évike69
5-5 ment mindkettőre

" alt="

">
Segitséget szeretnék kérni akinek van lehetősége lájkolja már ezt a 2 képet az Útisugón ma éjfélig lehet mindkettő képre 5-5 szavazatra lenne szükségem.
http://www.facebook.com/photo.php?pid=552623&l=94
f41f99b8&id=100000309510806
http://www.facebook.com/photo.php?pid=149825&l=57
66b6cb3a&id=100001848914413
Viszonzom mindenkinek!
Köszönöm

" alt="

">
egy időben csinált az Msn is, mindig ugyanannak a nevében jött (szomszéd), és volt, hogy ott állt mellettem az illető, és nézte mi jön a nevében.
Jó éjt mindenkinek, reggel korán kelek, mert szép frizurát kell a kislányomnak csinálnom, mert jön az oviba a fényképészbácsi.
nem tőled jön, csak a te nevedre talált rá a chaten.
Ha elkezdi akkor sokszor jön egymás után. Amúgy mindenki sejthetné, hogy vagy olyan kulturált, és úgy kezdenéd, hogy szia. Utána pedig megkérdeznéd, hogy lájkolna-e valamire.
Amúgy nincs nálad semmilyen hiba, mert én is olyan nevében kaptam, aki hiper-szuper vírusirtóval rendelkezik.
Segítséget, csak annyit tudok, hogy ki kell bírni rákattintás nélkül. Néhány óra, és abbahagyja.
és mit tudok csinálni mindenki nekem írja hogy én küldözgetem de én nekem folyamatosan jön másoktól te értesz hozzá
már múltkor beírtam
Azért nem dőltem be neki én sem, mert olyan neve alatt érkezett mind a foto..., mind a music..., akivel sosem szoktam chatelni. Ha valaki kapja, akkor jó egy ideig jönni fog. DE! Ha valakitől kapsz ilyet, írd neki, hogy szia, megnyitás nélkül, és látni fogod, mintha akkor lépett volna ki.
Vigyázzatok mert a cseten valaki küldözget egy fotót meg egy linket és lefagy a gépem meg az aki tudja helyreállitani az jó lenne ha segítene köszönöm!!
Hippsy
A "Szeretem az anyukámat" játék nyertesei:
Dékányné Zsuzsa
Gálovics Nikolett
D.Emese
Barta Eszter
Emri Dóra
Burgess Kati
Cseh Nikolett
Zala Judit
Földvárszki Nóra
Bujdosó Csilla
Schneider Melinda
A "Regisztrált 12 ismerősöm" játék nyertesei:
Szakáll Róbertné
Klesitzné Anita
Mozsár Mónika
Kocsis Andrea
Bottlik József
Papp Mihályné
Elekesné Kertész Ibolya
Herczig Veronika
Berta Beatrix
Téger Ramóna
Pass Gábor
Kiss Tamás
Mozsár András
Berta Miklósné
Ferge Renáta
Koncz Rózsa
gratu

" alt="

">
Sziasztok!
Kérlek lájkoljátok a hozzászólásomat (Emma Gavaldik). Elvileg a 29. komment.
http://www.facebook.com/ulpiushaz/posts/165637960
149603
Még sosem sikerült az Ulpiusnál nyernem. Kérlek segítsetek!
Nagyon köszönöm!
Mindenkinek visszalájkolok természetesen.
Emma
3D tech | 3D szemüvegek oldalán a tesóm lett a 300.
Hippsy küldött levelet, melyben elnézést kér a múltkori félreértések miatt, amikor tévesen küldtek nyereményértesítőket. 30%-os kedvezményt ajánlott fel, mely 30 napig használható fel. Sovány vigasz, de próbálkoznak.

" alt="

">
Még egyszer leírom, aki facebookon jelöl írjon itteni nicknevet, különben egyből visszautasítom. Köszi
Bocsi, az előbb rossz helyre írtam.
kellene kettő lolles facebook kedvelő ismerős

" alt="

">
A Sülvefőve Szaunadézsa-játékának nyertesei: Olajos Hajnalka, Mohácsiné Czubók Anita és Hasszánné Szondi Ágnes! Gratulálunk a nyerteseknek!

" alt="

">
köszönöm!

" alt="

">
Ja már látom gratu...

" alt="

">
gratulálok minden nyertesnek itt az Fb-n. Törpi neked külön is!
Árpi, Törpi, Tünde-gratu Nektek-)
Cotcot
A Facebook kis technikai malőrje ellenére senki sem maradt ki a Látomás-utalvány sorsolásáról, amelyet most meg is ejtettünk. A tízezer forintnyi ruha és kiegészítő leendő tulajdonosa pedig:
Deák Mónika!
Gratulálunk, hamarosan felvesszük vele a kapcsolatot és köszönjük mindenkinek a jelentkezést!
Gratulálok!

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások