Most jöttem a coop üzletből. Venni akartam összecsomagolt Delmát, ami nagy meglepetésemre volt is. Viszont mindkét doboz margarin szavatossága 2005.04.11 volt.
Hát, ha belepusztulok sem tudok megenni 3 hét alatt 1 kg margarint.

Sziasztok! írtam a kikának. Ha válaszolnak azonnal beírom.
sada
mert itt volt szó róla.
A coopban érdekes módon nem lehet kapni globus majonézt, és összecsomagolt margarint sem, sőt rama kockát sem. Legalábbis ahová én járok. Szóltam a vezetőnek ha már más nincs legalább az legyen amivel nyerni lehet. Azt mondták mindent nem rendelhetnek. Amikor elkezdődött a játék aznap még minden volt, másnap meg már semmi, vagy beszették a polcról, vagy sokan játszanak.

Háromdarabos cherryről meg álmodni sem merek.
Ez miért negatív? Benne van a játékszabályzatban.
Kika játék:
Csak lezárt fordulók eredményei jelennek meg a tabellán.
Az azonos pontszámú játékosok között a tabellán elfoglalt sorrend nem befolyásolja a nyerési esélyeket!
A fődíjak és heti díjak is 2005. április 16.-án a Budaörsi áruházban megtartandó nyilvános sorsoláson kerülnek kisorsolásra és átadásra!
Köszi. Akkor már nincs értelem hogy írjak nekik.
De ez azért midenképpen csalódottság kicsit, mert nem elég hogy duplájára emelték a ponthatárt még vadászni is kell rá. Ráadásul ha nem akarom elveszíteni a bennt lévő pontjaimat muszáj az éven összeszedni a többit hozzá. Hát ez nagyon nagy gáz.
Adriennke1
Megtaláltam a pick levelet:
aadika Hozzászólás - 2005. január 31. :: 14:22
Először is engedje meg, hogy megköszönjük részvételét a PICK Hűségprogramban és észrevételét a programmal kapcsolatban.
Észrevétele jogos, ugyanis az október óta forgalomba kerülő több termékre már nem kerülnek Hűségpontok. Ez azzal magyarázható, hogy jelenleg ezen termékek címkézése csak manuálisan oldható meg, ami nagyon gazdaságtalan és munkaigényes, ezért a cég vezetősége úgy döntött, hogy 2005. január 1-től minden olyan terméket kivon a programból, amire kézzel kell a pontszámot ragasztani és csak azok maradnak, amelyek címkéjére már nyomdailag rákerül a hűségpont. A programban jelenleg a következő termékek vesznek részt: Szeletelt vákuumfóliás termékek piros 15 pont (Híres Szegediek, Friss és Finom termékcsalád ill. Téliszalámik): Csemege szalámi, Paprikás csemege szalámi, Szögedi óriás vastagkolbász, Boszorkány kolbász, Fesztivál kolbász, Szögedi tál, Rákóczi szalámi, Téliszalámi, Téliszalámi paprikás, Téliszalámi csípős, Tavaszi felvágott, Sertés párizsi, Olasz felvágott, Disznósajt. Sárga 35 pont: Békebeli császárkaraj bacon. Szeletelt védőgázas termékek piros 15 pont (Híres Szegediek, Nemes és Finom, Friss és Finom termékcsalád): Csemege szalámi, Paprikás csemege szalámi, Szegedi csípős kolbász, Rákóczi szalámi, Favorit kolbász, Diákcsemege, Apród kolbász, Téliszalámi 50gr-os, Kalifornia extra sonka, Montreál kanadai bacon, Toscan sült karaj, Nosztalgia párizsi, Borjú párizsi, Szögedi löncs, Angelo sonka.
Másik észrevételével kapcsolatban pedig a további magyarázatot nyújtanám,ami reményeim szerint kielégítő lesz Ön számára és némileg csökkenti csalódottságát:
A PICK SZEGED Rt. másfél éve, 2004. májusában indította útjára Hűségprogramját. Mivel Magyarországon az élelmiszeriparban még ilyen léptékű, a cég termékeinek vásárlóit megbecsülő akcióra még nem volt példa, az eddig eltelt időszak a PICK Hűségprogram jövőjét döntően befolyásoló tapasztalatszerzés, és a tapasztalatok kiértékelésének időszaka volt.
Megelégedettséggel és büszkeséggel tölti el a PICK SZEGED Rt. dolgozóit, hogy a Hűségprogram -vásárlóink bizalmának köszönhetően- hónapról hónapra mind népszerűbbé, ezáltal sikertörténetté vált.
Az eredményekre tekintettel -továbbra is számítva hűséges vásárlóink töretlen lelkesedésére- a PICK Hűségprogramot hosszú távúvá, folyamatossá, kiszámíthatóbbá kívánjuk tenni. Ennek érdekében szükségessé vált a játékszabályok finomítása, különös tekintettel a visszaélések kizárása érdekében.
Természetesen megértjük problémáját és csalódottságát , de az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a piacon levő többi pontgyűjtő akció esetében is több évre van szükség ahhoz, hogy egy közepesnek mondható ajándékot választhassunk magunknak. Ennek ellenére, amikor az ember eléri a szükséges pontszámot, boldogan veszi át az ajándékot, hiszen azért nem kellett külön fizetni, csupán az adott helyen vagy az adott terméket vásárolni. Gondoljunk abba bele, ha Ön egy másik gyártó termékeit vásárolja, úgy egyáltalán nincs lehetősége arra, hogy cserében ajándékkal jutalmazzák és ekkor már más, talán becsülendő kezdeményezésnek ítélheti meg a PICK Hűségprogramot, amellyel továbbra is az a célunk, hogy hűséges vásárlóinkat megjutalmazzuk.
Üdvözlettel:
Pitrik Szilvia
marketing manager
Adriennke1
Szerintem arra még nem nyomtattak, hanem kézzel kellett volna ráragasztani. De mivel ez sok meló, már nem ragasztják.
Krysztasz!!
De ha áttértek a gépire akkor azon miért nincs mindegyiken pont? Nem mindegyikre nyomnak?
Írtam nekik, szerintem már engem is unnak

.
Jó, nekem mindegy, én megtaláltam így is a megoldást.

Én írtam nekik nyertesügyben, erre kaptam egy választ, egy valaki másnak szóló levelet, teljesen más kérdésben, ráadásul a levél feladója és aláírója is két különböző személy volt.
Jobb ha nem én irok neki, mert ugy kezdeném:
"No ugyi hogy igazam volt...."
A KIKA megint el van szúrva, a képösszerakós oldalon nem jelennek meg a képek.
Most írjon nekik valaki más, ne mindig én reklamáljak

Adriennke1
Volt róla szó a fórumon, valaki levelet is kapott erről. A pick áttért a "gépes" pontokra, mert a kézi ragasztgatás sok időbe telik. Igy már nem ragasztanak pontokat, tehát ezért vannak a pont nélküli pickek.
Sziasztok!
Nem tudom ti hogy vagytok vele de én egyre több pick terméken nem találok pontot! Most is pl. a tescoba alig volt némelyiken.
Mindenki jobban járna, ha futárral küldenék szét a nyereményeket. Biztos nem kerülne többe, szerintem még annyiba se, mint a posta. A futár "kénytelen" átadni a küldeményt, mert reklamáció esetén személy szerint fülön csíphető a tettes.
Persze a címzettek véleményét senki sem kérdezi, de majd csak rájönnek a cégek is idővel.

Tömegesen feladott kereskedelmi kiscsomagnak kedvezöbb a tarifája, gondolom.
Csak 200 ft a maci feladás, szerintem több nem?

Ha még esetleg ajánlva is adják fel akkor meg még több. (szerintem)