Archivum - Startlap Kincsvadászat
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 276 / 609 oldal |
marca1! ment
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
babszi küldtem a választ
kérlek segíts.Zágrád, Pula,Split Ezek mind....
Enike! Hát ez tényleg rejtély! Még egy ötletem van: Próbáld meg a kérdéses képrészleteket egy másik számítógépről beilleszteni!
Sziasztok!
Segitségre lenne szükségem pár kérdésben.
1,Tengervíz hatására mészkőből és mésziszapból keletkező fehér kőzetek.,egitségre lenne szükségem pár kérdésben.
2,Mi a caterpillar szó magyar jelentése?
3,Szeretjük, nem szeretjük, néha jópofa, vicces. Mindesetre ömlik ránk. Létezik tv-, sajtó, rádió- és internetes ... is.
4,motorok teljesitmeny novelesenek az egyik modja
A segitséget előre is köszönöm.
Segitségre lenne szükségem pár kérdésben.
1,Tengervíz hatására mészkőből és mésziszapból keletkező fehér kőzetek.,egitségre lenne szükségem pár kérdésben.
2,Mi a caterpillar szó magyar jelentése?
3,Szeretjük, nem szeretjük, néha jópofa, vicces. Mindesetre ömlik ránk. Létezik tv-, sajtó, rádió- és internetes ... is.
4,motorok teljesitmeny novelesenek az egyik modja
A segitséget előre is köszönöm.
már mindenhogy probáltan 2napja szenvedek ezzel és az a baj hogy nem is tudok igy tovább menni!!
Enike!
Nekem is volt mar hasonlo! Nem akkor van, ha lassabban tölt le egy-egy oldalt? Próbáld meg úgy, hogy nyugodtan megvárod amig letölti az egész honlapot és csak akkor kattins rá, akár többször is, majd nyugisan várj akár néhány percet, hogy történjen valami. Néha időre van szüksége ehhez is...
Nekem is volt mar hasonlo! Nem akkor van, ha lassabban tölt le egy-egy oldalt? Próbáld meg úgy, hogy nyugodtan megvárod amig letölti az egész honlapot és csak akkor kattins rá, akár többször is, majd nyugisan várj akár néhány percet, hogy történjen valami. Néha időre van szüksége ehhez is...
gutka válasz ment
nem nem!
egyszerüen +találtam az oldalt pl:Melyik településen tanult Petőfi Sándor 1835 ás 1838 között? erre ugye a válasz az hogy aszod na most az oldal bejön de a képre kattintva nem rakja a helyére!!és ezzen kivül még van 4 ilyen!!és nem értem hogy mért van ez!!
egyszerüen +találtam az oldalt pl:Melyik településen tanult Petőfi Sándor 1835 ás 1838 között? erre ugye a válasz az hogy aszod na most az oldal bejön de a képre kattintva nem rakja a helyére!!és ezzen kivül még van 4 ilyen!!és nem értem hogy mért van ez!!
czd!
küldtem egy mailt
küldtem egy mailt
- Mit jelent az olasz "accumulazione" szó magyarul
- Ez az 1908-ban alapított sportszergyártó vállalat méltán viseli a "America' s Original Sports Company" nevet is.
Kérlek beneteket, aki tudja, válaszoljon Köszi
- Ez az 1908-ban alapított sportszergyártó vállalat méltán viseli a "America' s Original Sports Company" nevet is.
Kérlek beneteket, aki tudja, válaszoljon Köszi
enike! már értem mit kérdezel!
nekem is volt ilyen problémám, de a gép kiírja, hogy már megtaláltad a képet. A helyén van, csak te nem figyelted meg, hogy hová került.
Hasonló kérdések lehetnek, de nem oda való, ahova te gondolod.!!
Konkrétan fogalmazd meg, hogy milyen kérdésekre nem adtad meg a választ még és küldöm a megfejtést. Ha egy képen mind a 20 kérdésre megtörtént a válasz akkor minden képrészlet a helyére kerül.
lehet hogy nem egészen világosan fogalmaztam.
nekem is volt ilyen problémám, de a gép kiírja, hogy már megtaláltad a képet. A helyén van, csak te nem figyelted meg, hogy hová került.
Hasonló kérdések lehetnek, de nem oda való, ahova te gondolod.!!
Konkrétan fogalmazd meg, hogy milyen kérdésekre nem adtad meg a választ még és küldöm a megfejtést. Ha egy képen mind a 20 kérdésre megtörtént a válasz akkor minden képrészlet a helyére kerül.
lehet hogy nem egészen világosan fogalmaztam.
Enike! Biztos, hogy a jó választ tudod? A megoldásnak gondolt honlapon rajta van a képrészlet? Már én is jártam ugy, hogy biztosra vettem, hogy tudom a választ és mégsem volt a honlapon képrészlet...
Talán tedd fel azt a 4 kérdést és egyeztesd le, hogy jól válaszoltál-e rá!
Talán tedd fel azt a 4 kérdést és egyeztesd le, hogy jól válaszoltál-e rá!
enike:
nekem mindig új ablakot nyit meg, ha képet találok
nem lehet, hogy neked is, és az elsőt nézed mindig?
nekem mindig új ablakot nyit meg, ha képet találok
nem lehet, hogy neked is, és az elsőt nézed mindig?
nekem más jellegű a kérdésem: ha vki jó a konyhában (bab+áztatás), kérem dobjon nekem egy mailt, van egy kérédsem
cserébe féltve őrzött receptet adok
cserébe féltve őrzött receptet adok

Köszi mindenkinek! Hát erre nem godoltam...
dorati: mindegy, nem szólok bele többet... már megbántam
gutka!
he nem tapasztaltad, a fórumon konkrét választ nem küldünk,!!!
he nem tapasztaltad, a fórumon konkrét választ nem küldünk,!!!
tudom a játékot de van 4olyan kérdés amire tudom a választ,de kattingatok mint egy hülye és nem helyezi be!!
és nem értem miért!!
és nem értem miért!!
Cencike! válaszoltam