Negatív tapasztalatok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 28 / 2011 oldal |
Általában nem fogadják el, vannak játékok, ahol ezt külön ki is emelik.
*bekérik
Direkt nyerős termèkeket is vásároltam,de a pénztárosnő olyan ügyenes rázott le fél perc alatt,már blokkolta is a következő vevőt,mire elpakoltam stb,hogy csak otthon vettem észre blokkot nem adott.Eladó vagyok 30 éve,ugyhogy tudom azt kellene odaadni először,a pénzzel együtt.( mielőtt leharapja vki a fejem)Kérdezném,az appban lévő blokkmásolatot is elfogadják a nyereményjátékoknál? Mivel ha bekúldik az eredetit,nem lesz mit beküldenem.köszönöm
A Magyarország, szeretlek nyereményei is halódnak. Már az is gáz volt, hogy egyéjszakás wellnest ajánlottak fel, ami gyakorlatilag 20 óra, mert 14-től másnap 10-ig érvényes. Most ott tartunk, hogy már egy éjszaka sincs benne, csak vacsorautalvány wellnesshasználattal. Az egymillás nyeremény is sóherség manapság, már 1999-ben is megugrották, én akkor nyertem annyit, de hát van, aki egy sörnyitóért is szívesen játszik. Ami a Rauchot illeti, anno 4 éjszakás wellnessen voltunk a jóvoltából hárman az újonan épült Nautisban Gárdonyban. Azóta is a legfullosabb csobbanásunk volt. Szóval, igen, már a nyeremények sem a régiek...
Lidl Nutella működik valakinél? Ferrero - Maintenance Page ezt írja ki nálam. többször próbálkoztam már de nem megy.
A Screvo napok óta válaszolni sem enged, az előbb is másfél perc után már kiírta, hogy lejárt az idő! A másfél perc ezek szerint náluk 10? Na, ezt is elengedem!
Maradok a fogkremnel de Te fozzel paprikas krumplit nem rossz az. Ha egy nyeremenyt ki kell egeszitened a sajat penzeden es Neked ugy is jo , erezzd jol Magad
Érdekes ez a Lidl-Nutella játék
" alt="
">
" alt="
">
Vásárolj 999 Ft értékben ? nincs is olyan termék
" alt="
">

Vásárolj 999 Ft értékben ? nincs is olyan termék

SzerencsésFlótás
Hát ne játssz érte, ha a komfortzónádon kívül esik.
Van, aki fel tudná használni, nyerje meg Ő!
Bár 2 éjszaka tényleg jobb lenne.
A Goldenburg burgonya nem francia takarmány krumpli, mint amit egyes magyar láncokban árulnak.
100*450= 45.000 Ft.
Ennyiért érdemes elindulni és köré szervezni egy 2 napos programot.
Kreativitás kérdése az egész.
Hát ne játssz érte, ha a komfortzónádon kívül esik.
Van, aki fel tudná használni, nyerje meg Ő!
Bár 2 éjszaka tényleg jobb lenne.
A Goldenburg burgonya nem francia takarmány krumpli, mint amit egyes magyar láncokban árulnak.
100*450= 45.000 Ft.
Ennyiért érdemes elindulni és köré szervezni egy 2 napos programot.
Kreativitás kérdése az egész.
Pick már a 2. Kóddal nem jutok dűlőre, se nagyitva, se többféle verzióban.
Ja! Az utvonalak sac/kb 800 km ert kóstálnak.
Goldenburg főnyeremény 100 kg burgonya
2 Rauchal főnyeremény 1 éjszakás voucher Noszvajban.
Az egyik marketingesnek a hátára kötözném a krumliját a másikat meg oda vissza utaztatnám- természetesen saját költségen pl Sopron -Noszvaj vagy Pécs-Noszvaj útvonalon.
Semmilyen kritikát nem kérek mert mint mindíg -most is igazam van!
2 Rauchal főnyeremény 1 éjszakás voucher Noszvajban.
Az egyik marketingesnek a hátára kötözném a krumliját a másikat meg oda vissza utaztatnám- természetesen saját költségen pl Sopron -Noszvaj vagy Pécs-Noszvaj útvonalon.
Semmilyen kritikát nem kérek mert mint mindíg -most is igazam van!
Technikailag ez is megoldható, ha nyerő időpontot sorsolnak.
Vagy csak elírták a dátumot.
Vagy csak elírták a dátumot.
Mantaro Lungo - elvileg ma éjfélkor ér véget a játék, de a szabályzat szerint a sorsolás is ma lesz ....
Magyar Termékes játéknál eldönthetnék a játék közepén végre, hogy mi játszik és mi nem.
A sima debreceni kolbászt levették x időre, most megint fent van. A Ceres vollkorn kenyér eddig nem volt fent, most fent van.
A sima debreceni kolbászt levették x időre, most megint fent van. A Ceres vollkorn kenyér eddig nem volt fent, most fent van.
Akinek megy a Tibi, milyen op.rendszerről töltötte fel? Almás gépről egyik böngészőből sem megy, napok óta.
Mire összegyűlne Srevon a pont valami értelmesre elfogy. Vajon fogják pótolni?
Tibi mobilon is működik?
Nálam is működik a Tibi, tegnap is és ma is feltudtam tölteni
Nálam is, tegnap is-ma is