Archivum - Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 275 / 1052 oldal |
igen, jelentkeztem, de nem hiszem..akkor telefonon szólnának..majd este hazamegy Tesóm s ő megnézi..
pappocs
Jelentkeztél a Marlborro fődíjra?
Esetrleg arró vmi.....
Jelentkeztél a Marlborro fődíjra?
Esetrleg arró vmi.....
Két héttel ezelőtti puha rádiók.
h..szerintem az nem az..mert vmi lap..
A Pécsi Dohánygyár jó kis autósatlaszt küldött.
Vki kapott vmit a Philipmoristól ma? Anyukám hívott, hogy jött egy lap, de nem tudja mi, mert nem magyarul van..Vmi reklámanyag?
ide is megérkezett a Lays 100 ft-ja.
Adidas pénztárca, pedig már nem is számítottam rá.
Ide is megjött a lays egyenlegfeltöltés 

Most,hogy írod én is gyorsan bekapcsoltam a telóm,ide is megjött a 400 ft feltöltés,és legalább ingyen tudom az új egyenlegemet is.
Igaz nem postán jött, de megérkezett a 300 Ft-os feltöltés a Lay's-től 

Mia! Igen, műanyagból vannak, de elég igényes kivitelben. Ja, és a táskának van egy hőtárolós rekesze is a kajának.
Nicika: Milyen a termosz? Képet tudnál küldeni?
Durmi
a piknikkészletben műanyagból vannak a cuccok?(bögrére, tányérra,stb-re gondolok
a piknikkészletben műanyagból vannak a cuccok?(bögrére, tányérra,stb-re gondolok

Ide is beírom:
2 db Knorr tányér (június) Bp. IV.ker.
Júliusit a várttal ellentétben még nem hoztak.
2 db Knorr tányér (június) Bp. IV.ker.
Júliusit a várttal ellentétben még nem hoztak.
Nicika: akkor ezt benézték.
örülj neki, 5 vonalkódot meg csak összekaparsz még a játék végéig. Milyen a termosz egyébként?
örülj neki, 5 vonalkódot meg csak összekaparsz még a játék végéig. Milyen a termosz egyébként?A Fa piknikkészlet tartalma: 4 bögre, 4 tányér, 4 villa, 4 kanál, 4 kés, 4 szövetszalvéta, 1 kenyérvágó kés, 1 zsebkés dugóhúzóval és sörnyitóval, 1 műanyag vágódeszka, 2 fűszerszóró.
Na még egyszer...
Múlthéten a Fa-tól érkezett számomra egy termosz. Az a furi hogy 5 vonalkódot küldtem be és mégis termoszt kaptam. Más nem járt így?
A pikniktáskában mi van? Edények is?
Múlthéten a Fa-tól érkezett számomra egy termosz. Az a furi hogy 5 vonalkódot küldtem be és mégis termoszt kaptam. Más nem járt így?
A pikniktáskában mi van? Edények is?
Most hozták a júniusi knorr tányérokat

brigio!
Megvan még a knorr levesestálad?
Megvan még a knorr levesestálad?