Archivum - Pall Mall cigaretta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 273 / 319 oldal |
VAN 2 DARAB PM KÓDOM AKINEK KELL AZ ÍRJON
PM kódok elkeltek
sziasztok,
Még mindig van 15 db kódom, vigyétek! Knorrr vkódot (esetleg DE pontot) szeretnék érte, de nem kötelező, csak ne dobjam ki - valaki nyerjen velük, ha már nekem most semmit nem sikerült...
e-mailben, légyszi
Még mindig van 15 db kódom, vigyétek! Knorrr vkódot (esetleg DE pontot) szeretnék érte, de nem kötelező, csak ne dobjam ki - valaki nyerjen velük, ha már nekem most semmit nem sikerült...
e-mailben, légyszi
tegnap 4:0,ma 3:0 a pall mallnak.
Tudom persze 

hát én is a rekord szélén állok....40et még talán nem, de 30at már biztos beküldtem...és semmi :'(
de majd a peugeot
de majd a peugeot

Hugi 71
Tudod hogy csak irigykedtem!!!
Tudod hogy csak irigykedtem!!!
Az egy tucattól még én is igen messze állok 

Hugi 71
ki ebben- ki abban szerencsés... nekünk meg nincs medálból egy tucat
Azért szorítok ám neked!Sajna én sem nyertem még a héten,pedig jó lenne még napszamcsi itt a hajrában
ki ebben- ki abban szerencsés... nekünk meg nincs medálból egy tucat
Azért szorítok ám neked!Sajna én sem nyertem még a héten,pedig jó lenne még napszamcsi itt a hajrában
Hát itt azt hiszem én vagyok a rekorder, sajna negatív értelemben
40:0 

40:0 

Bond: regizni kell a megadott telcsiszámon,lásd lentebb!
Jul. 29-ig tart a játék,majd küldenek 1 DM-levelet,abban lesznek a részletek.
Nyehető kocsi,srtandtörölköző és még vmi,arra nem emlékszem.
A cigiben lévő kártyákon a bekarikázott nyereményt,pl. kocsi,törölköző stb,kell beküldeni levélben.
Az autós képből elég 1-et,a többiből többet is lehet!
De,az infóvonalon mindent elmondanak+a játékos promós levélben is sztem benne lesz minden!
Jul. 29-ig tart a játék,majd küldenek 1 DM-levelet,abban lesznek a részletek.
Nyehető kocsi,srtandtörölköző és még vmi,arra nem emlékszem.
A cigiben lévő kártyákon a bekarikázott nyereményt,pl. kocsi,törölköző stb,kell beküldeni levélben.
Az autós képből elég 1-et,a többiből többet is lehet!
De,az infóvonalon mindent elmondanak+a játékos promós levélben is sztem benne lesz minden!
Köszi. 

Nem dohányzom, info ismerősöktől:
A Bond Street csomagolásában kis kártya van, mellyel azonnali ajándékokat, és autót lehet nyerni. Részletek: 06 40 98 88 78
Állítólag máj.16.-júl.29.
A Bond Street csomagolásában kis kártya van, mellyel azonnali ajándékokat, és autót lehet nyerni. Részletek: 06 40 98 88 78
Állítólag máj.16.-júl.29.
Köszi! Akkor figyelünk. 

Sada! Most indul. Az infovonal csak annyit mondott,hogy a részletek a dobozokon.
PallMall ezena héten véget ér.
Van a Bond-dal játék?
Van a Bond-dal játék?

ördöngös
e-mail ment
e-mail ment
Szeretnék a Pallmail és a Bond játékba résztvenni.Sehol sem találoma szükséges alapismereteket,hol keressem?A jótanácsot megköszönöm
Szeretnék a Pallmail és a Bond játékba résztvenni.Sehol sem találoma szükséges alapismereteket,hol keressem?A jótanácsot megköszönöm
Ma végre nekem is szerencsém volt a kódbeküldéssel.