Archivum - Startlap Kincsvadászat
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 277 / 609 oldal |
válasz:szem
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
enike!
Talán olvasd át mégegyszer a játékszabályt abban minden le van írva!
Talán olvasd át mégegyszer a játékszabályt abban minden le van írva!
még egy kérdésem lenne:
Két szomszéd lakik egymás mellett. Mindent látnak, csak egymást nem láthatják. Ha a tükörbe pillantasz, kitalálod.
Két szomszéd lakik egymás mellett. Mindent látnak, csak egymást nem láthatják. Ha a tükörbe pillantasz, kitalálod.
enike!
minden képhez egy kérdés kapcsolódik, ha válaszolsz rá, automatikusan kiszineződik a helye. Te nem irányíthatod, hogy hova kerüljön az aktuális kép.
minden képhez egy kérdés kapcsolódik, ha válaszolsz rá, automatikusan kiszineződik a helye. Te nem irányíthatod, hogy hova kerüljön az aktuális kép.
enike00!
én szívesen válaszolok minden konkrét kérdésre, de amit te feltettél
(lehet, hogy a felfogásommal van baj) nekem nem világos, azaz nem értem
én szívesen válaszolok minden konkrét kérdésre, de amit te feltettél
(lehet, hogy a felfogásommal van baj) nekem nem világos, azaz nem értem
katincs a képre
Nagyon köszönöm a segitséget
segitek mindenkinek mindenben csak valaki válaszoljon a kérdésemre!!
légyszi
légyszi
igen
köszi nagyon rendes vagy, utolsó kérdés 14 kincsnek kell eddig lenni?
czd!
hogy érted, hogy másol?
Én másolok és szédülök!!!
dorati, sztem másol
dagika!
lefárasztottál, de ment a kimaradtra is válasz
lefárasztottál, de ment a kimaradtra is válasz
dagika
e-mail ment
e-mail ment
ez kimaradt. Legjellemzőbbek rá a következő szavak: fórumjáték, klán, Távolrév. Kincsei rengeteg fiatalt meghódítottak. Miről is van szó?
Köszönöm szépen!
köszönöm a segítséget rendes vagy
motorok teljesitmeny novelesenek az egyik modja.
Szalacsi Sándor, Polgár Jenő, Ördögűző Ferike, Kiszel Tünde, Szintiboy, Anettka, Uhrin Benedek.. mind sztár, de milyen sztár ???
Szeretjük, nem szeretjük, néha jópofa, vicces. Mindesetre ömlik ránk. Létezik tv-, sajtó, rádió- és internetes ... is.
Lehet papírra vetni. Lehet vizsgálni nagyítóval, szögmérővel, számítógéppel. Dolgoznak rajta a rendőrségen, a lélek kutatói és az irodalomtudósok. 2000 éve ott van a templomokban. És ha a választ továbbítani akarod, te is ehhez fogsz...
Szalacsi Sándor, Polgár Jenő, Ördögűző Ferike, Kiszel Tünde, Szintiboy, Anettka, Uhrin Benedek.. mind sztár, de milyen sztár ???
Szeretjük, nem szeretjük, néha jópofa, vicces. Mindesetre ömlik ránk. Létezik tv-, sajtó, rádió- és internetes ... is.
Lehet papírra vetni. Lehet vizsgálni nagyítóval, szögmérővel, számítógéppel. Dolgoznak rajta a rendőrségen, a lélek kutatói és az irodalomtudósok. 2000 éve ott van a templomokban. És ha a választ továbbítani akarod, te is ehhez fogsz...
dagika küldtem
Henta! küldtem