Nem csere-bere, hanem vásárlás
A tisztességtelen kereskedelmi jelleggel folytatott tevékenységet nem támogatjuk. Kérjük ezek mellőzését.
Amennyiben ilyet hozzászólást észreveszünk, törölni fogjuk.
Az ilyen jellegű hirdetések következményeiért a honlap felelősséget nem vállal.
Mindenkinek sok szerencsét a játékokhoz, és kérjük a fair play jegyében játsszatok!
| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 276 / 2324 oldal |
szia törpi, tudsz adni valami elérhetőséget?
Swarovski Eternal Flower szett sárga, vegyes fémbevonattal új ,eredeti ára: 59500 ft volt
eladó:45000 ft-ért. Blokkal,garanciával,eredetiség igazoló papírral...
Jön az anyák napja! Nem használt,nem volt próbálva sem
50000 ft értákű Swarovski utalvány is eladó:35000 ft-ért. Részletek,privátban
Swarovski fülbevaló Signallal nyert 3500 ft/doboz
még nyeretlen Kaszinó sorsjegyem is van . 100 ft/db, ha mindet kéred,akkor 70 ft/db még sok van +posta
eladó:45000 ft-ért. Blokkal,garanciával,eredetiség igazoló papírral...
Jön az anyák napja! Nem használt,nem volt próbálva sem
50000 ft értákű Swarovski utalvány is eladó:35000 ft-ért. Részletek,privátban
Swarovski fülbevaló Signallal nyert 3500 ft/doboz
még nyeretlen Kaszinó sorsjegyem is van . 100 ft/db, ha mindet kéred,akkor 70 ft/db még sok van +posta
Megbízásból keresek telefont, nem okost a hagyományost. Teljesen alap készüléket, lehetőleg 70est, vagy függetlent. Lehet használt is, de müködjön. Mit adjak érte?
szia évike, engem érdekel ha még aktuális
100 db Nyeretlen Kaszinó sorsjegy eladó
70ft/db + posta
70ft/db + posta
2 db Scrabble original társas nálam is van eladó 5000ft/db
nyeretlen Kaszinó sorsjegy:100 ft/db
Milka párna:400 ft/db
Domestosszal nyert törcsik,Pedigree törcsi,Whiskasos és Domestosszal nyert takaró:2000ft/db
+posta. Milka párnánál a posta nagyon drága így külön nem érdemes csak azt venni
nyeretlen Kaszinó sorsjegy:100 ft/db
Milka párna:400 ft/db
Domestosszal nyert törcsik,Pedigree törcsi,Whiskasos és Domestosszal nyert takaró:2000ft/db
+posta. Milka párnánál a posta nagyon drága így külön nem érdemes csak azt venni
Scrabble társasjáték eladó vagy Kinder társasjátékra cserélném.
Scrabble original társasok eladók 6000 ft
niki02 Az email címed még most sem látható.Szerintem írj te nekem vagy írd ki az email címed ide.
Kedves magdi23 ! Érdekelne a Scrabble társasjáték! Sajnos nem sikerült nyernem. Emailen várom az árát! Köszönöm.
Sziasztok! ELADÓ teljesen új, Neuzer E-trekking Zagon 28" férfi, fekete színű elektromos kerékpár érvényes garanciával.
A kerékpár nem lett használva, múlt héten hoztuk el az üzletből.
Ha érdekel valakit, írjon emailt és küldöm a részletesebb leírást!
" alt="
">
A kerékpár nem lett használva, múlt héten hoztuk el az üzletből.
Ha érdekel valakit, írjon emailt és küldöm a részletesebb leírást!
" alt="
">
Sziasztok! ELADÓ teljesen új Casio GA-900-4AER férfi karóra!
Bolti áránál sokkal olcsóbban!
A Casio férfi karóra tok anyaga műanyag, színe piros, a szíj anyaga műanyag és a színe fekete, piros. Az óratok átmérője 49mm. A karóra üvege kristály (nehezen karcolható), szerkezete kvarc és vízállósága 20 atm (200m) (búvárkodásra is alkalmas). Az óra gyári dobozában van.
Képet tudok küldeni, ha érdekel!
Boltban, neten akciós áron 40-44.000 ft., én eladom 28.000 ft-ért és állom a postaköltséget! Várom az érdeklődéseket emailen!
" alt="
">
Bolti áránál sokkal olcsóbban!
A Casio férfi karóra tok anyaga műanyag, színe piros, a szíj anyaga műanyag és a színe fekete, piros. Az óratok átmérője 49mm. A karóra üvege kristály (nehezen karcolható), szerkezete kvarc és vízállósága 20 atm (200m) (búvárkodásra is alkalmas). Az óra gyári dobozában van.
Képet tudok küldeni, ha érdekel!
Boltban, neten akciós áron 40-44.000 ft., én eladom 28.000 ft-ért és állom a postaköltséget! Várom az érdeklődéseket emailen!
" alt="
">
bocsi, most regisztráltam, nem tudtam
" alt="
"> de már átírtam, írhatsz e-mailt
" alt="
"> de már átírtam, írhatsz e-mailtniki02 érdekelne az utalvány,de nem tudok emailt írni neked nem jeleníthető meg az email címed.
Pepsi
Írtam ,várom válaszod
Írtam ,várom válaszod
Sziasztok! Eladó Rossmann utalvány 20.000 Ft értékű, én nem járok oda
" alt="
">
16.000 Ft + pk-ért
" alt="
">
16.000 Ft + pk-ért
5000 Ft értékű Notino utalványt (Mercivel nyert) cserélném DM vagy Rossmann utalványra, vagy 4000 Ft-ért eladnám Budapesten
Sziasztok! Dm utalványt keresek még mindig! Nagyobb összegben is akár!
Sziasztok. 2021.05.31 ig érvényes Style Interior 50.000 Ft értékű utalvány eladó. Egyben 35.000Ft, de mivel több kisebb címletben van ilyen arányban kevesebb is eladó.
Még mindig keresek mikrohullámú sütőt. ajánlatot e-mailban kérek.
" alt="
">
" alt="
">