Ingyenes dolgok, vásárláshoz kötött ajándékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 274 / 393 oldal |
korrekt leirás,azzal a kieg.-gel,hogy szerintem csak xp-vel kocog...
Akit érdekel ez a telefonálási lehetőség:
http://netert.hu/main/index.php?option=content&ta
sk=view&id=141&Itemid=25
Elég korrekt.
A www.voipbuster.com oldalon lehet megtalálni azokat az országokat, ahová ingyenesen lehet (egyenlőre) VEZETÉKES telefont hívni.
A működése egyszerű.
Kell hozzá:
-számítógép
-Windows operációs rendszer
-Hangfal, vagy fejhallgató
-mikrofon
A www.voipbuster.com oldalról letöltöd a programot, elindítod a telepítést.
Ha telepítetted, akkor elindítod a start menüből.
Ekkor kérni fogja, hogy regisztráld magadat.(new user)
Megadsz egy felhasználói nevet, meg egy jelszót.
Közli,hogy kész a regisztráció, majd rögtön kéri is a nevet és a jelszót.
Nyomsz egy ok-ot.
Rákattintasz a dialpad gombra, beírod a hívott számot pl szegedi számot akarsz hívni akkor:
003662.....
Mintha külföldi számot hívnál.
1 perc után bont, de újra lehet hívni. Akárhányszor telefonálhatsz.
Ha van kérdés írjatok bátran
http://netert.hu/main/index.php?option=content&ta
sk=view&id=141&Itemid=25
Elég korrekt.
A www.voipbuster.com oldalon lehet megtalálni azokat az országokat, ahová ingyenesen lehet (egyenlőre) VEZETÉKES telefont hívni.
A működése egyszerű.
Kell hozzá:
-számítógép
-Windows operációs rendszer
-Hangfal, vagy fejhallgató
-mikrofon
A www.voipbuster.com oldalról letöltöd a programot, elindítod a telepítést.
Ha telepítetted, akkor elindítod a start menüből.
Ekkor kérni fogja, hogy regisztráld magadat.(new user)
Megadsz egy felhasználói nevet, meg egy jelszót.
Közli,hogy kész a regisztráció, majd rögtön kéri is a nevet és a jelszót.
Nyomsz egy ok-ot.
Rákattintasz a dialpad gombra, beírod a hívott számot pl szegedi számot akarsz hívni akkor:
003662.....
Mintha külföldi számot hívnál.
1 perc után bont, de újra lehet hívni. Akárhányszor telefonálhatsz.
Ha van kérdés írjatok bátran

És hogyan tudok majd beszélni?Én a páromat hívnám Németországban.És ha vonalasat hívok ami belföldi?Segíts légyszi!Pontosan írd le,hogyan csináljam.
Köszi
Köszi
Nekem nem sikerül.pontosan írd már le,hova és mit kell csinálni,mit kell beírni.
telepíted,elindítod, beírod a felhasználóneved, jelszavad... ennyi a regisztráció...(magyarul nincs is) aztán meg elindul a hívó program, ott beírod a telószámot (0036.......) aztán már tárcsáz is...semmi extra...ha valahol elakadnál akkor szólj! 

És hogy működik?Miket kell beírni a telepítés után?
Az aquafresh kérdőív már 1 éve rajta van a honlapon, azóta nem frissítették. Én még tavaly megkaptam a termékmintát...
www.voipbuster.com
az oldalról le lehet tölteni egy programot, aminek segítégével ingyen lehet hívni vezetékes telefonokat! Egyszerre 2 percet enged, aztán szétkapcsolja a vonalat, de abban a pillanatban, hogy szétkapcsolta, már lehet is újra tárcsázni!! És telejesen ingyenes! Akár Németországba, Kanadába, Csehországba...(és persze sok más közt, Magyarországra is
)
az oldalról le lehet tölteni egy programot, aminek segítégével ingyen lehet hívni vezetékes telefonokat! Egyszerre 2 percet enged, aztán szétkapcsolja a vonalat, de abban a pillanatban, hogy szétkapcsolta, már lehet is újra tárcsázni!! És telejesen ingyenes! Akár Németországba, Kanadába, Csehországba...(és persze sok más közt, Magyarországra is
)http://www.aquafresh.hu/
A következő kvíz kitöltésével az első 2500 regisztráló ajándék Aquafresh Extreme Clean termékmintában részesül.
A következő kvíz kitöltésével az első 2500 regisztráló ajándék Aquafresh Extreme Clean termékmintában részesül.
A Fotexnet nekem is küldött már ilyen Kérdöíves meghívókat. Legtöbbjüket - természetesen a nyereményeseket - hamar ki is töltöttem. Eddig semmit sem hallottam a nyertesekröl vagy azokról, akik garantált ajándékot kapnak. A honlapjukon 1 szó nincs ezzel kapcsolatban. Talán érdemes lenne felhívni a telefonszámukat vagy írni nekik 1 emilt.
A Hollywood Multiplex mozik büféjében Madagaszkár ajándékok a Kinder gyerekmenüben.
június 9-15.: notesz
június 16-22.: zsírkréta készlet
június 23-29.: ceruza készlet
június 9-15.: notesz
június 16-22.: zsírkréta készlet
június 23-29.: ceruza készlet
Nagyon szépen köszi!
agyhulla
a villányi úton egylottózóba keresd a villamos végállomáson.villányi 4.
a villányi úton egylottózóba keresd a villamos végállomáson.villányi 4.
Aki a Villányi útra ment az rtlklubos ingyen képekért, az megtalálta az üzletet?
Köszi
Köszi
Fáreó
Én már tegnap sem mertem feltölteni,nehogy kitalálják,hogy határidőn kívűl volt a feltöltés,gizessek.
majd 17-én rossmannál,meg van még 90 képrp rendelhetőségem a Photo hallnál is.
Én már tegnap sem mertem feltölteni,nehogy kitalálják,hogy határidőn kívűl volt a feltöltés,gizessek.
majd 17-én rossmannál,meg van még 90 képrp rendelhetőségem a Photo hallnál is.
Még most reggel is lehet feltölteni képeket ,10 db-ot,az RTL-klubosra az ingyen előhívásra. Még működik 1 darabig! Sztem elfeljtették levenni,de biztos nemsokára letiltják! Nagyon sokan veszik igénybe most is a sorszámokból itélve! 

http://www.vista.hu/vista_ajandek/index.php
Ajándék
2000 Ft-os digitális fotó kidolgozási kupont adunk Önnek AJÁNDÉKBA!
Jöjjön be irodánkba és mi megajándékozzuk Önt 20 db 10x13 cm-es, 2000 Ft értékű digitális fotó kidolgozási kuponnal. A kiszállítási költséget is mi álljuk. Próbálja ki, nem kerül Önnek semmibe!
A kuponokat kérje kollegáinktól Budapesten az Andrássy úti főirodában és bármelyik vidéki irodánkban.
Ajándék
2000 Ft-os digitális fotó kidolgozási kupont adunk Önnek AJÁNDÉKBA!
Jöjjön be irodánkba és mi megajándékozzuk Önt 20 db 10x13 cm-es, 2000 Ft értékű digitális fotó kidolgozási kuponnal. A kiszállítási költséget is mi álljuk. Próbálja ki, nem kerül Önnek semmibe!
A kuponokat kérje kollegáinktól Budapesten az Andrássy úti főirodában és bármelyik vidéki irodánkban.
megnézem
szűk

De szúkszavú vagy ma
Írtam mail-t
Írtam mail-t