Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 277 / 762 oldal |
Köszi, már válaszoltam.
ordoglakaté a jegy, küldtem privit
csigubigu: engem érdekelne az 1 db mozijegy, amennyiben az nlc-n nyerted. Várom válaszod: ordoglakat
Sejtcserés támadás - ma estére, ha valakinek van 2 jegye, írjon.
Köszönöm!
" alt="
">
Köszönöm!
" alt="
">spotszelet kodom van néhány darab
1 jegy ma estére 20 órára az Aréna Plazába a Sejtcserés támadás c. filmre.
Sajnos senki nem tud velem eljönni, de ha valakinek lenne kedve/ideje, akkor szívesen látom egy mozizásra. Az első jelentkező jöhet, de légy szíves itt a fórumban jelentkezzetek nyilvános e-mail címmel.
Sajnos senki nem tud velem eljönni, de ha valakinek lenne kedve/ideje, akkor szívesen látom egy mozizásra. Az első jelentkező jöhet, de légy szíves itt a fórumban jelentkezzetek nyilvános e-mail címmel.
elkelt
" alt="
">
" alt="
">
5 db Lego pont az első emailben jelentkezőnek
4 Chio kód, ha kéri valaki.
3 chio kód.
Van pár Sport szelet kódom, ha szeretné valaki még ma felhasználni (nem leszek gép előtt, ezért beírom ide):
X977TM7XH7, P4939M9PLL, X933YFYPJT, P733377NP4
Ha esetleg lenne valakinek felesleges jegye az Ízek, imák,... vagy a Sejtcserés támadás c. filmre (premier előtt), azt szívesen fogadnám
" alt="
">
X977TM7XH7, P4939M9PLL, X933YFYPJT, P733377NP4
Ha esetleg lenne valakinek felesleges jegye az Ízek, imák,... vagy a Sejtcserés támadás c. filmre (premier előtt), azt szívesen fogadnám
" alt="
">Mol napocskák érdekelnek valakit válaszborítékért?
Most akadt a kezembe egy 1.000 Ft-os Bauhaus kupon (érv. 2010.dec.31-ig) 10.000 Ft feletti vásárláskor váltható be.
Lehet, hogy szóróanyag volt máshol. Kéri vki?
Lehet, hogy szóróanyag volt máshol. Kéri vki?
elkelt.
Írj neki e-mailt, úgy szokás.
Címe a nicje alatt.
Címe a nicje alatt.
én szívesen átvenném kissmerle.
Szigetszentmiklós, Oázis Wellness parkba 2 személyre szóló napi belépőt felajánlok,sajnos nem tudom felhasználni.
van 1 weinhaus blokkom.ha kéri valaki írjon.
chio kodokat en is tudok meg felajanlani vallakinek aki meg szeretne
Nekem is van egy chio kódom a leggyorsabb emailben jelentkezőnek.