Pepsi nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 272 / 284 oldal |
Székesfehérvár nincs túl messze TAtabányától.

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Laszlo, ezt írtad:
Sőt nem az egész családnak már hanem az egész rokonságnak!! Nagyon sokan vannak tatabányáról! Tegyünk valamit!! Írunk egy egységes levelet!!
Ebből nekem maga a tény jön le, hogy a sok tatabányai nyertes zavar. Ha most tegyük fel én is nyernék egy szem telefont- amit nagyon szeretnék- akkor csak tovább hergelnék mindenkit
Ani-ha, egy megoldás lehet az, hogy múlt hét közepétől kapható itt a Tescoban az akciós Pepsi, addin nem láttam sehol sem.
Sőt nem az egész családnak már hanem az egész rokonságnak!! Nagyon sokan vannak tatabányáról! Tegyünk valamit!! Írunk egy egységes levelet!!
Ebből nekem maga a tény jön le, hogy a sok tatabányai nyertes zavar. Ha most tegyük fel én is nyernék egy szem telefont- amit nagyon szeretnék- akkor csak tovább hergelnék mindenkit

Ani-ha, egy megoldás lehet az, hogy múlt hét közepétől kapható itt a Tescoban az akciós Pepsi, addin nem láttam sehol sem.

pepsi kupakgyár Székesfehérváron van,de onnan senki nem nyert
Háátha nekünk is összejön!! Különben aki fórumos és nyert az mennyi kódot küldött be? Tudom valaki hármat és az első nyert!! Én meg még nem is láttam ilyet!!! Honnan ismerem fel?? :-) Valaki cserélne velem??
Milyen híres hely lett a Tatabánya.... 

Statisztika: Tatabányai nyertesek
Az első négy napon nincs. (Ha megnézitek, itt eloszlanak a nyeremények a települések között véletlenszerüen. Mindössze 3-án van 3 db győri. Bp persze vegyesen szerepel.)
5-én 4 db
6-án 2 db
7-én 4 db
8-án 1 db
9-én 4 db
10-én 4 db
A napi 12-ből a 33 %-át ennyiszer megcsípni.
Szerintem pont fordítva lenne logikus, az elején csak ott nyernének, ahol már kapható az akciós termék, később egyenletesebbé kellene, hogy váljon a nyeremények eloszlása a települések között.
Az első négy napon nincs. (Ha megnézitek, itt eloszlanak a nyeremények a települések között véletlenszerüen. Mindössze 3-án van 3 db győri. Bp persze vegyesen szerepel.)
5-én 4 db
6-án 2 db
7-én 4 db
8-án 1 db
9-én 4 db
10-én 4 db
A napi 12-ből a 33 %-át ennyiszer megcsípni.
Szerintem pont fordítva lenne logikus, az elején csak ott nyernének, ahol már kapható az akciós termék, később egyenletesebbé kellene, hogy váljon a nyeremények eloszlása a települések között.
Ezért lenne jó az előre kisorsolt időpont.... Azért ne adjuk fel, nyertek a fórumról is, ki tudja 2-3-4et nem nézem, még akkár összejöhet 1-2 nekünk is. Remény hal meg utoljára.... 

szabadrablás ahogy a nagyoknál, akkor se fair
Csak az a baj ezzel az egésszel, hogy aki megveszi és becsületesen játszik az pont amiatt nem fog nyerni egy darabot sem, mert más elviszi a 9 darabot. ....
Igazad van Aja mert a több száz kód közül, azaz egy küztük elbújik!! De egy kóddal is lehet nyerni!!!
Igazad van Aja mert a több száz kód közül, azaz egy küztük elbújik!! De egy kóddal is lehet nyerni!!!

fórumról is van aki hármat nyert, mázlisták! de a tatabányai maffiát jelezni kéne valahová
De Paint ha nem ott dolgoznak akkor miért állítottam volna nekikazt, hogy csaltak! Ezt nem értem. Ha nem ott dolgoznak és nem rokonság akkor nem mondtam volna nekik ilyet! megnyerte hagy vigye!! 

Sosem volt egyenlőség aki az asztalnál közelebb ül, nagyobbat szakíthat. Sajna ez van, mit mondjak erre bele kell nyugodni??? Ez durva.... de a kupakszerzés nem csak vásárlással mehet.
KI mondta azt hogy kizárnám a tatabányaiakat. Mert én nem ÁLLÍTOTTAM ilyet de ha te ezt olvastad
Szerintem olvass vissza és ne forgassátok ki az ember szavait!! Bocs! 
Szerintem olvass vissza és ne forgassátok ki az ember szavait!! Bocs! 
Csak az a baj ezzel az egésszel, hogy aki megveszi és becsületesen játszik az pont amiatt nem fog nyerni egy darabot sem, mert más elviszi a 9 darabot. ....
Meg az a másik télen az Arány Ászok játéknál, sokan sokat nyertek, nem csak sört jól néztem volna ki pár ismerősnek azt mondom biztos csaltál!!!!
Arany Ászok rutinos volt, nem tett fel nyertes listát, azt kellene, és akkor nem idegeskednétek, idegeskednénk ennyit.
Arany Ászok rutinos volt, nem tett fel nyertes listát, azt kellene, és akkor nem idegeskednétek, idegeskednénk ennyit.
Valamilyen részben igazad van! De nem tom hogy támadva lenne mert nincs ilyen!! De szerintem akkor is durva ez a 9 telefon! És nekem ne mondja senki, hogy nem az és elfogadja!!
Na mindegy reménykedjünk benne hogy a több mint egy hónap alatt összejön nekünk is egy azaz egy nem kilen hanem egy!!

Na mindegy reménykedjünk benne hogy a több mint egy hónap alatt összejön nekünk is egy azaz egy nem kilen hanem egy!!

Ha olyan sok van, akkor meg jut mindenkinek 

Laszlo, kizárnád a tatabányaiakat? Nem fair
Én pl nem nyertem semmit a Pepsin, és csak azért ne játszak, mert más már nyert innen?
Én pl nem nyertem semmit a Pepsin, és csak azért ne játszak, mert más már nyert innen?Sosem tudhatod.
Én elhiszem bosszantó a sok nevet így olvasni, mások meg nem nyernek, meg nincs is kupak, meg csak pár darab van....de ha fórumos lenne, vagy haver, vagy rokon, akkor is támadva lenne?
Én elhiszem bosszantó a sok nevet így olvasni, mások meg nem nyernek, meg nincs is kupak, meg csak pár darab van....de ha fórumos lenne, vagy haver, vagy rokon, akkor is támadva lenne?