Pepsi nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 275 / 284 oldal |
mel6 mail ment

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Hát Én nem védek senkit, de nem sajnálom senkitől!
birka7: ennyire nagy nyereményjátékos nincs, és nem létezik. Magánvéleményem viszont erősen van a dologról.
mia
ne,ne küldj semmit,de ki ne dobd őket,szükség lehet még rá
viszont ki ne vágd,mert szerintem úgy nem fogadják el,kérik az egész csomit
ne,ne küldj semmit,de ki ne dobd őket,szükség lehet még rá
viszont ki ne vágd,mert szerintem úgy nem fogadják el,kérik az egész csomit
valaki írja már meg hol laknak Markóék...jól megnézném őket magamnak
,főleg,hogy közel vannak 
,főleg,hogy közel vannak 
Lehet hogy csak Nagy nyereményjátékos!!!!!!
mel6
emilben nem kérdeztem meg, mert lassú, elküldjem postán most a kódokat tartalmazó csomagolást is? Kivághatom a kódot és csak azt, vagy az egész csomit?
emilben nem kérdeztem meg, mert lassú, elküldjem postán most a kódokat tartalmazó csomagolást is? Kivághatom a kódot és csak azt, vagy az egész csomit?
Aki nyer azt felhívják és úgy tudják meg ki is játszott?VAgy hogy megy?
Mel6: Kövesd a pepsi útját
valahol csak nyitnak egy colás-medencét 
valahol csak nyitnak egy colás-medencét 
Mel6, nem messze laknak tőletek
Pár számmal arrébb 
Pár számmal arrébb 
Sohaj
ez tök jó
de sajna nálunk nincs ilyen,de jó lenne tényleg tudni ki is az a Markó család...mert tuti nem isznak ennyi kólát...
igaz nagy Tatabánya,de hátha beléjük botlok valahol.
Én a helyetekben vigyáznék a markó és egyéb ilyen nevekkel regisztrálókkal itt a fórumon,mert mindenki olyan néven regizik amilyenen akar
ez tök jó
de sajna nálunk nincs ilyen,de jó lenne tényleg tudni ki is az a Markó család...mert tuti nem isznak ennyi kólát...
igaz nagy Tatabánya,de hátha beléjük botlok valahol.
Én a helyetekben vigyáznék a markó és egyéb ilyen nevekkel regisztrálókkal itt a fórumon,mert mindenki olyan néven regizik amilyenen akar
Sok szerencsét hozzá! 

birka7! Nem is kell irnod, ha nem erdekel, en mondtam: NEM ALKUDOZOK! Akkor vegyel Markotol, en az emlitett aron barmikor el tudom adni..
Cica,
gondolom azért, mert Tatabányán javítják a mobiltornyot, és nem tudják elérni a nyerteseket
gondolom azért, mert Tatabányán javítják a mobiltornyot, és nem tudják elérni a nyerteseket

Nem tudok neked mailt írni de markó0000 sokkal olcsóbban adja! 

birka7! Juniusban lesznek telefonok, ha erdekel, akkor hozza a futarceg! Ha akarsz venni, én adok, de nem alkudozok: az eladaskor ervenyes aktualis bolti ara alatt kereken 10ezerrel a tied a SE W550i!
Vajon a ma éccakás (0-6-ig) nyertesek miért nincsenek kiírva?
birka7 szerintem jobban jársz, ha megveszed a telefont üzletben!
Vicces!
Elég népes a családotok.