www.voipbuster.com
az oldalról le lehet tölteni egy programot, aminek segítégével ingyen lehet hívni vezetékes telefonokat! Egyszerre 2 percet enged, aztán szétkapcsolja a vonalat, de abban a pillanatban, hogy szétkapcsolta, már lehet is újra tárcsázni!! És telejesen ingyenes! Akár Németországba, Kanadába, Csehországba...(és persze sok más közt, Magyarországra is

)
http://www.aquafresh.hu/
A következő kvíz kitöltésével az első 2500 regisztráló ajándék Aquafresh Extreme Clean termékmintában részesül.
A Fotexnet nekem is küldött már ilyen Kérdöíves meghívókat. Legtöbbjüket - természetesen a nyereményeseket - hamar ki is töltöttem. Eddig semmit sem hallottam a nyertesekröl vagy azokról, akik garantált ajándékot kapnak. A honlapjukon 1 szó nincs ezzel kapcsolatban. Talán érdemes lenne felhívni a telefonszámukat vagy írni nekik 1 emilt.
A Hollywood Multiplex mozik büféjében Madagaszkár ajándékok a Kinder gyerekmenüben.
június 9-15.: notesz
június 16-22.: zsírkréta készlet
június 23-29.: ceruza készlet
agyhulla
a villányi úton egylottózóba keresd a villamos végállomáson.villányi 4.
Aki a Villányi útra ment az rtlklubos ingyen képekért, az megtalálta az üzletet?
Köszi
Fáreó
Én már tegnap sem mertem feltölteni,nehogy kitalálják,hogy határidőn kívűl volt a feltöltés,gizessek.
majd 17-én rossmannál,meg van még 90 képrp rendelhetőségem a Photo hallnál is.
Még most reggel is lehet feltölteni képeket ,10 db-ot,az RTL-klubosra az ingyen előhívásra. Még működik 1 darabig! Sztem elfeljtették levenni,de biztos nemsokára letiltják! Nagyon sokan veszik igénybe most is a sorszámokból itélve!

http://www.vista.hu/vista_ajandek/index.php
Ajándék
2000 Ft-os digitális fotó kidolgozási kupont adunk Önnek AJÁNDÉKBA!
Jöjjön be irodánkba és mi megajándékozzuk Önt 20 db 10x13 cm-es, 2000 Ft értékű digitális fotó kidolgozási kuponnal. A kiszállítási költséget is mi álljuk. Próbálja ki, nem kerül Önnek semmibe!
A kuponokat kérje kollegáinktól Budapesten az Andrássy úti főirodában és bármelyik vidéki irodánkban.
szűk

De szúkszavú vagy ma

Írtam mail-t

Mi ok?
Hogy nekem adod?

Köszi
Vali
Jó helyre írtad? Nem a csereberébe gondoltad?
Én szeretném, ha lehet
Köszi
Vali
DE pontok 3000, floriol 20db
A Retz Bútoráruháznál láttam, hogy Balatoni nyaralást adnak ajándékba. Sajnos nem volt időm elolvasni a szórólapot, de egy ágybetét volt a képen.
a vigyori figura ez akart lenni

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások