Ingyenes dolgok, vásárláshoz kötött ajándékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 271 / 393 oldal |
Gabi Édes álom fürdető 4 db ajándék sötétben világító üvegmatricával
Ja, slágerrádiót kell hallgatni, ott mindig bemondják egy héttel előtte hogy hol és mikor fognak osztogatni. összesen 20.000 Belébőt szórnak szét.
A tescoban már több, mint egy hete lehet ilyen redbullt kapni..Én is vettem két kartonnal (kb 1500FT/karton). A lényeg, hogy a blokkot és a karton tetejét tartsd meg, azzal fognak beengedni az ötös kapunál.
Azt mondta akár fizet is érte....
Innentől mi a probléma?
Innentől mi a probléma?
Kérlek! Az már nem ingyenes.....
Szia I.M.R.E. Ha ennyire érdekel a Cora újságban láttam, hogy a Red Bull mellé ha kartonban veszed ajándékba adják a jegyet. Az akció ma indul.
Ott ahol a nagy címer van. A fal oldalában.
Az lehetetlen, mert én is ott voltam akkor és nem osztottak!
Hol osztottak pontosan?
Hol osztottak pontosan?
Én 11.36-kor voltam, és osztogatták. De mint írtam női mivoltom miatt nem kaphattam 

VárszegiViki: az elektopontnál lesz. www.elektropont.hu
Eri1, nagyon szépen köszönöm.
Slágerrádióba mondták, 10 órátol volt én 11 kor mentem mindenkinál 10számra volt a jegy de nem osztogatták hanem ledobták az alagút tetejéről, 11 kor még sokan keresgették!
I.M.R.E honnan tudod, hogy osztogattak?Mikor és meddig?
Húú jegyek engem is érdekelnének, vagy ha valaki találkozik velük kérdezze meg, hogy hol osztogatnak még és mikor!
Azért nem egyformák a képek, mert nem ugyanazal a géppel csináltad őket! De mind 9 cm magas a hosszuk válozó lehet
mert nem akarják levágnia lényeget.
mert nem akarják levágnia lényeget.
Kaptam emilben értesítést. Már tegnap kész volt, ma mentem érte. Viszont nem egyformák a képek, az egyik nagyobb a másik kisebb méretű 

Ma (szerdán) a Clark Ádám téren osztogattak ingyen jegyeket a Hungaroringi pénteki szabadedzésre (Forna 1). Akinek a tulajdonába van fölös jegy megajándékozhat vele, akár meg is venném....................
elektropont.hu
szofid: pénteken hol lesz ingyenes?
Elhoztam a képeket! Nagyon jó minősében készültek el, az RTL és a CopyGeneral-hoz hasonlóan történik a kiadás. Mondtam a számokat és adták a kezembe... :-) Várom a pénteket :-) küldöm a következő rendet!!! :-)