Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 274 / 9336 oldal |
akkor várjunk együtt,csak megérkezik már
Én sem tudom a Lindt blokkot feltölteni a dátumot és az időt nem fogadja el, pedig úgy csináltam ahogy írja. köszönöm ha segít valaki
jojó! Én várok még
kettőt várok
jojó
Te hányat kaptál már meg a 3ból?
" alt="
">
Te hányat kaptál már meg a 3ból?
" alt="
">Nagyon köszi
" alt="
"> KicsiGila !
" alt="
"> KicsiGila !Kedves jojó! Én várok még egyet.
Lidl Nescafe utalványt vár még vki ?
Lindt játéknál nem tudom feltölteni a blokkom,többszöri pŕóbálkozàsra sem fogadja el a dátumot,pedig a megadott formátumban írom be.járt már esetleg más is így?
Vasaló ,hajszárító vásárlással játékot tud vaki ?
Osztrák játékok fel szoktak az infóknál tűnni.
Én is nyertem már sógoréktól.
El kell olvasni a hivatalost.
Én is nyertem már sógoréktól.
El kell olvasni a hivatalost.
Ennyi erővel az osztrák nyereményjátékokat is be lehetne írni. Más kérdés, hogy legtöbbször a lakóhelynek is ottaninak kellene lenni.
Az országhatár egy ötöde a magyar-román határ (448 km).
robbe77
"Román nyereményjátékokhoz mi közünk?"
Ha nem érdekel, akkor ugord át.
A főoldalra biztosan nem kerül föl.
De nagyon sokan járnak át vásárolni a határ közeléből mert ott sok minden sokkal olcsóbb.
"Román nyereményjátékokhoz mi közünk?"
Ha nem érdekel, akkor ugord át.
A főoldalra biztosan nem kerül föl.
De nagyon sokan járnak át vásárolni a határ közeléből mert ott sok minden sokkal olcsóbb.
jojó 2024-03-12 :: 19:11
és már nem is olyan jó áraik vannak. Olcsóbban is lehet kapni sok mindent, ami náluk drágább.
és már nem is olyan jó áraik vannak. Olcsóbban is lehet kapni sok mindent, ami náluk drágább.
FlyGuy 2024-03-12 :: 18:56
Vágási Feri
Dehogy érte meg..
az egész játék nem éri meg,... 5000+ ért kell vásárolni, amivel 5000es saját utalványuk nyerheted meg... még akkor is necces ha, visszautalják bankszámlára , de így meg a legalja.
Vágási Feri
Dehogy érte meg..
az egész játék nem éri meg,... 5000+ ért kell vásárolni, amivel 5000es saját utalványuk nyerheted meg... még akkor is necces ha, visszautalják bankszámlára , de így meg a legalja.
A Zewa(Maxxon) azért értesítgeti vajon a nyerteseket?
Ezt csak úgy itthagyom.
Türelmes voltam, nem írtam a Sport szeleteseknek.
Az 5-én küldött pótnyertes blokkot most igazolták vissza.
Türelmes voltam, nem írtam a Sport szeleteseknek.
Az 5-én küldött pótnyertes blokkot most igazolták vissza.
Bocs, de én erre válaszoltam:
"Ha előre sorsolták a nyerő időpontokat akkor a last minute pályázatoknak nem sok esélyük van .... , mert nem tartom valószínűnek, hogy a heti nyeremény nyerő idöpontja vasárnap este lenne."
"Ha előre sorsolták a nyerő időpontokat akkor a last minute pályázatoknak nem sok esélyük van .... , mert nem tartom valószínűnek, hogy a heti nyeremény nyerő idöpontja vasárnap este lenne."
...
Ha utólag sorsolnak, BIZTOSAN benne vagy a kalapban.
Nyerő időpontnál nem. Mint pl. a szkrevónál. Mert lehet, hogy mar kedd reggel megnyerte valaki a heti nyereményt. Az, hogy mikor kap róla értesítést már másodlagos.
Ezt értsük már meg végre.
Bárhogy is, ez a jsz így értelmezhetetlen.
Ha utólag sorsolnak, BIZTOSAN benne vagy a kalapban.
Nyerő időpontnál nem. Mint pl. a szkrevónál. Mert lehet, hogy mar kedd reggel megnyerte valaki a heti nyereményt. Az, hogy mikor kap róla értesítést már másodlagos.
Ezt értsük már meg végre.
Bárhogy is, ez a jsz így értelmezhetetlen.