// Baba-Mama csere-bere
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 273 / 539 oldal |
A Libero vonalkódjaim elkeltek...
sziasztok,
mint olyan sokan, én is LIBERO vonalkódot keresek.
ki-mit kér cserébe?
mint olyan sokan, én is LIBERO vonalkódot keresek.
ki-mit kér cserébe?
keresek:
libero vonalkódot
c and a kupont
adok:
augusztusi dm kuponfüzet
babylove itató 240 ml (300) dm
hipp tejpép (100) dm
nestlé tejpép (170) dm
libero nyuszi össz 20 db
univer emléba 4 db
pampers törlőkendő 2 x 200 Ft tesco, rossmann
fél doboz laktoherb tea
1 zacskó nestlé beba aktív ha2 tápszer
vagy írj és hátha van amit szeretnél.
libero vonalkódot
c and a kupont
adok:
augusztusi dm kuponfüzet
babylove itató 240 ml (300) dm
hipp tejpép (100) dm
nestlé tejpép (170) dm
libero nyuszi össz 20 db
univer emléba 4 db
pampers törlőkendő 2 x 200 Ft tesco, rossmann
fél doboz laktoherb tea
1 zacskó nestlé beba aktív ha2 tápszer
vagy írj és hátha van amit szeretnél.
diehexe
univer cimke érdekel a liberoért cserébe?
ha igen, írj cserearányt. köszi
univer cimke érdekel a liberoért cserébe?
ha igen, írj cserearányt. köszi
Cserére van 2 db Libero Up & Go pelus vonalkódom, mindkettő 3 pontos.
(7322540204742, 7322540204780)
Cserére bármi, most aktuális érdekelne - kivéve dm pont és dm kupon. Pl.: Dörmi embléma is
" alt="
">
(7322540204742, 7322540204780)
Cserére bármi, most aktuális érdekelne - kivéve dm pont és dm kupon. Pl.: Dörmi embléma is
" alt="
">Rossmann/Tescos-Pampers kuponfüzetet cserélnék dm-s Libero kuponra
Láttam többen érdeklődtetek a libero új játékával kapcsolatban. Most nézem a részvételi és működési szabályzatot, amit a libero klub postázott. Nincsen semmiféle határidő a játékkal kapcsolatban, csak a gyermek 0-3 éves koráig lehet részt venni. Adnak egy klubtagsági azonosítót (amit a regisztrációs kérdőív kitöltésével és érvényesítésével lehet igényelni) és azután lehet gyűjtögetni a pontokat. Ha valakinek van még a játékkal kapcsolatban kérdése szívesen válaszolok (ha tudok),küldtek több oldalnyi tájékoztatót.
Cserére van:
Pampers peluskuponok + törlőkendőkuponok (bababónuszos)
Sok jó minőségű body (max. 3-4 alkalommal volt a babán)
Dm pontok
Dm augusztusi kuponfüzet
+ Eredeti VHS rajzfilmjeim is vannak cserére (mickey egér, dodo kacsa, goffy, tapsi hapsi......)
Ki mit adna érte? A tesz-veszre töltöttem fel gyerekjátékokat és babaruhákat (nadina6 ), azokat is szívesen elcserélem.
Pampers peluskuponok + törlőkendőkuponok (bababónuszos)
Sok jó minőségű body (max. 3-4 alkalommal volt a babán)
Dm pontok
Dm augusztusi kuponfüzet
+ Eredeti VHS rajzfilmjeim is vannak cserére (mickey egér, dodo kacsa, goffy, tapsi hapsi......)
Ki mit adna érte? A tesz-veszre töltöttem fel gyerekjátékokat és babaruhákat (nadina6 ), azokat is szívesen elcserélem.
Libero vonalkódokat keresek.
Cserébe tudok adni:
- mese video kazettákat (eredeti)
- gyerek zene kazettákat
- néhány gyerekruhám is van
- DM-pontot
- Pampers pelus kupont
- Nescafé Gold 200 Ft-os kupont Tescoba, Coraba
- bébikajás kuponokat DM-be
Cserébe tudok adni:
- mese video kazettákat (eredeti)
- gyerek zene kazettákat
- néhány gyerekruhám is van
- DM-pontot
- Pampers pelus kupont
- Nescafé Gold 200 Ft-os kupont Tescoba, Coraba
- bébikajás kuponokat DM-be
Sziasztok!
Csak szeretném tisztázni a tegnap kialakult nagyon kényelmetlen helyzetet. Így kezdődött:
"Marcsi-35 2008. aug 25. :: 14:20
…Nekem is van pár kimaradt dolog az első bónuszos kuponfüzetből ,ha valakinek kell szívesen elküldöm .(31-ig jó )
Csipke 2008. aug 25. :: 15:51
Kedves Marcsi35!
A kimaradt kuponok között nincsen véletlenül C&A-s? Válaszolj légyszi, köszi!Tünde
Marcsi-35 2008. augusztus 25. :: 21:42
csipket ,nincsen . Gondolod van itt olyan ember aki a C&A kupont felajánlaná ,mikor milyen drága a gyerekruha ?
Erre én:
Köszönöm "kedves" hozzászólásod; csak érdeklődtem, nem gondoltam, hogy letolást kapok érte. Azt azért leírnám, hogy én például nem használtam fel a két C&A-s kuponomat(elcseréltem másra), mert nekem így is drágák lettek volna a ruhák; turiból öltöztetem a gyerekeimet. Most is csak azért szeretnék szerezni C&A-s kupont, mert egy anyuka azért cserébe adna Disney-s könyvet a gyerekeimnek. Nemcsak a ruhák, a könyvek is drágák. S bár könyvtárból szoktam a gyerekeimnek kölcsönözni, minnél több saját mesekönyvet szeretnék Nekik adni, mert imádják a szép meséket, képeket.
Jó éjt mindenkinek!"
Nem azért írtam, mert sajnáltatni akarom magam, hiszen tőlünk sokkal rosszabb körülmények között élők is vannak. Rosszul esett, hogy egy ártatlan kérdésre ilyen csúnyán beszól vki. Az meg még szörnyűbb, hogy ha valaki tényleg akar önzetlenül segíteni a másiknak, azt letolják emiatt. Nekem ez nagyon durva. Mereju: Neked köszönöm szépen, e-mailben jelentkezni fogok!
Az még elírnám, hogy nem vagyok baptista, de minden évben részt veszek az általuk szervezett cipősdoboz akcióban. Név nélkül küldjük el a rászoruló gyerkőcnek a csomagot a saját gyerekeimmel; de igen is elmondjuk másoknak, hogy mi ilyet készítünk; hogy ezzel is jó példával szolgáljunk a többi embernek és minnél többen csatlakozzanak.
Részemről egyelőre ennyi... Nektek további jó estét!
Csak szeretném tisztázni a tegnap kialakult nagyon kényelmetlen helyzetet. Így kezdődött:
"Marcsi-35 2008. aug 25. :: 14:20
…Nekem is van pár kimaradt dolog az első bónuszos kuponfüzetből ,ha valakinek kell szívesen elküldöm .(31-ig jó )
Csipke 2008. aug 25. :: 15:51
Kedves Marcsi35!
A kimaradt kuponok között nincsen véletlenül C&A-s? Válaszolj légyszi, köszi!Tünde
Marcsi-35 2008. augusztus 25. :: 21:42
csipket ,nincsen . Gondolod van itt olyan ember aki a C&A kupont felajánlaná ,mikor milyen drága a gyerekruha ?
Erre én:
Köszönöm "kedves" hozzászólásod; csak érdeklődtem, nem gondoltam, hogy letolást kapok érte. Azt azért leírnám, hogy én például nem használtam fel a két C&A-s kuponomat(elcseréltem másra), mert nekem így is drágák lettek volna a ruhák; turiból öltöztetem a gyerekeimet. Most is csak azért szeretnék szerezni C&A-s kupont, mert egy anyuka azért cserébe adna Disney-s könyvet a gyerekeimnek. Nemcsak a ruhák, a könyvek is drágák. S bár könyvtárból szoktam a gyerekeimnek kölcsönözni, minnél több saját mesekönyvet szeretnék Nekik adni, mert imádják a szép meséket, képeket.
Jó éjt mindenkinek!"
Nem azért írtam, mert sajnáltatni akarom magam, hiszen tőlünk sokkal rosszabb körülmények között élők is vannak. Rosszul esett, hogy egy ártatlan kérdésre ilyen csúnyán beszól vki. Az meg még szörnyűbb, hogy ha valaki tényleg akar önzetlenül segíteni a másiknak, azt letolják emiatt. Nekem ez nagyon durva. Mereju: Neked köszönöm szépen, e-mailben jelentkezni fogok!
Az még elírnám, hogy nem vagyok baptista, de minden évben részt veszek az általuk szervezett cipősdoboz akcióban. Név nélkül küldjük el a rászoruló gyerkőcnek a csomagot a saját gyerekeimmel; de igen is elmondjuk másoknak, hogy mi ilyet készítünk; hogy ezzel is jó példával szolgáljunk a többi embernek és minnél többen csatlakozzanak.
Részemről egyelőre ennyi... Nektek további jó estét!
Sada! Semmi nem köt minket a 02.21-hez, egyszerűen csak kikövetkeztettem, s tényleg azt írják, hogy 6 havonta x db játékot rendelhetünk. Szerintem csak február 21-ig fog tartani.
Van egy olyan érzésem, hogy ez a játék sem lesz különb, mint a Pamperses...
Van egy olyan érzésem, hogy ez a játék sem lesz különb, mint a Pamperses...
sada, de esetleg akik először kerestek vk-ot tudnak róla többet is.
ha belépsz, többet látsz, azt is, hogy mennyibe kerülnek az ajik, és hogy 6 havonta hányat rendelhetsz. logikusnak tűnik Ági ötlene aug 21-re.
ha belépsz, többet látsz, azt is, hogy mennyibe kerülnek az ajik, és hogy 6 havonta hányat rendelhetsz. logikusnak tűnik Ági ötlene aug 21-re.
magnes
A kisfiadnak nem lesz szülinapja, v. évfordulója 2009. 02.21-én?
Mert csak azok regizhetnek, akiknek 0-3 év közötti babájuk van.
A kisfiadnak nem lesz szülinapja, v. évfordulója 2009. 02.21-én?
Mert csak azok regizhetnek, akiknek 0-3 év közötti babájuk van.
Sada
nekem tegnap jött tőlük tájékoztató, eddig sehol nem hallottam róla
nekem tegnap jött tőlük tájékoztató, eddig sehol nem hallottam róla
Sada!
Az én véleményem szerint aug 21-én kezdődhetett, mivel nekem a beváltás időpontja 2009. 02.21, s addig pont 6 hónap van, ezért tenném erre a kezdőidőpontra!
Az én véleményem szerint aug 21-én kezdődhetett, mivel nekem a beváltás időpontja 2009. 02.21, s addig pont 6 hónap van, ezért tenném erre a kezdőidőpontra!
keresek libero vonalkódokat:
lenne cserébe, spar pont, dm pampers kuponok, rossmann pampers pont+blokk. vagy írd meg mit kérnél.
lenne cserébe, spar pont, dm pampers kuponok, rossmann pampers pont+blokk. vagy írd meg mit kérnél.
Köszi. Vmi ilyesmit szerettem volna hallani!
" alt="
">
" alt="
">ez nagyon friss lehet, eddig nyuszikat kellett küldeni. én max aug elejére tenném a kezdést. aug 14gyel még postáztak nekünk előző játékos ajándékot.
Azt látom.
Csak reméltem, vki emlékszik, kb. mióta van. Tavaly óta? Május óta?
" alt="
">
Csak reméltem, vki emlékszik, kb. mióta van. Tavaly óta? Május óta?
" alt="
">sada, nincs külön időpont megjelölve se kezdésre se végre. folyamatosan tölthetőek a pontok..