Archivum - Pall Mall cigaretta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 274 / 319 oldal |
Ja persze egy másik kóddal!
Hát ez a reggel se semmi a Pall Mall-nél.
6x írtam be a kódót leellenőrizve, és kiírta, hogy nem helyes....
de minden rosszban van valami jó,
újabb USB kulcstartó
6x írtam be a kódót leellenőrizve, és kiírta, hogy nem helyes....
de minden rosszban van valami jó,
újabb USB kulcstartó

sada
Tudtam, hogy valami ritka név és L betűs. De úgyis tudjátok, hogy miről beszélek.
Tudtam, hogy valami ritka név és L betűs. De úgyis tudjátok, hogy miről beszélek.

Majdnem.
Kaszás Géza és Kovács Lázár
Kaszás Géza és Kovács Lázár
A kódos játék előtti pall mall játékon kapott valaki újságelőfizetést vagy főzőcskét a fiúkkal? Kaszás Gézával és Lőrinccel? Lőrincben nem vagyok biztos, az arca előttem van, de a srác neve nem.
Fenéket.
Egyszerűen van néhány karakterük, amit elég nehéz beazonosítani, vagy könnyűelnézni.
Volt már nekem is olyan, hogy a 3. variáció jött be.
Ezért jó neten küldözgetni, ott nem kerül pénzbe a kísérletezés.
Egyszerűen van néhány karakterük, amit elég nehéz beazonosítani, vagy könnyűelnézni.
Volt már nekem is olyan, hogy a 3. variáció jött be.
Ezért jó neten küldözgetni, ott nem kerül pénzbe a kísérletezés.
mel6, szerintem direkt csinálták, hogy ne nyerjen olyan sokat egy ember -ezt úgy gondolom- érdekes, hogy már els sem fogad jó kódokat...

sziasztok,
Van sok Pall Mall kódom. Legfőképpen Knorr kódot szeretnék érte (vagy DE pontot)
Van sok Pall Mall kódom. Legfőképpen Knorr kódot szeretnék érte (vagy DE pontot)
Köszi Sada!
Iwettke
Futár hozza majd néhány hét múlva.
Nem kell a kódot megőrizni.
Futár hozza majd néhány hét múlva.
Nem kell a kódot megőrizni.
Sziasztok!
Eddig 3 héten át küldtem a heti négy kódot, és nem nyertem semmit, erre képzeljétek ma nyertem végre!
Csak az érdekelne, hogy hogyan fogom megkapni... nem tudja valaki?

Eddig 3 héten át küldtem a heti négy kódot, és nem nyertem semmit, erre képzeljétek ma nyertem végre!
Csak az érdekelne, hogy hogyan fogom megkapni... nem tudja valaki?

Köszönöm 

Még ezen a héten.
Lusta vagyok megnézni, nem mondanátok meg, meddig tart a PallMall játék? 

telko
ma reggel nekem sem fogadott el 1 kódot, aztán többszőr nem is próbálkoztam azzal, viszont a 4 kódból ma egyikkel sem nyertem
ma reggel nekem sem fogadott el 1 kódot, aztán többszőr nem is próbálkoztam azzal, viszont a 4 kódból ma egyikkel sem nyertem
Nekem nem volt vele gondom,de sajna egyik kód sem nyert,hát nem lesz digis gépem.

Bár nem vagyok elégedetlen, de ma reggel igen érdekes volt a Pall Mall kód beküldése.
A jól beírt kódókra azt írta ki, hogy nem jó, utána elfogadta.
Talán két nyerő időpont volt?
Érdekes
A jól beírt kódókra azt írta ki, hogy nem jó, utána elfogadta.
Talán két nyerő időpont volt?
Érdekes

Pall Mall kódok elkeltek!!
Sajnos ma sem sikerült a napszeműveg, aki többet nyert vagy elcserélné más ajándéktárgyra, kérem, keressen meg mailben.
Pall Mall kódok elkeltek.