Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 277 / 9337 oldal |
Ha-ha. Kb. 3000.
Hány perce küldtél nekik emailt?
" alt="
">
" alt="
">Sportszelet pótnyertesek!
Igazoltak már nektek vissza? Végre nyernék, erre halálos csönd a blokk beküldése után.
Igazoltak már nektek vissza? Végre nyernék, erre halálos csönd a blokk beküldése után.
Az milka termék, nem oreo.
Sziasztok, biztos volt mar kerdes, de sajnos nem talalom
" alt="
">
Esetleg tudjatok-e hogy az OREO jatekban, a Milka Oreos csoki reszt vesz-e
Koszonom
" alt="
">
Esetleg tudjatok-e hogy az OREO jatekban, a Milka Oreos csoki reszt vesz-e
Koszonom
Nekem van még egy ötletem, gondolom a kisebb nyeremények nem feltétlen érdekeltek, csak a nagyok, ezért vissza lehet mondani, és majd a pótnyertes adózik. A nyeremények átadására 90 nap van, a játék letelte után, de ha nem tartják be mit lehet tenni? De mivel értékesíteni akarod a mosógépet, gondolom nem a Tisza parton mostok. Szegény Nagymamám jut most eszembe, aki azt mondta êg óvjon olyan embertől akinek semmi nem jó.
Köszi J! Már az eget is újra indítottam. De holnap új nap virrad!
" alt="
">
" alt="
">Betája
(Csak tippelgetek)
Böngészőben előzmények törlése.
Másik böngészőből próbálkozás.
Inkognitó mód indítása.
Másik gépről / telefonról belépés.
Időnként nálam is van, hogy "beakadnak" játékok, emiatt lehet szükség a cache törlésére (elég bosszantó tud lenni).
(Csak tippelgetek)
Böngészőben előzmények törlése.
Másik böngészőből próbálkozás.
Inkognitó mód indítása.
Másik gépről / telefonról belépés.
Időnként nálam is van, hogy "beakadnak" játékok, emiatt lehet szükség a cache törlésére (elég bosszantó tud lenni).
A Lidl Verbena stb. játékra nem tudok regizni. Beírok mindent, rányomok és semmi. Még csak hibaüzenet sem. Valakinek ötlet? Köszi!
így is van.. Nem kell(ett volna) játszani a Mizo rudival
" alt="
">
Hál'istennek Valdornál már be tudják fizetni az adót, ahogy be tudták korábban is..
" alt="
">
Hál'istennek Valdornál már be tudják fizetni az adót, ahogy be tudták korábban is..
LGR
A ZEWA kódküldés-hibát én is jeleztem: a játék oldalán,a kapcsolat menüpontban.
Az Essity-hez ment a panasz, onnan kaptam választ:
- ha megjelent az üzenet: "Köszönjük hogy velünk játszottál!"..... no akkor ----
"nincs további teendőd, a feltöltés sikeres volt az időpont megadása nélkül is, és részt fogsz venni a sorsoláson"
- ha hibaüzenet jött, vagy nem történt semmi ---- "kérjük kíséreld meg újra a kód feltöltését" !
A ZEWA kódküldés-hibát én is jeleztem: a játék oldalán,a kapcsolat menüpontban.
Az Essity-hez ment a panasz, onnan kaptam választ:
- ha megjelent az üzenet: "Köszönjük hogy velünk játszottál!"..... no akkor ----
"nincs további teendőd, a feltöltés sikeres volt az időpont megadása nélkül is, és részt fogsz venni a sorsoláson"
- ha hibaüzenet jött, vagy nem történt semmi ---- "kérjük kíséreld meg újra a kód feltöltését" !
Irigylem a problémáidat.
Vágási Feri
"adóbevallás módosítás"
1.
Messze még az év vége, reménykedj, h nem csak 1-2 utalvány jön össze a nevükben.
2.
Megcsinálod helyettük, ha már engedik, h használd a nevüket.
3.
Vagy nem játszol 3. személy nevében.
Más ötletem nincs.
"adóbevallás módosítás"
1.
Messze még az év vége, reménykedj, h nem csak 1-2 utalvány jön össze a nevükben.
2.
Megcsinálod helyettük, ha már engedik, h használd a nevüket.
3.
Vagy nem játszol 3. személy nevében.
Más ötletem nincs.
Vágási Feri Köszönöm Szépen!
Lesz az akár 2 hónap is, mire megkapja.
Für ederz:
Anyukám mosógépet nyert, még nem jelenrkeztek, hogy mikor szàllítják... Eddig csak annyit írtak, hogy pontosítsuk a profilban a (szállítási) adatokat. De ezt is két hete. Levélre nem válaszolnak.
Anyukám mosógépet nyert, még nem jelenrkeztek, hogy mikor szàllítják... Eddig csak annyit írtak, hogy pontosítsuk a profilban a (szállítási) adatokat. De ezt is két hete. Levélre nem válaszolnak.
Rita21!
Köszönöm a választ!
Köszönöm a választ!
Everydayme játékon a 20 ezres nyeremény Spar kártyáról valakinek valami híre, információja?
A decemberi Screvo-P&G játék linkjét el tudná küldeni valaki?
LGR igen el fogják fogadni .Előző játékuknál is pont ez a hiba volt .