Sziasztok
Lemaradtam valmiről, hol lehet képet feltölteni?Ez most megint ingyenes?
Köszi
béju
gyors rendelés, itt mind a 20 kép mellett levő tallózás...ra egyesével rákattintasz, és megkeresed a képet, kiválasztod, ok.
Ha mindegyiket betallóztad, akkor kattints a képek feltöltésére, ez eltart valameddig, és majd ha átvált egy másik oldalra, akkor jön a folytatás...
béju
elöször rákattintasz a képre aztán a mentés gombra és így egyessével
Ezt megtaláltam, és elolvastam, de azt sem tudom, hogy hogy kell a fényképet feltölteni. Rákattintok a Tallózásra, utána próbáltam a fényképre, nem lett semmi. Megpróbáltam a kép alatti számra rákattintani, így áthúztam a fényképet máshová. Szóval rettenetesen béna vagyok, pedig mielött írtam volna próbálkoztam.
béju
I.M.R.E. Hozzászólás - 2005. június 21. :: 23:55
A képfeltöltés a következőképp történik: Gyors feltöltés esetén a képeket Tallozó segítségével kiválasztod jelen esetben 20 db-ot, azt elküldöd. Ez lassan felmegy, majd kiválasztod a méretet 10x13. A következő oldalon kiírja hogy ennyi megy ennyi forint, itt beütöd a kódot amit megadnak, most a kód: pont, leokézod, és kiíja hogy 0 Forint. Tovább gomb után a regisztrációra kattintva megadod az adataid. A következő oldalon kiválasztod melyik üzletbe kéred a képeket, ide kell elmenni érte. Elfogadod a szerződés feltételeit egy pipálással, és kész! A többi teendődről emailban értesülsz!
Megmondanátok, hogy hogy kell a fényképet feltölteni? Először rákattintok a Képek hozzáadására és utána? Most szeretnék csinálni először, de nem megy.
bolond-szel,
örök hálám

!
Wodehouse, kerestem én is, de még nem tudom,h mit kell beírni a bón helyére

Sziasztok,
az elektropontos ingyen fénykép megrendelésénél milyen kódot kell beírni hogy a kedvezményt érvényesítsem? Köszi.
Coccolino duopackhoz ajándék coccolino maci ujjbáb, és mesekönyv.
Gabi Édes álom fürdető 4 db ajándék sötétben világító üvegmatricával
Ja, slágerrádiót kell hallgatni, ott mindig bemondják egy héttel előtte hogy hol és mikor fognak osztogatni. összesen 20.000 Belébőt szórnak szét.
A tescoban már több, mint egy hete lehet ilyen redbullt kapni..Én is vettem két kartonnal (kb 1500FT/karton). A lényeg, hogy a blokkot és a karton tetejét tartsd meg, azzal fognak beengedni az ötös kapunál.
Azt mondta akár fizet is érte....
Innentől mi a probléma?
Kérlek! Az már nem ingyenes.....
Szia I.M.R.E. Ha ennyire érdekel a Cora újságban láttam, hogy a Red Bull mellé ha kartonban veszed ajándékba adják a jegyet. Az akció ma indul.
Ott ahol a nagy címer van. A fal oldalában.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások