Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 273 / 9336 oldal |
Reál 30.000-es utalvány?
Feladó: PROGRESSIVE BEX KFT.
Lidl Nescafe uti lehet?
Lidl Nescafe uti lehet?
Köszönöm a válaszokat!
Jendal!
Jó pár nap.De hiába tölti fel az ember a blokkfotót, még bekérik pluszban e-mailben is, aztán megint eltelik pár nap, akkor meg ezért a nyomorult 5000-ért elkérik még a lábad méretét is azzal, hogy valós adatokat adj meg, mert ellenőrzik. Agyrém.
Jó pár nap.De hiába tölti fel az ember a blokkfotót, még bekérik pluszban e-mailben is, aztán megint eltelik pár nap, akkor meg ezért a nyomorult 5000-ért elkérik még a lábad méretét is azzal, hogy valós adatokat adj meg, mert ellenőrzik. Agyrém.
jendal
felugró nyertes üzenetnél feltöltöttem a blokkról készült fotót. Talán másnap jött egy e-mail amiben kérték, hogy küldjem el a blokkról készült fotót és pár adatot. Ezt is megtettem, mert már volt levélváltásom másik játék kapcsán szóval ismerős volt a szitu, hogy el kell küldenem (ismét). Talán ebben a levelükben már jelezték, hogy legyünk türelmesek több ideig eltart mire újra jelentkeznek, ne írogassunk (valami hasonló szöveg). 6 napja küldtem el az e-mailt, ma jött a az elfogadó e-mail, amiben kérnek még pár személyes adatot, hogy le tudják jelenteni a NAV felé a nyereményt és hogy januárban ki tudják küldeni az M30ast.
felugró nyertes üzenetnél feltöltöttem a blokkról készült fotót. Talán másnap jött egy e-mail amiben kérték, hogy küldjem el a blokkról készült fotót és pár adatot. Ezt is megtettem, mert már volt levélváltásom másik játék kapcsán szóval ismerős volt a szitu, hogy el kell küldenem (ismét). Talán ebben a levelükben már jelezték, hogy legyünk türelmesek több ideig eltart mire újra jelentkeznek, ne írogassunk (valami hasonló szöveg). 6 napja küldtem el az e-mailt, ma jött a az elfogadó e-mail, amiben kérnek még pár személyes adatot, hogy le tudják jelenteni a NAV felé a nyereményt és hogy januárban ki tudják küldeni az M30ast.
írogass csak nekik, jó gyakran és arról az emailról, amiről nyertél
" alt="
">
" alt="
">Ecofamily játéknál a nyertes blokkfotó feltöltése után mennyivel értesít hogy jóváhagyták?
FluGuy - nem neked írtam.
kincs
most komolyan a játék vége után tizenpár nappal képes vagy zaklatni a lebonyolítót (Rewartot), hogy hol van már a nyereményed?
Remélem, hogy végre benne lesz majd a játékszabályokban, hogy aki nem tudja értelmezni a 70 vagy 90 napot, és 2 hetente próbál "érdeklődni", simán ki lehet zárni, nyereménye pótnyertesre szállhat
" alt="
">
most komolyan a játék vége után tizenpár nappal képes vagy zaklatni a lebonyolítót (Rewartot), hogy hol van már a nyereményed?
Remélem, hogy végre benne lesz majd a játékszabályokban, hogy aki nem tudja értelmezni a 70 vagy 90 napot, és 2 hetente próbál "érdeklődni", simán ki lehet zárni, nyereménye pótnyertesre szállhat
" alt="
">zshajni
Nemrég próbáltam, nálam rendben van. Biztos, hogy mindent karakterhelyesen írtál? Az AP-kód helyesen: "A23000022", a nyugtaszám formátuma pedig: "1234/01234"
Nemrég próbáltam, nálam rendben van. Biztos, hogy mindent karakterhelyesen írtál? Az AP-kód helyesen: "A23000022", a nyugtaszám formátuma pedig: "1234/01234"
Remélem nem volt még téma - Valdor blokkot hogy a csudába lehet feltölteni?
Nem fogadja el a nyugtaszámot, de az apt sem.
Bangék pedig nem sűrűn veszik fel a telefont.
Nem fogadja el a nyugtaszámot, de az apt sem.
Bangék pedig nem sűrűn veszik fel a telefont.
Everydayme játékon a 20 ezres nyeremény Spar kártyáról valakinek valami híre, információja?
Lidl Nescafé
Köszönjük megkeresését!
A nyeremények jelenleg beszerzés alatt állnak, azért nem tudtuk még kiküldeni őket nyerteseink részére. A Részvételi Feltételekben foglaltak szerint a nyeremények legkésőbb 2024. április 28-ig kerülnek kiszállításra munkanapokon reggel 8 és délután 17 óra között.
Üdvözlettel,
a Nestlé csapata
Köszönjük megkeresését!
A nyeremények jelenleg beszerzés alatt állnak, azért nem tudtuk még kiküldeni őket nyerteseink részére. A Részvételi Feltételekben foglaltak szerint a nyeremények legkésőbb 2024. április 28-ig kerülnek kiszállításra munkanapokon reggel 8 és délután 17 óra között.
Üdvözlettel,
a Nestlé csapata
A szervező legkésőbb március 04-ig 2 alkalommal e-mailben értesíti a nyerteseket az info@auchan.hu e-mail címről az általuk megadott címen és egy alkalommal telefonon.
A nyerteseknek az értesítéstől számított 7 (hét) naptári napon belül kell válaszolniuk.
Ha nincs válasz, kezdődik elölről az egész a tartalék nyertessel.
Április 30-ig él az információs e-mail cím:
auchanonlinejatek@a4c.hu
A nyerteseknek az értesítéstől számított 7 (hét) naptári napon belül kell válaszolniuk.
Ha nincs válasz, kezdődik elölről az egész a tartalék nyertessel.
Április 30-ig él az információs e-mail cím:
auchanonlinejatek@a4c.hu
Auchan online vásárlás 25 ezer Ft-os nyereményjátékban nyert valaki? Kapott valaki értesítést?
Igen, az első héten megnyertem az okosórát a Dreher játékon.Talán a héten már postázzák is.
Dreher 170 jatekon nyert mar valaki kozulunk?
Ez csak egy minta.⁸
ZORRO köszönöm de a dátumot elirtad szerintem, majd vissza keresem ha lesz időm
marcsi8
2024.07.16. 18:18
2024.07.16. 18:18