queene nálunk sincs megnevezés a blokko, tehát én is rendszeresen terméknév nélküli, akciós árral nem egyező blokkokat küldök be. Csak a múltkor kaptam gutaütést, mert a pénztáros egyszerre ütötte be a két sportszelet árát (fejben összeadta).
És ha nem olvasható a termék megnevezése a blokkon, és nem is akciós áron adták, akkor mi van? Érvénytelen a pályázat?
Innentől kezdve nem biztos, hogy érdemes a Coopban vásárolnom, ezeréves pénztárgépeik vannak, amik csak az összeget ütik rá a blokkra, megnevezést nem, és az akciós árakat is nagyon ritkán tartják be. (Bár azért előfordul, most pl. A Delikát, A Rama Margarin és a Globus cuccok ára, sőt még a Cherry Queen is stimmel). És errefelé szerencsére nem szokásuk az akciós cuccok eltüntetése
Az érdekes viszont az , hogy többször is nyertem már a Coop-pal, a múlt héten is érkezett egy 10ezer Ft-os utalvány tőlük, és meggyőződésem, hogy sose stimmelt a blokkjaimon az ár, mert emlékszem, hogy bosszankodtam borítékoláskor, hogy átvágtak, drágábban adták, megnevezés pedig nem lehetett rajta
De hát végülis úgyis olyat veszek csak náluk, amit amúgy is meg kéne, a beküldéssel meg csak a bélyeg árát veszíthetem

Minya
Lehet, hogy valami fantom Coop-ba tévedtél be?
Én is kaptam válakszt:
Az akciós árak minden esetben a készlet erejéig érvényesek. Amennyiben a blokkról egyértelműen leolvasható a vásárolt termék megnevezése, de nem az akciós áron vásárolták akkor is érvényes pályázatnak tekintjük.
Nekem a COOP-nál az üzletben azt mondták amikor rákérdeztem, hogy ők nem kaptak akciós árut, ezeket az árakat viszont nem tudják tartani. A legérdekesebb, hogy az üzleten ki van írva, hogy CCOP, a COOP oldalán viszont nem szerepel az üzletek között.
Sziasztok itt a válasz:
A nyereményjátékoknál meghirdetett árak kötelezőek a boltokra nézve az
akciós készlet erejéig
thiefman
Én is írtam, a honlappal kapcsolatos ötleteimmel is. Én is beírom, ha kapok választ.
Macskusz
coop.hu, majd az elérhetőségek oldalt válaszd. Ott megkeresheted, hogy melyik régióhoz szeretnél telefonálni, írni. De van egy közvetlen email:
uzletlanc@coop.hu
az jó lesz.
Ha tudsz adni mail címet, akkor én is rákérdezek. De egy telcsiszám sem jönne rosszul. Gondolom a játékkiírásnál van, de itt a neten nyagyon apró az apróbetűs rész.
Írtam a Coopnak megkérdeztem, hogy működnek a dolgok. Ha megjön a válasz beírom.
Szerintem is kötelező annyiért adniuk, amennyiért a központ meghírdeti
Nekem soha nincs akciós újságom, csak a netről szedem a Coopos infókat. Többször is olvastam itt, hogy nem kötelező nekik annyiért adni, ami az újságban van. Ez csak egy ajánlott ár.
Na és így is tapasztalom, mert már nyertem náluk, és nem azon az áron vettem a terméket ami a hirdetésben állt.
Hasonló tapasztalatokat szereztem a Reálban. Nem volt akciós cucc és ugyanezt mondták, hogy ők nem tudják tartani az akciós árakat mert az beszerzési áron van és "nem éri meg". Elmentem az üzletvezetőhőz, illetve elkértem a vásárlók könyvét. Mondtam nekik, hogy megveszem 30 forinttal drágábban, de beírom. Nagyon sürgősen ideadták akciós áron.

Mindenkinek ajánlom, hogy ne hagyja, mert kötelességük a meghírdetett akciót tartani különben kemény büntetések járnak érte, pláné, hogy a blokkal bizonyítható, hogy valóban drágábban adták. Igaz időbe kerül de talán tanulnak belőle és idővel felhagynak azzal, hogy drágábban adják az akciós árukat.
A közelünkben lévő COOP-ban sem érvényesek az aktuális újságban szereplő árak. Azt mondták a boltban, hogy ők azt nem tudják tartani.
Macskusz nem szóltál az árak miatt ? Nem adhatnák drágábbért !
Én is jártam több Coopban is, de múlt hónapban nem találtam sokat a meghirdetett termékek közül.
Ráadául a legnagyobb problémám az, hogy az akcióban résztvevő termékeket 90%-ban nem tudom megvenni a meghirdetett áron, csak jóval drágábban.
Ma is a DE kávé 299 helyett 339 volt. A Cherry Queen 479 Ft -ot ért.
Bp. IX. ker. Üllői út, a Pöttyös utcánál. Ez a lakásomhoz legközelebb eső "közért", szinte naponta teszek benne egy tiszteletkört, tehát nem tudja senki bemesélni, hogy pont az orrom előtt fogyott el vagy épp holnapra várják.
A múlt hónapban egy újpesti COOP-ban is megfordultam, ott is minden beküldendő cucc hiányzott.
Sajnos, amerre én járok, nincs több COOP, de az itteni fórumos beszámolókból úgy látom, máshol sem sokkal jobb a helyzet.
Pedig a kukoricájuk finom. Csak naturt szoktam venni, a többit nem szeretem.
Lehetne velük vk-os játék, mert az emelt díjasban nem veszek részt.
Anikó Győrben se jobb a helyzet. A múlt hónapba én se tudtam kettő akcióst beküldeni, mert nem votl a Coopban. Érdekes azért.
Majd holnap elmegyek megnézem a mostaniakkal mi a helyzet.
Miss Popcorn oldalát nem frissitik már elég régóta!Már beszéltem is velük és semmi,vagyis annyi, hogy eltűntek a hatalomkártyás és az sms játék kérdései. Ez azért aggaszt, mert amikor smst kellett küldeni a jó válasszal én legalább öt alkalommal küldtem, amiből az elsőnél rossz volt a válasz, de így is levette a kártyámról a pénzt,persze nem kevés összeggel, aztán nyerteseknek sem híre-sem hamva.
Aztán ott voltak a hatalomkártyás játékok. Akármennyit vettem, egyikben sem volt, pedig benne kellett volna lenni.
Ja meg a fényképekkel Párizsba játék. Ugyanazok a fényképek már december óta, ráadásul utolsó szavazatállás frissités január 25-én volt.Így minek küldje be az ember a gyerek fényképét?!
Meg persze minek is indítanak játékot, ha egymáshoz passzolgatják a labdát, egymásra mutogatnak, hogy ennek meg ennek kellett volna....de gondolom ezt már mindenki ismeri
Hát ennyit a miss popcornról...
Anikó
De ez melyik coopban volt? Város, cím? Hogy tudjuk, oda nem kell mennünk.
Miskolcon az árucsarnokban minden kapható.
A COOP hozza a formáját: pánikszerűen lekapkodták a polcokról a Cherry Qeenes dobozokat, a játék kezdete előtti napon háromféle is volt, és telepakolták a helyét Cherry Love desszertekkel. Hátha csak az elejét olvassa a kedves vevő.
A februári 3 játékuk mindegyikéből hiányzott a "fő" beküldenivaló egész hónapban.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások