Zsanetty,
nem tudom, ebbe a topicba is ide szoktál-e ''tévedni''. Előre is sok boldogságot kivánok a Patrikodnak!

(Nekem is van egy.

)
Cserélni szeretnék valakivel egy számomra fontos apróságot, de egészen különleges dolgot kér érte. Néhány évvel ezelőtt volt az Irigy Hónaljmirigynek egy műsora "A csillagok háborognak" címmel. A hanganyag megvan, ám az ehhez készült tévéműsor felvétele - ami aTV 2-őn ment - nincs. Egészen véletlenül nem vette fel és őrizte meg valaki máig. A felvétel másolatát szívesen megvenném, vagy akár nyereménytárgyakat is adnék érte. Már a legapróbb útbaigazításnak is nagyon örülnék...
Sziasztok!!
Sikerült medált cserélnem
de ha valakinek kell v.melyik apróbb nyeremény, az szóljon mindenképp.
Itt van egy kép a nyereménytárgyakról:
http://www.kepfeltoltes.hu/060306/Image-3101_www.
kepfeltoltes.hu_.jpg
Ha valaki nyer füstölőkészletet és cseréli írjon!!!!!!!!!!!!!!!!

Nincs senki olyan, aki több CHERRY QUEEN medált is nyert és cserélne velem?
Dupla kupon Önnek és Párjának
Bambi az Erdő Hercege ( Cinema City )
felhasználható hétfőtől csütörtökig.
(egyszervolt.hu nyereménye)
10 éves fiam nyerte, de mi nem tudjuk felhasználni.
Elcserélném fiúnak való bármire.
Szia!
Sajnos én nem tudok semmit ajánlani, csak ide tévedek néha, de nagyon szeretném a kisfiamnak azt a Kellogg's müzlistálat.
Szereti a müzlit, focizik, és márc. 17.-én lesz a névnapja.
Fizetnék érte.
Köszi
Arany ékszerek, fülbevalók és női nyaklánc medállal csere tárgyát képezik, fotót megérkezésük után jövő hétvégén tudok küldeni, addig várom az érdeklődőket.
Budapest és Párizs Pall Mall bögréimet cserére felajánlom. Nestlé vonalkódokat, Pall Mall, vagy a közelgő Karaván sajt akcióból kódokat keresek cserébe
valaki küldene nekem fotot a pallall bögrékről?mert sajna foggalmam sincs,hogy nézhetnek ki.
Oké!
Pall Mall Budapest bögréért keresek Pall Mall kódokat.
Wodehouse neked holnap küldök képet. (dzseki)
birka akkor senki többet harmadszor? Áll az alku?

Várom a választ.
Továbbra is keresek AÁ. dobozos sört,max. 12db-ost,adok érte nyereménytárgyakat,megfelelő értékben!
Valamint szeretnék Visa sál-sapit,és Pall Mall sálat,Ráma sütis könyvet,
Medvesajt könyvet.
Ezek vannak érte,hasonló arányban:
Asztali mobiltartók(2 féle),mobiltok,Jacobs maci,Borsodi és Danon
utitársas,Friskies kutyatál szett,Első a szerelem ,4db-os illatgyertya csomi,kaspóban. Marbi öngyújtók 2 féle,Bukósisak,vez. nélküli egér,SPI2 normál vezetékes egér,Elender webkami(használt),Krumplis szakácskönyv,1Dreher Pierrot pohár,AÁ. korsók,Calgon 1x használatos fényképező,Sofis-Kodak sárga műanyag víz alatt is haszálható fényképező,filmes,NEM eldobhatós! Algida srtandpapucs 40-41-es,sárga. Tűlélőkészlet,táskában: távcső,esőkabát,bicska,síp.
Hátizsákok: Theodorás,Kraftos piros,és Milky Way.
Várom a jelentkezést!
Sziasztok!!
CHERRY QUEEN medált keresek. !!!
Cserébe nagyon sok, értékes (nyeremény)-tárgyam van!
(Képet is tudok róluk küldeni.)
-AVON solutions /bőrtökéletesítő, narancsbőr elleni, színezett krémzselé/ - 1990 Ft értékben
-ezüstfülbevaló (csillogó, csiszolt kővel, -nem használt) - 2600 Ft értékben
-Palette COLOR EFFECT hajfesték (rézvörös, melírozó kisfésűvel) - 1500 Ft
- 5 doboz BIO -SLIM étrendkiegészítő tabletta (60 db/doboz)
-testtömegcsökkentő étrend kiegészítésére
- BOCI (hama) CD-tartó
-fűszertartó kiskészlet
-Milky Way uzsidoboz (kékszínű)
-sárga Lipton bögre
-Kellogg’s müzlistál (olyan, mint egy félbevágott focilabda)
-Jacobs maci
-1 Bombi kulcstartó
-elektromos fogkefe (4 cserélhető fejjel)
- RAMA bevásárlótáska (vánszon)
-Hawaiian Tropic márkájú (UV-szűrős) napszemüveg Amerikából
-Persil, Baba, SuperShop strandlabda
Elsősorban medált szeretnék, de McDonald’s-os THE DOG plüsskutyusokat, és a Mekis Gondos bocsok közül a zöldet keresem. + Maxi Kinder plüssöket is.
~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~
°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~
Mielőtt nekirohannék az apróhirdetéses oldalaknál; teszek egy próbát itt: mobiltelefont és digitális fényképezőt keresek. Ha van felesleges, írj; hátha pont egymást keressük

Hali!
Akivel levelezgettem az AÁ házimozival kapcsolatban az írjon mert kitöröltem az e-mailomból véletlenül!!
Azt írta nem kell neki a sőr, adok érte mást!!!!!
Szobaantennát,kivetitős hőmérős órát,polaroid fényképezőt,infrát elcserélnék vagy eladnék.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások