// Baba-Mama csere-bere
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 274 / 539 oldal |
Ez a libero ajándékos mikor kezdődött?
Adj, ha van mit,
kérj, ha kell vmi,
de ne ítélkezz, főleg a körülmények ismerete nélkül!
Ha vki vmit kér, neked van és szívesen odaadnád, írj neki emailt, egyeztessetek magánban, de felesleges egy egész oldalon kérkedni a jóságoddal?!
(Végül is olyan dolgot ajánlasz fel, amire neked vmiért nincs szükséged.)
kérj, ha kell vmi,
de ne ítélkezz, főleg a körülmények ismerete nélkül!
Ha vki vmit kér, neked van és szívesen odaadnád, írj neki emailt, egyeztessetek magánban, de felesleges egy egész oldalon kérkedni a jóságoddal?!
(Végül is olyan dolgot ajánlasz fel, amire neked vmiért nincs szükséged.)
Szia!
Érdekelne a libero kupon
azok pont nincsenek amiket kértél.
Van esetleg más amit szeretnél?
Érdekelne a libero kupon
azok pont nincsenek amiket kértél.
Van esetleg más amit szeretnél?
Merju ,örülök ,hogy maradt felesleges kuponod és felajánlod egy egész oldalon picit látványosan
" alt="
">
( én is szoktam segíteni ,ha lehetőségen van csendben .....)
" alt="
">
( én is szoktam segíteni ,ha lehetőségen van csendben .....)
FELAJÁNLÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CSIPKET RÉSZÉRE!!!!!!!!!! C&A kuponom!!!!!!!
Legyen nektek is mesekönyvetek.
Sok szerencsét neked Gabesz
A mai világban senki nem akar adni csak kapni szeretne, Jót tenni Jó.
csipket
Hozzászólás - 2008. augusztus 25. :: 22:30
"Marcsi-35
Hozzászólás - 2008. augusztus 25. :: 21:42
csipket ,nincsen . Gondolod van itt olyan ember aki a C&A kupont felajánlaná ,mikor milyen drága a gyerekruha ?"
Köszönöm "kedves" hozzászólásod; csak érdeklődtem, nem gondoltam, hogy letolást kapok érte. Azt azért leírnám, hogy én például nem használtam fel a két C&A-s kuponomat(elcseréltem másra), mert nekem így is drágák lettek volna a ruhák; turiból öltöztetem a gyerekeimet. Most is csak azért szeretnék szerezni C&A-s kupont, mert egy anyuka azért cserébe adna Disney-s könyvet a gyerekeimnek. Nemcsak a ruhák, a könyvek is drágák. S bár könyvtárból szoktam a gyerekeimnek kölcsönözni, minél több saját mesekönyvet szeretnék Nekik adni, mert imádják a szép meséket, képeket.
Jó éjt mindenkinek!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CSIPKET RÉSZÉRE!!!!!!!!!! C&A kuponom!!!!!!!
Legyen nektek is mesekönyvetek.
Sok szerencsét neked Gabesz
A mai világban senki nem akar adni csak kapni szeretne, Jót tenni Jó.
csipket
Hozzászólás - 2008. augusztus 25. :: 22:30
"Marcsi-35
csipket ,nincsen . Gondolod van itt olyan ember aki a C&A kupont felajánlaná ,mikor milyen drága a gyerekruha ?"
Köszönöm "kedves" hozzászólásod; csak érdeklődtem, nem gondoltam, hogy letolást kapok érte. Azt azért leírnám, hogy én például nem használtam fel a két C&A-s kuponomat(elcseréltem másra), mert nekem így is drágák lettek volna a ruhák; turiból öltöztetem a gyerekeimet. Most is csak azért szeretnék szerezni C&A-s kupont, mert egy anyuka azért cserébe adna Disney-s könyvet a gyerekeimnek. Nemcsak a ruhák, a könyvek is drágák. S bár könyvtárból szoktam a gyerekeimnek kölcsönözni, minél több saját mesekönyvet szeretnék Nekik adni, mert imádják a szép meséket, képeket.
Jó éjt mindenkinek!
Marcsi! Ismerős a sztorid. Az én lányom is mindig egyedül akarja kiönteni a wc-be a bili tartalmát.
" alt="
">
" alt="
">Te is elcserélted ,nem felajánlottad . Nekem duplán vannak egyidősek és egy a méretük is . Egy hónapja téli kabátot vettem az utolsó kuponokból ... Az enyémek is imádják a meséskönyveket tudom mennyibe kerülnek ....
"Marcsi-35
Köszönöm "kedves" hozzászólásod; csak érdeklődtem, nem gondoltam, hogy letolást kapok érte. Azt azért leírnám, hogy én például nem használtam fel a két C&A-s kuponomat(elcseréltem másra), mert nekem így is drágák lettek volna a ruhák; turiból öltöztetem a gyerekeimet. Most is csak azért szeretnék szerezni C&A-s kupont, mert egy anyuka azért cserébe adna Disney-s könyvet a gyerekeimnek. Nemcsak a ruhák, a könyvek is drágák. S bár könyvtárból szoktam a gyerekeimnek kölcsönözni, minnél több saját mesekönyvet szeretnék Nekik adni, mert imádják a szép meséket, képeket.
Jó éjt mindenkinek!
Köszönöm "kedves" hozzászólásod; csak érdeklődtem, nem gondoltam, hogy letolást kapok érte. Azt azért leírnám, hogy én például nem használtam fel a két C&A-s kuponomat(elcseréltem másra), mert nekem így is drágák lettek volna a ruhák; turiból öltöztetem a gyerekeimet. Most is csak azért szeretnék szerezni C&A-s kupont, mert egy anyuka azért cserébe adna Disney-s könyvet a gyerekeimnek. Nemcsak a ruhák, a könyvek is drágák. S bár könyvtárból szoktam a gyerekeimnek kölcsönözni, minnél több saját mesekönyvet szeretnék Nekik adni, mert imádják a szép meséket, képeket.
Jó éjt mindenkinek!
Remélem
" alt="
">
" alt="
">Timi ,ott fogsz hamar meglátod
" alt="
"> ...csak ne akarná egyedül kiönteni a wc-be
" alt="
">
" alt="
"> ...csak ne akarná egyedül kiönteni a wc-be
" alt="
">Libero nekem is küldött selejt pelenka helyett új csomagot, csak a pelust kellett beküldeni. Nekünk a fél csomag pelenka egyik felén nem volt ragasztó.
Nem most volt már a selejt kb egy éve de legközelebb visszakapják...
Nekem jó volt a minta. Nekem a Pampers széle maradt a kezemben, kétszer is
hát közbe van a pampersnek is olyan hogy a ragasztó fül kinyitva van és ugy így már nem tapad rendesen ha felveszem
legközelebb visszaküldöm
" alt="
">
legközelebb visszaküldöm
" alt="
">libero cseréli a hibás pelust (aminek leszakadt a ragacsa), én is futottam már bele, de kidobtam.
óóó a bilike legalább már én is ott tartanék:p
Aki nem kapott levelet az is regisztrálhat az oldalon. Az egyetlen feltétel hogy 3 év alatti legyen a gyereked. Enyém az még pár hónapig, így mi is tudunk játszani. Igaz már nem használunk pelust nagyon, mivel nappali szobatiszta nagyjából.
Timi ,ha olyat találsz küldd vissza , a barátnőm ezt tette és küldtek neki helyette egy csomaggal !
" alt="
"> ( mondjuk nekem eszembe sem jutott volna )
" alt="
"> ( mondjuk nekem eszembe sem jutott volna )
? honnan tudod ? tényleg selejt volt amit nekem küldött ,20 év gyakorlat után már csak nem cibálom le direkt a pelus záróját ..
igen igaz bár már én liberoban is találkoztam selejtel... senki és semmi sem tökéletes