a postabélyeg árából már spotszelet csokit lehet venni,és kód is van hozzá

" alt="

">
Felajánlok 2 Sport szelet kódot. De néhány postabélyeget elfogadnék értük.
30 %-os kupon ruha-tar.hu
A mozijegyek gazdára leltek!

" alt="

">
Nyertem 2 Cinema City mozijegyet szabadon választható filmre,de nagy bánatomra csak Szombathelyen,a Savaria Plázában lehet felhasználni.
Az első szombathelyi aki ír,annak átadom a lehetőséget!

" alt="

">
Hozzátok fordulok hátha tudok segíteni:
Édesapán vidéken egy tanyán lakik, és mostanság már a sokadik alkalommal törtek be hozzá és most legutoljára mindet elvittek ami fém volt, szerszámok (metszőolló, kalapács, csavarhuzó, fürész, fogó, balta, stb) (ezenkívük még az evőeszközöket és a lábasokat is elviték) és most nincs keret hogy újravegyük a szerszámokat sokadszorra ami fontos. Eszközök nélkül nem tud dolgozni a tanyán. Ha valakinek akadna selejtezésre váró eszköze (használt, esztétikailag csúnya vagy hibás ami még javítható), stb. Budapesten érte tudnék menni.
Mindig akkor törtek be amikor budapestre jön orvoshoz, már lassan nem mer eljönni onnan, hogy mire visszamegy nem lesz semmilye.
Természetesen a biztósító nemrégiben felmondta a szerződést, mivel nagyon "veszélyeztetett környék" és nem éri meg nekik biztosítani.
nekem is van 10 sport kódom.
a kódok már elkeltek ne írjatok!
2db sport kód várja gazdáját kinek kell?aki a legelső emailben jelentkező annak adom!
Én már nem kérek, mert megyek aludni.
Szeretném kérni, ha lehet

" alt="

">
van 4 medve kocka sajtos kodom
irj ha kell belole
Az enyém már elkelt, így ne írjatok többen.