A Valdor-nál 2-3 naponta jelen van a Bang Bang
Ha eleget fizet a szervező, akkor csinálják normálisan , ilyen egyszerű

" alt="

">
lcsabi
melyik powerade nyereményt? a kulacs 1 hét alatt megérkezett..
mi még a nyári tesco /jackdaniels nyereményt várjuk.. bang bang kicsit túl vállalta idén
Én is nyertem mozijegyet,de még nem küldték meg...
A cerbona müzli max játékon elvileg nyertem egy cinema city mozijegyet, de 2 hete várok a jóváhagyásra. Email-re nem válaszolnak. Ez is Bang Bang játék... Van egy olyan érzésem, hogy ezt se fogom megkapni, ahogy a powerade nyereményt. Elvileg 400db jegyet sorsoltak ki, de a nyertes listában csak 234 név szerepel. Van itt olyan, aki ugyanígy járt?
Szrt is korrekt.
ki van irva:
https://ibb.co/20bg9mvt
aztán meg:
https://ibb.co/zVgHSygB
A végösszeget. Később kéri a Regina termék árát is.
Köszi ! Az se teljesen világos, hogy a termék árát kérdezi vagy a számla végösszegét !
amit múlt héten vettem pl. zsepi 265 ft volt,azt így kell beírni:265,00
Sikerült valakinek vagy csak én vagyok béna ? A Reginánál hiába írom be a végösszeget azt közli, hogy kötelező kitölteni és nem enged tovább !
Írjatok az Unilevernek
Nekem is törötten érkezett a Domestossal nyert gyorsasági kulacs, jeleztem, fotóztam, küldtek másikat.
Egy próbát megér
Illatgyertya... Hozzám is darabokban..
Tesco - vegyi játék
Tesco-vegyi illatgyertya törötten érkezett
Auchan-hoz: nekünk anno azt írták, hogy a vásárlásokért járó sorsjegyeket várhatóan 2025.10.15-én írják jóvá. Ez NEM történt meg!
Mondjuk a levelük alján odaírták, hogy kihez fordulhatunk (fogyasztóvédelem), levelezni meg szoktam, szóval szerintem nem itt lesz a vége...
Na írt az Auchan...
A hiba náluk volt, ennek ellenére a sorsolások lezajlottak/zajlanak, úgy hogy rossz volt a rendszerük,nem adtak senkinek sorsjegyet... 🤷♀️
a hiba nálad van itt működik
Miért nem megy a 7days nyereményjáték oldala, nálatok működik?
Pedig Okt. 6.-án kezdődött a játék. Csak üres fehér lap jön be ott.
3 különböző böngészőből is próbáltam de semmi, valami megoldás?
Paintuci
Azt én sem értem miért baj?! Ennyi erővel mást se áruljunk mert abba is bele lehet kötni. Vagy akinek ez böki a szemét nem nyer az eco family játékkal….És miért ne játszhatna valaki annyi blokkal amennyit a játékszabályzat megenged. Az meg már a szervezők feladata elfogadják-e vagy nem, megnézik-e vagy sem, bekérik-e az adatokat vagy az eredet blokkot vagy sem. Több “nagy” nyertes itt a csoportban van mikor zsinorban nyernek fődíjat….csak nekem ne mesélje be senki hogy az 1-2 blokkból jött össze!!!!
Miért baj az ha vki árulja az ecofamily kártyáját?
Egyenlőre negatív, de várom a választ az Auchantól.
Történt ugyanis,hogy nem kaptam meg a digitális sorsjegyeimet (15db). Ugyebár ez a játékfelhívás: "Szerezz sorsjegyeket 5000 Ft-onként Bizalomkártyáddal, kaparj az OKAuchan appban, és nyerj!" Normál kasszába mentünk, nem önkiszolgáló, leolvasta a hölgy a Bizalomkártyám, a blokkon szerepel is.
Naponta is van nyeremény. Írtam is nekik,hogy tudom kevés az esély hogy pont én nyerjek, főleg így ha meg se kapjuk a lehetőséget rá....
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások