gratula Magic
azt hittem már h. 0-0 lesz a gr-argentín, nem nagyon hajtottak a fiúk, a nigéria meccs jobb volt
kissé elment a kedvem a fogadásoktól, már 2700- ment el egy hét alatt (jó pár szeló), általában akkor jönne be ha nem rakom meg

" alt="

"> gondolom ti is vagytok így
Sikerült! Igaz, az utolsó pillanatban, de megjött a 2 gól az argentín meccsen! 300 Ft-ért jött, egyenesben rakva 13.020 Ft.
Ma éppen 350 Ft-.om maradt, csak egyenesben játszhattam, nagyon izgalmas volt, nem gondoltam, hogy az argentín meccs végéig ennyit kell izgulnom!
igen Magic rúgtak a franciák

" alt="

">
de utána jutott eszembe, h. ezen a szelón volt egy olyan is 2,00 oddsal h. mindkét csapat rúg gólt (mexikó-uruguay)
a másik szelón meg 4nél több sárga lapra raktam (de össz egy volt)
A második szelóm, még életben van, megvolt a kiállítáős!
chicaloca: Szerencsére rúgtak a franciák is gólt.
múltkor is a franciákon ment el a szelóm, most nem arra raktam, h. nyerjenek de legalább rúgjanak már egy gólt
utálom őket
Szerintem a franciák dacból ki akarnak esni, totál fasírtban vannak egymással (is) belharcok miatt. Ha már az edzést megtagadták...
sajnálom h. utólag a franciákat is beraktam és végül nem kötésben fogadtam
egyik meccsen sincs sárga
sokra megyek az uruguay győzelemmel ha az lesz, ha nem rúg francia gólt

" alt="

">
ennyire bénákat

" alt="

"> 10 emberrel is kéne
nem igaz kiállítottak egy franciát, inkább a sárgákat osztaná

" alt="

">
hogy lesz így francia gól?
Hajrá Uruguay
A szöglet szám lesz kevesebb 10,5-nél.
Uruguay meccsen pedig H lesz /kevesebb, mint 10,5/ lesz!
Argentína biztos nyer, én úgy érzem, sok gól lesz a Mexikó-Uruguay meccsen, sok /5-nél több/ sárgalap lesz a Dél-Korea meccsen, s a Nigeria meccs nálam döntetlen, jó odds, 3,15-ös!
Mai tippem:
109 D /Franciaország 1 góllal nyer
122 Mexikó-Uruguay l. félidő V 3,95
137 Görögo-Argentína 2,3 gól D 1,93
Másik szelóm:
118 Dél-Afrika-Fr. kiállítás lesz H 2,95
122 Mexikó Uruguay 1. félidő V 3,95
137 Görögo.-Argentína 2,3 gól D 1,93
150 Nigeria-Dél-Korea l. félidő D 1,93 /ezt elírtam/ 2,3 gólt akartam.
Ez utóbbi 300 Ft-ra hoz 13.020 Ft-ot
nekem is a brazil szögletek vitték el

" alt="

"> volt kb. 6 szöglet össz. meg egyet a bíró se adott meg
chicaloca!
Itt pl. Brazíl alapmeccs és szögletet simán engedte feltenni, de jobb lett volna, ha nem engedi, mert pont a szöglet vitte a szelót

" alt="

">
Magic!
Köszönöm, ez az első ilyen siker, hogy ilyen sok meccs telibe sikerült

" alt="

">
chicalocca : érdemes nézegetni a kötés tíltásokat, mert van olyan vb meccs amiből 1 szelóra akár 3-at is játszhatsz!
de 2-őt szinte mindíg lehet!
Sziasztok!
Carla: nagy gratula! Ez igen! Ráadásul egyenesben!
Tegnap nekem az utolsó pillanatig, kb. 4 perc volt a meccsből, amikor 3 perc alatt kiosztott 3 sárgalapot ez a francia .... bíró, s ezzel ment is a szeló. Pedig rajta voltak olyan nagyobb oddsok, hogy 11-es lesz az olasz meccsen, szögletek, ki rúgja az első félidőben, nagy butaság volt Kaka részéről is, hogy 1 sárga lap után a 88. percben kiállíttatja magát, még akkor is, ha nem kellett volna adni neki. Elefántcsontpart játéka pedig számomra kiábrándító volt, inkább játszottak volna! A színészkedést pedig nem bírom. Igaz, abban a brazilok is jók...
carla
brazilia-elefántcsontpartot kétszer raktad meg egy szelón? közéstiltás van két ugyanarra a meccsre vonatkozónál nem?
brazil-elefántra én is tippeltem h. 10nél több szöglet
a tegnapi kamerun-dánia-nál 9 szöglet lett épp benne voltam a 10nél kevesebben

" alt="

">
ma az olaszok 15 szögletet rúgtak, ennyit egy csapat se rúgott, sokra mentek vele...
Nincsenek is jó meccsek, meg a vb is érdekesen alakul... De csak lesz jobb is.
Mai szelvény:
Mo-Szlovén jt. H
Ol-ÚZ 1. fi 0.5g ke.tö V
Brazília-Elefántcs. H
B-E 10,5 szögl. kev,több V
Kíváncsi leszek
gratula carla
én sajnos nem a papírformákra raktam spanyolból (olyan kicsi oddsok voltak, bezzeg ha arra rakok tuti a másik nyer) sztem levante, gimnastico is simán nyerhetett volna tabella állás szerint
most meg az olaszok játszottak D-t

" alt="

"> nem akartam rájuk rakni eredetileg
szlovákiától is vártam gólt

" alt="

">
hát most a napokban egyik szelóm se jött be (igaz 3x kockáztatós nagy nyereményes lett volna)
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások