elkelt

" alt="

">
2x2 fő részére tiszteletjegy a szentedrei Szabadtéri Néprajzi Múzeumba 2010-re. (skanzen)
A tiszteletjegy egyszeri belépésre jogosít bmelyik nyitvatartási napon (fesztiválos napokon is)
válaszborítékot kérek szépen
"A Tökös, a Török, az Őr meg a Nő" című filmre (happyendes kupon)
e-mailban átküldöm ha érdekel
Szerintem a felajánlás ellenszolgáltatás nélkülit jelent.....
Ja, sajnos kódom az nincs...

" alt="

">
mindenki aki ír annak eltudom küldeni a best újság rejtvény megfejtését!3db negyedéves best előfizetést nyerhet!okt 29.-ig kell beküldeni!na kinek kell?jóreggelt kódért átküldöm!
Én én nekem Anyós szereti az újságot!
mindenki aki ír annak eltudom küldeni a best újság rejtvény megfejtését!3db negyedéves best előfizetést nyerhet!okt 29.-ig kell beküldeni!na kinek kell?
Amennyiben valaki szeretné az origotékán "A Tökös, a Török, az Őr meg a Nő" című filmet, akkor most még le tudok tölteni egy ingyen filmkódot.
1 chio kód,ha kell valakinek írjon.
Sziasztok, bevásároltam tibiből, de 3 db nem kódos... ha valakinek esetleg van feleslegbe negköszönöm, Sport szelet kódot küldenék helyette.
lemaradt:ez az 50 pontos kuponfüzet
Dm kuponfüzet joker nélkül,dec 31-ig érv,válaszborítékért.
A Szemekbe zárt titkok c. filmre felajánlok 2 db jegyet. Ma este 7-kor lesz a Puskin Moziban.
Van 1 chio és egy coke kódom az első jelentkezőnek.
2 db ok.t 31-ig érvényes Dm kuponfüzetet (kivéve Joker, és Nivea dezodor) válaszborítékért bárkinek elküldöm!
MATCH LEGO pontokat, ha nem gyűjti valaki, én nagyon örülnék neki! Köszönöm! (Esetleg valami cserét össze tudunk hozni, de mostanában nem vagyok aktív jnyereményjáték téren sajnos

" alt="

"> )
2 jegy az Aviva 2010 díjra (2 bögre is jár hozzá) részletek priviben.....
Én két jegyecskét szeretnék...

" alt="

"> Meghálálom!

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások