Archivum - // Csere-bere
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 271 / 1445 oldal |
xxxxxxx
Mindenkinek írtam! 

Nemrég jöttem meg,jó sok levélke várt a netpostámban.
Kis türelmet,mindenkinek válaszolok,hamarosan,csere ügyben!
Kis türelmet,mindenkinek válaszolok,hamarosan,csere ügyben!
Cserére van: cerbona, milka, gyermelyi vk., milupa, koronás befőző cukor, Knorr (többféle)
Keresek: Kinder Bueno, pöttyös, ráma
Keresek: Kinder Bueno, pöttyös, ráma
Elcserélnék: 1 db Chiquita blokkot, 1 db Coop-Olympos pályázatot (blokk, cimke), 1 db Coop-Vitapress pályázatot (blokk, cimke), 6 db Gyermelyi vonalkódot, 1 db Coop-Kaiser pályázatot (blokk, cimke), 14 Cerbona pontot, 1 db Haribo vonalkódot, 1 db 1 l-es Vénuszt, 1 db Pickwick vonalkódot, 3 db Milka vonalkódot, 3 db Kinder Bueno csomagolást. Ha úgy gondolod, hogy még nem késő, akkor 2 db Knorr leveskockát és 4 db Knorr tetszőlegest.
Keresek: Főként Doliva kódokat - csereigény megjelöléssel, továbbá 1 pályázatnyi Schwarzkopfot (vonalkód, blokk), 1 pályázatnyi Maresit.
Keresek: Főként Doliva kódokat - csereigény megjelöléssel, továbbá 1 pályázatnyi Schwarzkopfot (vonalkód, blokk), 1 pályázatnyi Maresit.
van libero nyuszi figurám)20 db cserébe érvényes pöttyös csomagolást kérnék
vannak blokkjaim a coopos játékhoz, de cimkém nincs:
1 Univer majonéz 470+50 gr
1 Univer Ketchup 470-50 gr
5 db kaiser Kolbász vagy Paprikás kolbász szeletelt 75 g
képek a coop.hu oldalon
Kinder Bueno vk-ot a blokkokért, vagy írd meg mi más lenne cserére értük.
1 Univer majonéz 470+50 gr
1 Univer Ketchup 470-50 gr
5 db kaiser Kolbász vagy Paprikás kolbász szeletelt 75 g
képek a coop.hu oldalon
Kinder Bueno vk-ot a blokkokért, vagy írd meg mi más lenne cserére értük.
Ok e-mailem re elküldöd a neved és címed!
NYCMB
Ha lehet, én igényt tartanék rá.
Ha lehet, én igényt tartanék rá.
akinek kell ide írjon
Akciós floriol cimke ajándékba(én ügy sem veszek több olajat
)
)szalika
Nem kaptam meg a reggeli emailt, a délutánit igen, válaszoltam.
Nem kaptam meg a reggeli emailt, a délutánit igen, válaszoltam.
krysztasz, itt vagy?
már 2 levelet küldtem, az egyik visszapattant a másikra meg nem válaszoltál. Vagy azt sem kaptad meg? Írjál, légyszi
már 2 levelet küldtem, az egyik visszapattant a másikra meg nem válaszoltál. Vagy azt sem kaptad meg? Írjál, légyszi

Adok: Baba kódót, kalifa kódót, vénusz 1l 2l-es, két spar szivecskét.
Keresek: Multi menthol kódót. Vagy mit kínálsz!
Keresek: Multi menthol kódót. Vagy mit kínálsz!
Ezúton szeretném jelezni, hogy minden ma reggelig megbeszélt cserét postáztam.
Többen jelezték, hogy a hét elején - múlthét végén feladott leveleim még nem kapták meg. Remélem csak a levélszekrényes-postai késésről van szó és mindenkihez odaér majd amit küldtem.
Hétfőtől pár napig kórházban leszek, ezért nem fogok tudni reagálni a levelekre, de kérném, hogy mindenki írjon, hogy ki és mit kapott meg.
Köszönöm
Többen jelezték, hogy a hét elején - múlthét végén feladott leveleim még nem kapták meg. Remélem csak a levélszekrényes-postai késésről van szó és mindenkihez odaér majd amit küldtem.
Hétfőtől pár napig kórházban leszek, ezért nem fogok tudni reagálni a levelekre, de kérném, hogy mindenki írjon, hogy ki és mit kapott meg.
Köszönöm
Adok:
-Cerbona
-Knorr (rafinéria, tetszőleges)
-Milka
-Whiskas
-Dm pontok (sok)
-Fornetti
-Rama
-Koronás cukor
-Pickwick
-Pöttyös(ha jó ajánlatot kapok)
Kérek:Spar pontot , pöttyöst, Rossmann pontot,Chiquita banán blokk(Spar játék) vagy írd meg mi tudnál adni értük!
-Cerbona
-Knorr (rafinéria, tetszőleges)
-Milka
-Whiskas
-Dm pontok (sok)
-Fornetti
-Rama
-Koronás cukor
-Pickwick
-Pöttyös(ha jó ajánlatot kapok)
Kérek:Spar pontot , pöttyöst, Rossmann pontot,Chiquita banán blokk(Spar játék) vagy írd meg mi tudnál adni értük!
És van még 3 db Milka vkódom, szintén Rama-ért cserébe! 

Van:
10 db Bueno csomi
2 db pöttyös csomi
1 teli DM-es kuponfüzet (felhasználható 2007. január 31-ig)
Szeretnék Rama vonalkódokat! (A kuponfüzetért egy teljes pályázatot, a többire várok csereajánlatot.)
10 db Bueno csomi
2 db pöttyös csomi
1 teli DM-es kuponfüzet (felhasználható 2007. január 31-ig)
Szeretnék Rama vonalkódokat! (A kuponfüzetért egy teljes pályázatot, a többire várok csereajánlatot.)
adok:
multi kód
szeretnék:
bueno
multi kód
szeretnék:
bueno
Keresek:Happy Meales (crazy frog) játékot!!