Cactus 2024. március 30. :: 22:08
Óriási

" alt="

"> Globus uefa játék
Nem kaptam választ a beküldött blokkomra/számlámra, valami gond van?
Amennyiben a beküldött blokkra/számlára nem kapsz választ, az azt jelenti, hogy minden rendben van.
Ellenkező esetben, felvesszük veled a kapcsolatot.
gykata 2024-03-31 :: 21:22
A Coccolino oldal napok óta nem él.
Valaki tudott regisztrálni már a játékra?
zshajni:nekem már reggel sem sikerült.
Oops! An Error Occurred
The server returned a "500 Internal Server Error".
Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.
Ma a vénuszt nem sikerül feltöltenem, zz időpontot nem fogadja el.
Tudna vki segíteni?
Dreher nekem megadta a lehetőséget, de rámentem a sörtörténelemre, uána már nem adta be. így én is csak 1x eséllyel tudtam küldeni.
Igen,nekem sem adott lehetőséget
A Dreher jareknal nem volt kvizjatek lehetoseg csak 1x esellyel tudtam feltolteni Tapasztalt mar ilyet valaki?
Én ma vettem egy nagy dobozos Coccolino mosókapszulát. Akkor sajnos rosszkor, még várhattam volna. A játékszabály elérhető, igen. Sőt, én a játékot is láttam talán tegnap fenn náluk.
boldkata
jsz.:
https://www.unileverjatek.hu/jsz/coccolino
Lehet, hogy
- törölték v.
- elhalasztották v
- egyszerűen csak programozási hiba.
De a Coccolinos játékszabály továbbra is elérhető.
Aztazt

" alt="

">
igen, várjuk a Coop hagymás-tejfölöst

" alt="

">
Látom spar chiot már postázzák. Vár valaki coopos karton chipset? (Tudom időben vannak)
Nem kár érte

" alt="

">
úgy látom az Unilever levette a Coccolinós játékot.
Sziasztok!
A Vénusz játékban nem vesz részt a fémdobozos (4x250gr)? Azt írják, minden Vénusz termék, de a felsorolásban ez nincs benne

" alt="

"> Írtam nekik, de megtelt a pf-juk, mail visszajött

" alt="

">
jojó
A játékszabály ott van és olvasható.
Igen, lehetne automatikus is, ha már megvan a szükséges pont. Nem is értem.
Én most nem játszottam, csak tavaly, akkor Favorina termékekért (is) járt pont – olyan húsvéti édességet szoktam venni. Kár, hogy most azok nem játszottak.
Köszi ,,közben rájöttünk,hogy elmarat a részvétel kattintás

" alt="

">
Ezek a Lidl applikációs játékok általában hasonlóan működnek.
Minden vásárlásnál használni kell az app-ot.
Meghatározott termékek meghatározott összegű vásárlásáért pontokat kapsz. Ha a játék ideje alatt kigyűlik annyi, amennyit a játékszabály elvár, rá kell kattintani a nevezésre.
De minden látszik az app-ban. Ma lejár egy hasonló játék, még elérhető, ott ránézhetsz.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások