Az origonál ez előfordul.

Egy póló nekünk is másfél hónap után érkezett meg

De végül megérkezett

Nekem a party.origo.hu -val van nagy problémám. 2 hete nyertem tőlük egy pólót. Azóta sem kaptam meg, pedig bp-i vagyok. A leveleimre egyáltalán nem reagáltak, pedig 3 különböző címre is írtam nekik.
Nagyot csalódtam az [origo]-ban
Végül is, módosíthatnák úgy a "nem létező" alá nem írt kiírást, hogy a pótjátékos kapja meg a nyeremény felét. Szerintem ezzel a pótjáékosok is kiegyeznének.
(Csak halkan jegyzem meg, hogy akkor sem igazságos, hogy nem az egészet kapja meg.)
Ördöngös, teljesen mindegy mit mondanak, a szabályzatban semmi nem szerepel erről, márpedig én mint "hallássérült" nem vagyok köteles hallani a szóbeli instrukciókat! Ugye ezt te is elismered, és azt gondolom, ha már ilyen szinten hibázott a Szrt, akkor igenis fizessen a tájékozatlan, de jószándékú embereknek!
Az előbb

helyett

-t akartam...
Még mindig nem tudják megmondani a Milka utolsó sorsolásának nyerteseit..

Ez tény

Nem is ebben "kötözködtem".
Hugi71
Attól függetlenül még a budapestiek esélye sokkal kevesebb, mint a többieké

Ördöngös, egy kicsit kötözködnék: azért, mert Budapesten fizetik be a játékok több mint felét, nem biztos, hogy budapestiek is azok. Én ugye vidéki vagyok, de egy csomószor vettem már Budapesten lottót, mikor pl vonatra vártam

A tartalékjátékosnak kötelező beülni, ha azt mondják neki ... És nem mehet el, amíg azt nem mondják, hogy már lehet, amikor már mindenhol ülnek.
Tapasztalat ...
MIndenkor tisztázzák,hogy nyerőviszonylatban a meghivón szereplő személy szerepel.Egymás mellett nyerő széken ülő házaspár esetében is mindkét nyereményre a meghivon szereplő személy jogosult.A tartalék megkapja a tizezer forintját,ha vállal beülést ezért teljesit.,ha nem ül be rendszerint már a huzás előtt távozhat.
Miután már többször emelték a játékok árát, közben a közlekedés is drágult emelni kellene a 10000 forintos alapdijat.
Am i pedig a Budapestiek mellőzését illeti teljesen igazságtalan.Tény,hogy a bp.-i játékosok a forgalom több,mint felét fizetik be. Igy a kétszeres szorzója az 1-esnek csak töredéke részvételi esélyüknek.
Érdekes lenne tudni,mekkora telefonbevételhez jutott korábban és jut most a Szerencsejáték?
be.
Tényleg nincs benne az értesítőben, nem tudom miért gondoltam, bocsi !
Nem láttam a szabályzatot, de szerintük benne van, legalábbis máskor ezt mondták.
Azért nem hoznak magukkal senkit, mert vidékről jönnek vonattal. Nem az van, hogy nincs kit hozni, hanem úgy már nem érné meg, mivel a vonatot ők állják.
Persze, hogy olyan sokan nem hoznak senkit, mióta ez a sorsolási rendszerük van.
Én pont ezen a változtatáson vagyok kiakadva, a budapestieknek így alig van esélyük

a meghívó 2 személyre szól
igen a szelvényt vinni kell csak úgy lehet részt venni a játékban
De ezt mondom, hogy a legszűkebb családtagjai közül sem tud egyet vinni? Gyerek, szülő, házastárs? Ettől szűkebbet már nem tudok mondani.
Tehát a pótjátékos nyereményét az kapja, akit a rendes játékos megnevez, mint "nem tudott eljönni" személy? Aki pedig nem hozza magával a szelvényét - ezt is írtad -, az sem jogosult? Az ilyen minek indul el hazulról? Ha színházba megyek, megnézem indulás előtt legalább 3-szor, hogy a jegy nálam van-e. Ez kb. olyan, amikor olyan sztorit hallok, hogy külföldre ment volna, de az útlevelet itthon hagyta.

Nem azzal van a gond aki nem jön el, hanem aki egyedül jön.
Most is 8 ember egyedül jött
Gondolom azért nem hozott magával senkit, hogy ne kelljen a pénzen osztoznia a pótjátékosnak meg nem kell adnia belőle !
Az pedig lemaradt, hogy az SZRT szégyelje magát, hogy a nyereményt nem az nyeri, aki megdolgozott érte.
Szerintem sem fair a pótjátékossal szemben. Azért van a szabályzat, hogy minden úgy történjen, ahogy le van írva. Ha tényleg nem jogosult a pótjátékos a nyereményre, akkor rögzítsék a szabályzatban. Ha pedig nem mennének el az emberek pótjátékosnak? Csinálják meg úgy a rendszert, hogy a pótjátékos számát egyáltalán ne tudják kihúzni. Vagy pedig maradjanak az üres helyek.
Vagy pedig aki nem tud elmenni a játékba, küldjön maga helyett valakit. Nehogy már ne lenne a legszűkebb családban valaki, aki - talán - nyereményért végigülné azt az 1 órát? Jó, ne menjen a szomszédja, a harmadik rokonja, akinek talán nem szívesen nyomné a férje helyett a kezébe 200 000 ft-ot, de valaki csak van a környezetében, akinek viszont igen.
Nincs benne az értesítőben és a szabályzatban sem
Mindegy levontam a tanulságot pótjátékosnak nem megyek többet.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások