Paint de csak az a baj hogy ez nem így van és nem is lesz így!!

laszlo ne haragudj, de próbálj másik ember agyával gondolkodni, ha tegyük fel a barátnőd dolgozna a Pepsibe, és hozná neked a kupakokat, abban mi a törvénytelen? Rokonod? Nem! Ő részt vesz a játékban? Nem! Az esetleg törvénytelen, hogy a gyárból kilopja a kupakot.... Ha neked hozna valaki 100 - 200 kupakot, akkor azt mondanád: Nem játszok mert olyan izé....ennyit beküldeni meg még többet nyernék. Könyörgöm!!!! Én tavaly 300 cocás kupakot gyűjtöttem az utcán.....most ilyen kupakok nincsenek eldobálva. Amúgy a cocát jobban szeretik az emberek. Pepsinél is lehet az utcán találni nincs kizárva.
Írjunk, veszíteni nincs mit, csak nyerhetünk.
Sőt nem az egész családnak már hanem az egész rokonságnak!! Nagyon sokan vannak tatabányáról! Tegyünk valamit!!

Írunk egy egységes levelet!!

Az még rendben is lenne, hogy akik ki vannak zárva is intéznek maguknak egy telefont, de hogy az egész család számára az azért már túlzás. Én nem vádolok senkit, ha tisztességesen játszottak semmi bajuk nem lesz abból, ha utána nézetünk ennek a dolognak.
szerintem is Aja!! Ez lenne a megoldás!! És így lehetne nekünk is esélyünk. Különben meg ha rokonok dolgoznak a pepsinél akkor is törvénytelen, benne van a szabályba!!
de akkor hogy van valakinek több száz kupakja! Kimegy kukázni, vagy mi?

Egyszerű. Írni kell egy levelet, hogy nézzenek utána, hogy esetleg olyan személyek nyerik-e akik szabály szerint nem is vehetnének részt a játékban. Az ibusz játékánál is volt értelme jelezni az észrevételeket...
Azért a Tomka család se panaszkodhat.
Nekik is már összejött pár telefon.
Adná az isten, hogy sikerem legyen, még van egy kódom.
Kíváncsiságból megnéztem a nyeretesek listáját.
Van aki többet is nyert.
Vajon ők fórumosok?
Már nem ott dolgozik, de én játszanék a kupakkal.

Gondolom aki százával küldi az sem veszi.....mert azon már akár telkót is vehet nem?

a kocsmában meg tudomásom szerint nem 0,5 literes pepsikkel kereskednek!!

És ha a pepsinél dolgozik akkor meg törvénytelen, de mindegy!!
Lehet kocsmában dolgozik, vagy a Pepsiben.

10 évvel ezelőtt jártam egy fiúval aki a Pepsinél dolgozott Soroksáron, akkor miért nem tudtak ilyen akciók lenni....

Hagyjuk már, majd pont százával!! Hááát én ezt ne hiszem el!! hogy mirod te ezt anyagilag!! Vagy múltkor te vitted el az ötöst!!

Néha irigylem magunkat, az a legnagyobb gond amint olvasom, hogy ki nyer telefont, ki nem meg mennyi fund. pólót vehet magának. Végülis nem is rossz.

NEM, de nincs hiany, van mit küldeni... Na, jol van, megyek aludni, mert éjszakas leszek, var a melo: éjféltöl reggelig PEPSI kodküldés, keményen...
Flyguy! Te magad vagy a kupakgyár vazze?! Vagy te itatod az egész várost?
O.K., csak este 10-töl reggel 8-ig szazaval küldtem a kodokat, délelött meg elaludtam..
FlyGuy
Ne kamuzz már! Előbb vedd fel a telefont......

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások