akkor van erre sokkal egyszerűbb megoldás is.
Kicsit túl tolod

" alt="

">
A weboldalak szervereken működnek, x kapacitással, ahol az x a maximális oldal letőltés, ami ha huzamosabb ideig magasabb a beállitottnál, az x nél ilyen hibák keletkezési lehetősége exponenciális növekvő tendenciát mutat .
Az az "összeesküvés elmélet" szerű gondolat ötlik belém ilyenkor, hogy csak korlátozzák/leszűkítik ilyen esetekben az oldal(feltöltés) elérhetőségét az 'átlagemberek' számára és ezekben az időszakokban csak bennfentesek (kisebb-NAGYOBB nyereményre kiválasztott jóismerősök) regisztrálhatják nyugtáikat.
Őrültség?
Egyedüli vagyok, akinek ilyesféle gondolatai támadnak??
Most sikerült feltölteni rexona pályázatot . Igen most szerencsére megjavították az oldalt de tényleg dühítő lett volna ha nem . Sajnos ebben az évben náluk többször fordult már ez elő pedig ezelőtt nem volt jellemző .
Hát ez így rettentő bosszantó! Van egy tök jó promóció, amit azzal elszúrnak, hogy a pályázatokat nem lehet feltölteni (amúgy azt tudjuk, hogy "csak" az utolsó pár napban, vagy mióta nem megy az oldal?!) Ráadásul nem is olcsó játék volt...
Ezzel az Unilever is csatlakozik a bénázók csapatához. Ááá, sajnálom!
Nincs azzal baj hogy a végére is hagy az ember . Unilever oldal régen nem volt ilyen. Az utóbbi pár hónapban van náluk ez hogy időnként behal az oldal és most igazán dühítő hisz nem kevés pályázat maradt meg nekem is és másoknak is.
Korrekt lenne ha legalább hétfőn azért fel lehetne tölteni még őket . Kíváncsi leszek a válaszra én is írtam tegnap nekik
Johnny-X
Köszönöm, hogy válaszoltál!
A KITKAT játékon iPhone nyereményről kaptam email értesítést. Coopban vásároltam, így be sem pipáltam a Spart. Ezért nem értem, hogy hogyan keveredtem a Sparos sorsolásba. Még teszek egy próbát a Nestlénél…. Írok nekik.
A Rexonát nekem sem engedte feltölteni azt írta sikertelen beküldés(írtam nekik mailt,de hétvégén valószínüleg nem fognak válaszolni és vasárnap van vége

" alt="

">
A Rexonát sem tudtam sajnos feltölteni. Sőt az Ecofamily babát sem.
Ezek szerint nem szabad az utolsó napokra hagyni.
Ennek most nem örülök . Ma mentem venni 6 pályázat rexonat . Nagyon fogok örülni neki ha nem tudom vasárnapig beküldeni 🤬🤬🤬🤬
Nagyon jó

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">
Knorr Coccolino feltöltés

" alt="

"> Éjfélig tart ?
gabianyu
Fülhallgató nyereményről küldtek értesítést?, mert ez valóban csak a SPAR-os feltöltés esetén jár(t volna). Sajnos valóban sok a bénázás a lebonyolítók részéről, ez ellen nem sokat tudunk tenni. Max. annyit, mint Te most, hogy leírjuk a tapasztalatainkat.
Nekem egyszer volt hasonló, Snickers gyorsasági díjat nem akartak oda adni a Mars Promo-sok. De mivel többen (gondolom sokan) jeleztük a problémát, küldtek kompenzációképpen valami utalványt.
Amúgy nem kell (nem szabad) túlságosan komolyan venni ezeket a játékokat! El kell fogadni, hogy a lebonyolító cégeknél is emberek ülnek, ők is hibáznak, és néha tévesen küldenek ki üzeneteket! Amúgy sajnálom, de nem tudunk mit tenni...
KITKAT játék.... ma értesítést kaptam, hogy nyertem, küldjem be a blokkomat, mert nyertesnek sorsoltak ki. Beküldtem, rendben volt. Nagyon örültem.... kb. fél óráig tartott az öröm, mert jött egy másik email, hogy elnézést kérnek, de technikai hiba miatt a Sparos nyerőidőpontban küldtem a blokkomat és mivel nem ott vásároltam, így NEM NYERTEM semmit. Nem is értem... nem pipáltam be, hogy Spar, mert Coopban vásároltam. Járt már más is így, másik játéknál? Nagyon ki vagyok akadva!

" alt="

">
Mondjuk kp-ben is csak akkor 800, ha semmi mást nem vettél.
Az ügynökségek sem egységesek: Az Unilever a "kerekítés szabályai" szerint pl. elfogadja az 1498-at vagy 1499-et is 1500-nak.
Szerintem akkor inkább ezt kellene írniuk a jsz-ba.
SzerencsésFlótás
Bankkártyás fizetésnél épp annyit vonnak le, amennyi a blokk végösszege: se többet, se kevesebbet.
799 az 799 bankkártyás vásárlás esetén..
A 799 az nem 800 Ft ..általános iskola alsó tagozatos tananyag.
Ott van a problema ezekkel a pl M&M Marveles 799 arazassal h ha bankkartyaval fizetsz 800 forint a terheles es keszpenzzel is. Nem kell es nem is szabad finomkodni ! Akieleve 799 ft os arat ir de 800 at zsebelbe raadasul a promocional kizarja a vasarlojat az gerinctele aljas alja ember!!!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások