Oppá! Tényleg, már tudom mit hívatok elő!
Június 26.-án lesz a szülinapom, azon majd csinálunk egy két jó képet, bár egy két ismerősöm 27-28-án államvizsgázik!
Jó buli lesz lesznek megint jó képek, amiket eltehetek................

Ajándék
2000 Ft-os digitális fotó kidolgozási kupont adunk Önnek AJÁNDÉKBA!
Jöjjön be irodánkba és mi megajándékozzuk Önt 20 db 10x13 cm-es, 2000 Ft értékű digitális fotó kidolgozási kuponnal. A kiszállítási költséget is mi álljuk. Próbálja ki, nem kerül Önnek semmibe!
A kuponokat kérje kollegáinktól Budapesten az Andrássy úti főirodában és bármelyik vidéki irodánkban.
Az alábbi ikonra kattintva honlapunkon keresztül készíthet papírképet digitális képeiből.
A kupon számát a képek feltöltése után, a megrendelés előtt adja meg.
http://www.vista.hu/vista_ajandek/index.php
Én is kaptam a photo hall-tól ilyen e-mailt,pedig nem is reklaámálta,így a nyaralási képeimet is megcsináltathatom 27-én ha hazajöttünk,nem vagyunk időhöz kötve a kupon június 30-ig szól.Tök jó,nem lesz túlterheltség.
I.M.R.E irigylem a problémádat
esteleg ajánld fel valakinek,hogy rendeljen a nevedre,biztosan lesz jelentkező
Én is most kaptam ingyenes kupont 30 képre, mivel én sem kaptam meg az utolsó rendelés képeit. Pedig nem is írtam nekik.
A Photo Hall nagyon kedves! Rendeltem tőlük a 2. akció keretében 2x30 képet, mind kész is lett, csak sajna indexképet ők nem adnak ingyen!
Erre kaptam ma egy mail, ahol kaptam egy újabb bónszámot, így újabb 30 képet ingyen hívok elő!
Már nem tudok mit előhívni mert eddig kb. 200 képet hivattam elő!
És mint ismertes június 17-én ismét akció lesz egy üzletláncban, 20 kép ingyen, 3 regisztrációval 60 db kép! Na de mit hívassak elő...........?
Én 2.-án írtam nekik, többen is elolvasták, de nem válaszoltak. Rendelés számot sajna nem kaptam, a végén pedig nem írtam fel. Minden esetre valami mukkanást vártam volna Tőlük.
Macskusz
azért néhány napot vártak a válasszal.
Én megadtam nekik a rendelésszámot is.
Akkor Te jól jártál, mert engem válaszra sem méltattak

mivel itt volt róla szó, ide írom a fejleményeket
Photohall 2. akciójánál az utolsó feltöltéskor látszólag minden rendben volt, még a megrendelőt is kinyomtattam, de kép sehol sem. Írtam nekik, és most jött a válasz:
Ajándék kupon Önnek!
Kedves Megrendelőnk!
Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a Photo hall "30 kép ingyen" akciójában az Ön által megrendelt képek kidolgozását részben a rendszer időszakos túlterheltsége miatt, részben pedig az akció végén, éjfélkor történő átállás miatt nem tudtuk elvégezni.
A levelünkben található, kizárólag Önnek szóló személyes kuponszám megadásával most megrendelheti 30 db 10x13 cm méretű képét ingyenesen. A transzferköltséget szintén elengedjük.
A kupon érvényessége: 2005.06.30.
Kérjük, a kuponszámot a képek feltöltése után, a bejelentkezés/regisztráció előtt adja meg.
Köszönjük türelmét, és sok örömet kívánunk az elkészülő papírképekhez!
Üdvözlettel,
Photo hall
www.photohall.hu
én is köszönöm a kupont

A MOL töltőállomásokon 2 palack 2 literes Coca Cola termék vásárlásakor (Coca Cola, CC Light, Fanta, Sprite) azonnali ajándékok várnak Rád! Válassz kedvedre: felfújható fotel (focilabda alakú) póló, Coca Cola-s hűtőtáska.
Az akció a készlet erejéig tart!
Az ajándékok itt tekinthetők meg: http://www.mol.hu/magyar/akciok/tailormade/doc227934
Hát erről írtam tegnap a negatívban! Ugyanígy jártam én is (megpróbálom portósan visszaküldeni)
kösz mindenkinek!
bár attól tartok, nem eszik ezt ilyen forrón!
de ha így lesz és megvalósul, akkor nem leszek szomorú

Igen, minden ingyenes, ezt a linket még itt találtam.
Meg kértem a Pc súgó oldaláról azt a két hetes próbakönyvet vagy mit, kaptam hozzá még egy cd-t, de volt benne egy csekk, ha kell vegyem meg, ha nem kell két héten belül küldjem vissza és fizessem a postaköltséget.
MAXIMA: újsághoz szilikonpán/virágos/ :sárga színű, kék, rózsaszín, fehér
FANNY: ajándék toll:kék, zöld, fehér, sárga színű a tollak külseje egyébként maga a toll kétszínű
bolond-szel!
http://www.reggel.hu/index.php?apps=cikk&cikk=148
84
nekem ugy tunik minden ingyenes
rendeltem is majdnem mindenbol
kosz a tippet!
rzita2!
A nato oldalán minden kiadvány ingyenes vagy csak a DVD?

" alt="

">
Rendeltem ingyen a Nato oldaláról DVD-t, és még kaptam hozzá egy 4 hatalmas pósztert! Ma érkezett meg!
http://hq.nato.int/docu/pub-form.htm
bolond-szel!
A Klub rádióban volt róla szó!
Minden komplett (szemüvegkeret + lencse) szemüveget rendelő vásárlónknak egy további szemüveget adunk ajándékba. Az ajándék szemüvegkeret a megvásárolt keret értékétől függően az üzlet akciós keret kollekciójából választható ki. míg az ajándék szemüveglencse minden esetben 1 pár normál törésmutatójú műanyag szemüveglencse. Az akció időtartama: 2005. május 2-június 12-ig, vagy amíg a készlet tart. További akciós feltételek az üzletekben. (A szórólap az Ofotért Optikából származik.)
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások