Az mondjuk azért igencsak hagy kívánnivalót maga után (és akkor még finoman fogalmaztam) amit macikacska írt, hogy nem elég hogy ennyit fizetne rá pluszban és akkor hirtelen még hely sincs.

" alt="

">
dandi: add el olcsóbban akkor tuti megveszik. Én még az elején adtam el 19000-ért,első érdeklődő megvette. Sajna ez a nyeremény annak jó aki hétköznap el tud menni rá. Rövid a határidő is,így igyekezni kell
Értelek.
jojónak írtam, ő "akadt ki" rajta.
Az IFA-val sincs gond, sada, és tudom, hogy a nyertes fizeti. Nekem nincs kocsim, tehát a parkolás sem releváns nálam, de van pont elég más dolog, ami miatt nem fér bele - bármennyire szeretném... Jó lenne, ha nem maradna rajtam, mert bármennyi pénz jól jön érte, van most is hova tenni - nyilván mindenkinek - és még akkor is, ha a pihenés is bőven rámférne, ha csak 3 nap 2 éjszaka is.
AZ IFA-t mindig a nyertes fizeti.
És a parkolást is, ha beáll a fizetős helyre.
Nem mindenütt fizetős a zárt udvar.
Én éppen a héten szerettem volna lefoglalni a SunGarden-be, először csak annyit kérdeztem, hogy az általam választott hétvégén vannak-e még szabad szobáik, a válasz igen volt! Majd amikor szerettem volna lefoglalni és jeleztem, hogy ajándékutalványom is van, már hirtelen nem volt szoba! Pedig hétvégén mentünk volna, tehát + 7000 Ft hétvégi pótlék, félpanziót is kértem ami + 3.850 Ft/fő/nap, tehát csak ez lett volna 22.400 Ft és akkor még ebbe nincs se parkolás, se idegenforgalmi adó. Miközben különböző kuponos oldalakon 35.800 Ft-ért hirdetik magukat éppen május végéig! Részemről ennyit a nyereményről és a Sungarden-ről!

" alt="

">
Ja, és aki kocsival megy, annak a parkolást is kell fizetnie 1000,- Ft/éjszaka.
De kétszer beszéltem velük, mindkétszer mást mondtak erre is és a hétvégi felárra is, tehát már nem tudom, mi az igazság...
Zsolesz, ha Edina Zsolesze vagy, érdekes, hogy félpanziót igazoltak vissza, mert én beszéltem velük telefonon és mondták, hogy csak reggeli és a plusz kaját (4000,- Ft/fő/alkalom) külön kell igényelni... És a voucheren is rajta van, hogy hétvégére plusz 7ezret kell fizetni...
Nyeremény, nem nyeremény, ráadásul nem is egyformán állnak hozzá?! Nem értem.
sada! köszi

" alt="

"> bocsi

" alt="

"> de kicsit kiakadtam

" alt="

">
jah

" alt="

"> hát nem biztos ?

" alt="

"> " nyeremény"

" alt="

"> szuper !!!
Zsolesz180 ! és ki fizeti azt ?
A Tesco önkiszolgáló kasszánál figyeljetek oda. A pénztár nem ismeri fel az új címletű pénzeket és nem ad vissza. Ma 20000 -el fizettem volna. 10.000-ig visszaadott. A többit meg elfelejtette. Kinyitották a kasszát, és ideadta a hölgy a visszajárót. De az jutott eszembe, hogy aki szalad reggel, meg nem figyel simán otthagyja a pénzt.
Mi nem adtuk el Siófokot. Május utolsó hétvégéjén megyünk. A 8 éves gyermekünket ingyen vihetjük. És igen, ifa van. Önkormányzat határozza meg, hogy maximális összegben kiveti-e. Akár 500 ft/fő/éjszaka is lehet 18 év felett, nyugdíjaskor alatt. A foglalás utáni visszaigazolásban egyébként már félpanziót írtak.
dandi ! idegenforgalmi adó ?

" alt="

">

" alt="

">
Boldicsi!
Hogy ne haljál meg hülyén, a lexCEU több helyen sérti az alaptörvényt...
És majd elvlik a szar a májtól, kiderül államférfi e Áder vagy Orbán pincsikutyája

" alt="

">
jojó, igen, akár nyáron is jobb lett volna, de nem lehetek telhetetlen, hiszen nyertem. Csak végül nem úgy alakulnak a dolgok... Nemcsak az oda- és visszaút a plusz költség, mivel csak reggeli van, legalább még egy kaját állni kell naponta és nyilván az italt is (nem alkoholt), plusz idegenforgalmi adó, plusz ha hétvégén mennék, akkor még 7000,- Ft pluszt is, ilyenek. A hétvégék nekem alapból nem jók, de na.
dandi ! Igen ,az odautazás ?

" alt="

"> nekem szerencsére nem nagy távolság ,de amúgy jobb lett volna nyáron felhasználni !
Én szeretném, igen - családi okok miatt is és egyébként sincs sajnos pénzem leutazni oda és állni a plusz költségeket.

" alt="

"> Pótnyertesként március elején kaptam meg és pihenni is jó lenne végre, de hát ez van...

" alt="

">
Mindenki eladja a siófoki wellnesst ?

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások