Épp akkora az esélye a vasárnap 23:58-as nyerő időpontnak,
mint a csütörtök délinek.
Nagyon nem mindegy...
Ha utólag sorsolnak, akkor a hét utolsó óráiban is érdemes regisztrálni. Mert biztosan benne vagy a kalapban. Mint pl. a Nádudvarinál.
Ha előre sorsolták a nyerő időpontokat akkor a last minute pályázatoknak nem sok esélyük van, akár az aznapi napi nyereményre oder a hetire... Főleg a hetire, mert nem tartom valószínűnek, hogy a heti nyeremény nyerő idöpontja vasárnap este lenne.
Ezért volna jó tisztán látni.
Vágási Feri
Globus
Tök mindegy, mikor sorsolnak: előre v. utólag, egy biztos:
Kedd éjfélig értesítik az előző heti nyerteseket.
Globus
Előszó
Már megmondtam, hogy a helyesírást ne keresd, mert eldugtam!
A sokkoló bagoly örökbefogadásos nyeremény után 4 milliós IKEA utalvány végül is nem rossz na nem majd készpénz a számlára - na még mit nem?!
De mi is történhetett?
Valószínű,hogy a Glóbus marketing főnöke rendelhetett egy összeszerelendő IKEA bútort.
Belső monológ: Gimnáziumot végeztem, diplomám van ne,hogy már ne igazodjak ki egy összeszerelési rajzon és ne tudjak becsavarni pár csavart!
Drágám! Áthívom a Pistát!
Mi van nem boldogulsz?
Ne viccelj mindjárt kész vagyok éppen csak megkell tartani az egyik elemet.
Két óra múlva: Na szépek vagytok és még Ti vagytok a férfiak?
Idáig fordítva tartottátok a rajzot! Na így kellett volna! Béla! Add a "B" tasakot már csak azt a 4 csavart kell a helyére csavarni és kész! Drágám, esküszőm hiányzik a "B" tasak, nem küldték le.
Rendben, holnap hívd fel Őket ,remélem telefonálni még tudsz Te kétbalkezes férfi szégyen! - A szomszéd Pist már közben hazasomfordált. Béla a marketing vezető ekkor esküdött bosszút, hogy egyszer még ráerőltet valakire egy Ikeás átkot
Köszi, bár a Globust továbbra se' értöm...
Vágási Feri
Nádudvari a napit a következő napon,
a hetit hétfőnként.
Globus
Szervező által a játék részvételi feltételeinek megfelelő Játékosokból előzetesen összeállított adatbázisból szoftver segítségével Lebonyolító sorsolja ki a nyerteseket. A Játékban az a kisorsolt Játékos nyer, aki megfelel a jelen Játékszabályzat szerintifeltételeknek (a továbbiakban: Nyertes). A sorsoláshoz a Társaság a jelen Játékszabályzat alapján a sorsoláson való részvételfeltételeinek megfelelő Játékosok e-mail címét lekéri az adatbázisából és mindegyikhez egy adott sorszámot társít. A sorsoló program sorsolásonként 1 db sorszámot sorsol ki, a napi nyeremények esetén 3x 1 db nyertes pályázatot minden Játéknap vonatkozásában, a heti nyeremények esetén pedig 3x1 db nyertes pályázat..
Vagyis x. k bekezdés..
A Nádudvari docx-es jsz-t meg nem megsasolni...
A Nádudvarinál hogyan sorsolják a napi/heti nyereményeket?
Nyerő időpontosak?
Vagy naponta/hetente sorsolnak?
Globus - Itt mire gondolt a költő?
Ténylegesen mikor történik meg a napi/heti nyeremények sorsolása? Az tiszta, hogy a lebonyolító a napi és heti nyeremények nyerteseit az adott Játékhét lezárását követő 48 órán belül értesíti, de mikor sorsolnak?
+Szervező által a játék részvételi feltételeinek megfelelő Játékosokból előzetesen összeállított adatbázisból szoftver segítségével Lebonyolító sorsolja ki a nyerteseket. A Játékban az a kisorsolt Játékos nyer, aki megfelel a jelen Játékszabályzat szerintifeltételeknek (a továbbiakban: Nyertes). A sorsoláshoz a Társaság a jelen Játékszabályzat alapján a sorsoláson való részvételfeltételeinek megfelelő Játékosok e-mail címét lekéri az adatbázisából és mindegyikhez egy adott sorszámot társít. A sorsoló program sorsolásonként 1 db sorszámot sorsol ki, a napi nyeremények esetén 3x 1 db nyertes pályázatot minden Játéknap vonatkozásában, a heti nyeremények esetén pedig 3x1 db nyertes pályázatot minden Játékhét vonatkozásában.
A Szervező által a Játékhetek az alábbiak szerint kerülnek meghatározásra:
1. Játékhét: 2024. március 4. nap 0 óra 00 perctől 2024. március 10. nap 23 óra 59 percig
2. Játékhét: 2024. március 11. nap 0 óra 00 perctől 2024. március 17. nap 23 óra 59 percig
3. Játékhét: 2024. március 18. nap 0 óra 00 perctől 2024. március 24. nap 23 óra 59 percig
4. Játékhét: 2024. március 25. nap 0 óra 00 perctől 2024. március 31. nap 23 óra 59 percig"
sze
Reggel beírtam a lottós topicba.
SPORTSZELET (pót)nyertes blokkok visszaigazolva
és
LIDL kártyák aktiválva/feltöltve
Nyertesetke igen sikerült regisztrálnom a Lidl Verbenára.

" alt="

">
Miért ne lenne?
https://forum.webnyeremeny.hu/forumtartalom.php?t
id=101
Kösz az infót !! FlyGuy ! Fél órát rötyögtem a válaszodon ! A 14 tényleg jobb szám ! /Vigyorgó szmájli de itt nincs !/
@FlyGuy
Naaa... ne szívassuk már a népet! ;-)
Írisz14
Amire hivatkozol, az szerintem azon játékosok "nevei", akik nem járultak hozzá a adataik kiírásához. A feltöltésnél természetesen a valódi vezeték + keresztnevet kell beírni, az adategyeztetés után generál a lebonyolító JátékosXXXX formátumú "nevet".
De ahogy páran írták, így is eltart egy darabig az adategyeztetés, a szervező eléggé el van havazva / le van maradva a kapcsolatfelvétellel, visszaigazolásokkal.
Írisz14
jah, pontosan, úgy kell... de Te írhatsz 14-et is
Próbáld ki, ha nyertél
A Sport szeletnél a vezetéknévnél kell beírni, hogy " Játékos " és a keresztnévnél pl. 12. ???? Aztán így is utalják a nyereményt ??
Lidli henkelnél volt 50000s kártyàt 0san küldtek ki 2022ben, mind a szervezőt és lebonyolítót piszkálni kell, pár nap azt lesz pénz. Vki nem nyomott meg egy gombot vhol.
itt megnézheted , hogy 0 Ft-os, deaktivált a tied is:
https://www.lidl.hu/c/lidl-ajandekutalvany/s10014
361
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások